Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže když to shrnu pokud se dozvíš že s ní něco má a fakt to spolu táhli..jdeš od něj…MOžná mu to dá lekci a změní se… ![]()
Jinak pokud budeš mít takovýto argumenty, přímý důkazy tak on u soudu nema nejmensí šanci…a jestě je tady taky majetkovy vyrovnání…
Anonymní píše:
já bych to řekla tchánovi. A pokud řekne, že si vymýšlíš, řekla bych je: já tě varovala! hele i kdyby Ti v první chvíli nevěřil, tak si aspoň začne taky dávat bacha a máš to pohlídaný z obou stran.mě ted začal „balit“ švagr-manželův mladší brách. jen jsem to řekla manželovi, ten se nejdřív smál a pak uznal, že nemám důvod si to vymýšlet a sice nic neřekl, ale už ho k nám domů netaháa neenchává mě s ním samotnou
[/citac
katy001 píše:
holka musis neco vymyslet abys mu to dokazala,ja do neho tenkrat hucela snad dve hodiny a na vsechny ty sms jsem se ho porad dokola ptala az se dotoho tak zamotal ze se nakonec priznal se slovy ze mel ztrach se priznat ze o me nechce prijit a takovy ty kecy,tak jsem mu rekla at se zbali a tahneJo on se zamotal tak,že mi řekl,že abych měla JÁ čisté svědomí,tak se mi přizná.Ale že se to nestalo.Jako tohleto nechápu.Spíš si tím „přiznáním“ co by i nebylo pravda,přitížil.On má určo taky strach že když mi řekne pravdu,že hned balím a jdu.
Něco hodně podobného se mi stalo před třemi měsíci, a i když mu tu sms ukážeš před očima tak ti to popře, i kdyby ta macecha říkala ano je to pravda onb ude zapírat, i kdyby si měla fotku či video bude zapírat. Jsou to voli, přesvědčují sami sebe. Manželovi jsem řekla jasně, ještě jednou a jdeš z domů a bez okolků, on totiž kul se svou ex ale než se přišel den schůzky odhalila jsem to a nedošel tam, ale řekla jsem mu že je konec a po týdnu kdy měl doma útrum i se servisem jako praní žehlení atd tak dolezl. Milejdy jsem taky napsala, že jestli ho chce, že jí ho tam naservíruju na podnosu a je zatím klid.
Dice píše:
Takže když to shrnu pokud se dozvíš že s ní něco má a fakt to spolu táhli..jdeš od něj…MOžná mu to dá lekci a změní se…
Jinak pokud budeš mít takovýto argumenty, přímý důkazy tak on u soudu nema nejmensí šanci…a jestě je tady taky majetkovy vyrovnání…
Tak pokud se OPRAVDU dozvim,at od nej,nebo od ní,že to spolu táhli,tak opravdu odcházím.A)planuje dítě se mnou a spí s jinou B)ví že nemůžu chodit a jde na celou noc na diskotéku nebo do hospody Tady je jen ten háček že ZATÍM důkaz nemám,SMS je smazaná,na další si bude dávat sakra bacha.Takže i tím je ztížené svěření dítětě do mé péče.Pro sociálku ani soud nic bez důkazu neudělal a rodinu rozbíjím já.POkud bude důkaz o nevěře,rodinu rozbíjí on.
Majetkový vyrovnání neřeším,nic od něj nechci,manželé nejsme.Jen alimenty pro malého.Já mu opravdu chci odpustit,ale v této fázi to prostě nedokážu.
Kamča.dalmatinka píše:
lujle ale ty si jiná.Já osobně bych nevlezla na chlapa kterej si pindourá máchá jinde.Ty to třeba dokážeš překousnout ale já bych nedokázala.Než žít v nejistotě tak raději budu vědět.
Za trapku bude když si to nechá líbit a bude dělat že nic.Nesouhlasím s tím že za to aby on dolejzal za jinou mu já ještě měla vařit.Jediný co si za to zaslouží je nakopat zadek
Já osobně nechápu že n ěkdo chce udržet rodinu kvuli dětem.co až ty děti odrostou a ty budeš s chlapem co chodí jinam dál?
Je pro mě těžké vzít mu malého,když vidím,jak moc ho má malý rád,i on jeho.Ale zase všichni říkají že čím je malý menší,tím líp to ponese.Jen právě bude o něj boj pokud předstoupím před soud a nebudu mít dukazy ze neco spatného provedl on.Jeho mamka se taky obetovala pro sve deti a ted rika,ze uz by to neudelala.Rozvedli se kdyz bylo nejmladšímu 12let i když uz jim to neklapalo hromadu let a on ji podvadel kde mohl.
jaký otec takový syn.....?
Hele jak dlouho jste spolu?? Myslíš si že je schopen bojovat a ikdyby cokoliv bylo ze uz to neudela a bude v poho? Jinak to že nejste manželé je ted asi lepsi…pokud Tě on zna dobre jak rikas…coz asi jo tak se Ti neprizna pze vi ze bys sla…pak je otazka..jesli by nevydrzel bez tebe nebo bez malyho..
valkil píše:Anonymní píše:
ty jsi už rozhodnutá odejít, že?Taky mám ten pocit
A svým chováním se obávám, že docílí přesně opaku, než co by asi docílit možná chtěla.
Hlavně Smutná přesně ví, co chce slyšet pro to, aby se rozhodla odejít, ale vůbec neví, co chce slyšet, pro to aby neodešla, když to, co doposud slyšela jí nestačí
Pokud se bude chovat jako „fůrie“ tak možná manžela v podstatě vžene do náruče jakékoliv jiné…
Ale to by vážně chtělo nějakou poradnu, kde jí napoví, co vlastně chce, a jak toho docílit. Ne, že tu bude poslouchat hysterické rady od nás!
smutná píše:Anonymní píše:On tě podvádí opakovaně?A chce miminko?Tak to už bych ho asi taky hned kopla
Achjo, ti chlapi snad nepřemýšlí hlavou nebo co![]()
![]()
Je mi líto. Zažila jsem něco podobného. Taky jsem mu omlátila mobil o hlavu a zapíral a zapíral. Taky se máme snažit o druhé mimi. Několikrát mi slíbil, že toho nechá a skutek utekl.
Řešíme to už nějakou tu dobu a nějak jsme se zatím nedobrali žádného řešení, největší problém je v tom, že už mu prostě nevěřím a ani nebudu
Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.kdyby to bylo víckrát.Tohle je ale poprvé co mám fakt podezření,nebo lépe řečeno co jsem našla takový nějaký důkaz.
Já i když už jsem byla rozhodnuta dobrat krabičku a konec,tak ted ne.I kdyby prosil na kolenou,tak proste nee
Smutná, nene. Je to trošku složitější. Kdyby mě podváděl opakovaně nebo měl paralelní vztah, kopla bych ho do zadku ani bych dvakrát nepřemýšlela, to mi věř. Nejsem z těch, co si nechají s..t na hlavu.
Můj manžel si sem tam napíše s jednou svojí starou kamarádkou, což je fakt, který by mi až tolik nevadil. Ale tají to jak může, onu slečnu má v mobilu pod mužským jménem
Jednou jsem taky zachytila jejich konverzaci na netu (zapomněl ji vypnout
), ze které jsem se dovtípila, že jednou spolu něco měli, ale už je to celkem dávno a on toho lituje. Nicméně psát si s ní nepřestal, i když jsme kvůli tomu měli doma dusno už několikrát, pokaždé zapírá a zatlouká. Jinak je to chlap, do kterýho by to nikdo z jeho okolí neřekl - jeho rodina je pro něj opravdu vším, dře se, stará se o nás, malej je pro něj na prvním místě, nechlastá, nechodí do hospody. Bez nadsázky můžu říct, že mi ho spoustu kamarádek závidí
Ideál to zas není, drobné chybky má, ale nic strašného. Prostě si myslím, že se mu bouří hormony nebo co
![]()
A co bych udělala v tvém případě??
Určitě bych nechodila za ní!! Nemáš 100% jistotu (i když 99 % asi ano), ona se ti nepřizná (jde jí o hodně), bude zapírat, ty budeš za žárlivou furii. Pokud to s tvým tchánem umí, poštve ho proti tobě.
Věř mi, že jsem kolikrát měla chuť něco ošklivého té slečně napsat, ať si hledí své rodiny a nechá tu naší na pokoji, ale pak jsem přišla na to, že bych se akorát shodila sama před sebou.
Co se týče tvého manžela, jasně bych mu řekla, že pokud ti nevysvětlí, jak se smska dostala do jeho mobilu (sama asi ne???
), tak že je pro tebe pouhý spolubydlící - nepereš, nevaříš pro něj, spí v jiné místnosti, žádný sex ani jiné povídání, ignorace, vytyčené hodiny, kdy má na starosti dítě. Uvidíš, že takový režim se mu líbit nebude a kápne božskou.
Obstarala bych si ten výpis hovorů (u nás to působí tedy hodně - stačilo jedna výhrůžka, že si ho opatřím, a je jak beránek). Jde to i z nabité karty, uvidíš minimálně to, že jí nějakou sms psal.
Ale ty se musíš rozhodnout sama, hlavně přemýšlej a nedělej nic s horkou hlavou.
Jo a jestli si chceš počíst, klidně ti do sz hodím link na mojí diskusi, kterou jsem tady stejně zoufalá zakládala před pár měsíci.
Hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, pročetla jsem celou diskuzi a už to ze mě musí ven. Tak kde začít…
Tohle už jsem si prožila a ne jednou. Nikdy jsem nelezla do mobilu atd, ale… měla jsem přítel, přestěhoval se ke mně našel si práci a vše bylo fajn. a asi po půl roce se mi ozvala nějaká slečna, že bych si ho měla více hlídat, nějak jsem to neřešila. Věřila jsem mu. A najednou jeden večer kdy měl být na noční, přišel domu s tím, že byl vyhozen z práce, že propouštěli. Bylo mi divné, proč by ho propustili uprostřed noci. Tak jsem začala pátrat a ani jsem dlouho nemusela. Někdo se mi opět na netu ozval… Ta samá holka. Že mi to říkala atd atd. Tak jsem se jí ptala co a jak. Ona, že je jeho bývalá přítelkyně, že jezdil místo do práce k ní a že ten večer co i tvrdil, že ho vyhodili, byl u ní, že ho vyhodili den před tím. No a že se mám podívat do jeho mobilu, že je blbý a nechává si tam všechny sms. Také, že jo. Okamžitě jsem mu řekla, at se zbalí a vypadne. Byl tam asi 14 dní než se odstěhoval a já pak měla od něj klid. Těch 14 dní se pořád snažil a snažil, ale já nevěru neodpouštím. A další případ byl takový docela směšný
. Další bývalý přítel často mluvil ze spaní. Já večer nemohla spát a tak jsem hrála hry na mém mobilu. On začal mluvit a mluvit až jsem se dozvěděla takových věcí, že jsem tomu nevěřila. No pořád jsem si říkala, že to určitě není pravda. A jelikož si často s někým psal a tvrdil, že je to kámoš, tak jsem po pár takových promluvených nocí koukla do jeho mobilu a našla plno sms, které byly sice krásné, ale né určené mě… Vzala jsem číslo, zeptala čí je. Bylo jeho bráchy. Okamžitě jsme se sešli a on mi vše řekl, že nevěděl, že se mnou je a že od něj měla půjčený mobil jeho kámoška dost často. Takže jsem to z minuty na minutu také ukončila.
A ted? Mám 2měsíční dcerku, přítele a jsem relativně v klidu. Ale že bych mu věřila? Ne… Na začátku vztahu udělal tolik chyb a já sice neodpustila, ale zůstala dál s nim, ale vim, že už mu nikdy nebudu věřitt. Ano, miluji ho, ale nevěřím mu. I takový vztah existuje. On ví, že nevěřím.
Zakladatelko: chlapi prostě budou zatloukat ikdyž už ví, že si jseš 100%, že to udělal. Vždy mi zatloukali, ale já prostě pak už nevěřila a vždy se dopátrala pravdy…
Omlouvám se za román, ale jinak to nešlo.
A teď jsme u toho, jestli je lepší vědět nebo nevědět…
Pokud ta žena nemá kam jít a není soběstačná (tzn. nevydělává, má malé děti), tak je lepší nepátrat. Smsky můžou vyznít různě, ani nemusí jít o nevěru. A pak zbytečně připraví děti o tátu.
Nevěrník může být dobrý a milující otec a může to být i dobrý manžel (postará se o rodinu, je živitel,…).
Kde má žena jistotu, že jiný muž jí to nebude dělat ?!
Pozor: neříkám, že s nevěrou souhlasím nebo že bych jí odpustila.
lumáťa píše:
A teď jsme u toho, jestli je lepší vědět nebo nevědět…
Pokud ta žena nemá kam jít a není soběstačná (tzn. nevydělává, má malé děti), tak je lepší nepátrat. Smsky můžou vyznít různě, ani nemusí jít o nevěru. A pak zbytečně připraví děti o tátu.
Nevěrník může být dobrý a milující otec a může to být i dobrý manžel (postará se o rodinu, je živitel,…).
Kde má žena jistotu, že jiný muž jí to nebude dělat ?!
Pozor: neříkám, že s nevěrou souhlasím nebo že bych jí odpustila.
Lumáťo, já jsem nad tímhle taky přemýšlela. Jestli by v situaci, kdy je jinak všechno ok, nebylo lepší nevědět, nepátrat, nechat to být - tedy v případě manželovy korespondence se slečnou
Možná jo, jenže já bych si v týhle situaci připadala, že ze mě dělá blbce a ta holka se mi za zády směje
Nejspíš by si manžílek řekl, že mu to prochází dobře a možná by to nechal zajít mnohem dál ![]()
TAk a mám tu rozmluvu za sebou.Byla tady,a dušovala se že spolu fakt nic neměli za dobu,co jsme spolu.Dřív jo,ale to jsme ještě nebyli spolu tak to neřeším.No já jí to i věřím,ona má momentálně i docela vítr už jen kvuli tomu,že si dá potajnu čas od času cigáro.Ten její to neví a řekl jí,že kuřačku nechce,že by ji opustil.A ona si nedávno potáhla,tak má strach at se nekdo neco nedomakne.A sama mi rekla,že at to jejimu klidne reknu.Z toho mojeho taky nic nemůzu dostat,hned mi rekne ze se uz o tom se mnou nemini bavit.No tak se tam ta SMS dostala asi vzduchem jako bacil ![]()
No tak budu muset počkat,jak se to vyvine dál.Doufala jsem,že ona se pod nátlakem přizná,ale neudělala to.Možná má fakt čisté svědomí ![]()
TAky si myslím,že za blbce budu tak jako tak
No ale pro mě je prostě nejhorší ta nejistota a vím,že až bude JISTOTA,tak se to pohne dopředu.Mám zjištěné,kde by mě s malým vzali.Jasně že bych mohla i k rodičům,ale to bych si za blbce připadala taky.Pripadne by mi to zjištění,ta JISTOTA pomohla u soudu vic,kdyby byl ten,kdo rozbiji rodinu,on,a ne ja.O maleho by to totiž byl boj