Chci druhé dítě

25.11.10 04:09

Chci druhé dítě

Jsem tady poprvé,a chtěla jsem se alespoň někomu svěřit,mám 4.letou krásnou holčičku :srdce: ,s přítelem se snažíme už 11 měsíců o miminko,ale stále se to nedaří,jsem z toho už zoufalá,při dceři nám početí trvalo půl roku,a teď mám takový zvláštní pocit že se to snad už nikdy nepovede,je mi z toho hrozně smutno,a poslední dobou jsem z toho psychicky na dně,už si i říkám že by bylo klepší to vzdát,kdyby tak člověk věděl co všechno ho v životě potká,měl by čas se na to připravit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10683
25.11.10 06:13

Ahoj,
my se snažíme o miminko už pátý rok a rozhodně to vzdát nechci. Musíš věřit a určitě se ho dočkáš. Jinak bych to určitě začala řešit aspoň se svým gynekologem. Já jsem za ním šla asi po 8 měsích kdy se nedařilo a přišlo se na příčinu proč to nejde a po roce a kousek jsme šli do CAR. Teď se zrovna hledá příčina mých potratů a pak nám to snad už výjde, že nejen otěhotním, ale dotáhnu to až k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.11.10 06:15

Přeji brzké těhu, určitě to výjde, jen to někdy dýl trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
25.11.10 08:23

Ahoj my se snažili 2 roky a taky už jsem tomu moc nevěřila a povedlo se.A vám se to taky povede,neboj :-D .ještě krátká doba :-D .ale je pravda,ře jsem otěhotněla,až když jsem si začala měřit bazální teplotu a sledovala plodné dny :-D .a to se povedlo za 2 měsíce…přeji hooodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.11.10 09:16

Ahoja, my měli prvního po půl roce snažení a druhý vyšel až skoro po dvou letech, tak držím pěsti ;) Taky už jsem házela flintu do žita, ještě měsíc a byli jsme domluveni s lékařem na vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
25.11.10 09:41

Musím napsat, v hlavě mi lítá tolik věcí …
Chceme druhý dítko příští rok, tak snad to vyjde brzy

Měla bys opravdu první navštívit gynekologa a svěřit se s problémy.
Další věcí je, že když se někdo k něčemu upne, tak to tuplem nejde. Jedna znám se takhle snažila 7 dlouhých let, pak to vzdali a s mužem jeli na dovolenou a najednou to šlo :-) Další známá měla první dítě po umělém oplodnění, protože se dlouhou dobu nedařilo, ted vysadila antiko, že si tělo odpočine, a pak se možná zadaří a ačkoliv je opravdu hooodně hubená a málo jí, tak otěhotněla hned. Psychika hraje důležitou roli.

Pak jsem se chtěla zeptat, proč měříte bazální teplotu a sledujete ovulace? To souložíte na povel, nebo je u vás sex párkrát do měsíce, tak abyste náhodou neprošvihli ty plodné dny? Nějak to nechápu a ptám se zvědavosti, jelikož je u nás sex na skoro denním pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mia77
25.11.10 09:48

Ahojky,
také mám jedno dítko, tříletou krásnou holčičku, „povedla“ se nám asi po půlročním snažení. Nyní se půlrok snažíme podruhé a zatím nic… Začala jsem také sledovat plodné dny, ale je to fakt nápor na psychiku, pořád něco počítáte a sledujete. Vím dobře, že psychika je polovina úspěchu, ale vždyť víte, jak to je - na povel to nejde, tedy aspoň mně.
No a plodné dny jsem začala sledovat z toho důvodu, že manžel je hodně pracovně vytížený, takže u nás sex na denním pořádku není… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
337
25.11.10 10:18

Ahoj , neboj hlavně nic nevzdávej veř, že se to podaří. U nás se povedlo první dítko hned na poprvý, až jsem tomu nemohla věřit. O druhé jsme se snažili rok a půl. Bazální teplotu jsem si měřila jeden měsíc – ale spíš mě to rozhodilo psychicky, než abych se uklidnila a otěhotněla. U dr. už proběhly všechny možné testy a vše ok. Poslední možnost byla už jen, zda jsou vaječníky průchodné, tak mi vypsal žádanku to CAR. Druhý den na to jsem zjistila druhou čárku.
Navíc se mi zdá, že 11 měsíců není zas až tak dlouhá doba čekání. Jen si přečti pár příspěvků na snažilkách, čím vším si tam holky musejí projít,aby mohly mít miminko. Hlavně to nevzdávej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
25.11.10 10:27

Vim, jak se citis - nam se prvni ditko povedlo hnde druhy mesic - no priznam se, ze v tomto pripade jsem byla spis prekvapena, ze to slo tak rychle, nejak jsem se dusevne pripravila na to, ze to treba hned nebude.
No a nejak naivne jsme si myslela, ze druhe ditko bude take hned a mylila jsem se - o to to bylo horsi, nebot jsme porad premyslela, proc to nejde a kde je chyba. Samozrejmne, ze v te dobe otehotnely vsechny kamaradky a zname - takze o to to bylo pro me horsi, ze mi kazdou chvili nekdo oznamovalo, kdo zase ceka mimi (pravidelne jsem to obrecela).
Samo, ze kazdy mesic jsem mela priznaky a uz jsme se tesila, jak to vsem reknu, ze mi take cekame mimi …
No a pak jsem se nejak smirila s tim, ze pokud se to nepovede, tak to proste budeme resit s doktorem a jiste se to nejak vyresi. No a bum tento mesic zadne priznaky - naprosto v pohode a byla jsme tehotna. Bylo to za 8 mesicu (vim, ze oproti jinym holkam to vlastne take bylo hned - dneska si tak torchu rikam, ze jsme fakt silela zbytecne, ale to se tezko vysvetluje :-) )
Takze neboj - urcite se podari. Moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
25.11.10 10:52

Uvidíš, že se to povede, já s prvním otěhotněla dva měsíce po vysazení a na druhé těhotenství jsem čekala přesně rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.10 11:18

Pět let,tak to teda klobouk dolů,to já bych to už vzdala,jsem hrozně netrpělivý tip člověka,navíc každý neůspěch mi přijde jako jedno velký zklamání.Vím že jsou na tom lidé ještě hůř než já,a tyhle já obdivuji,no a vlastně tebe taky,přeji ti aby se ti brzo povedlo vyřešit komplikace které máš a aby se ti za nedlouho narodilo krásné zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.11.10 11:18

Ahoj, určitě se brzy dočkáte. Nám se první povedlo skoro hned, bylo to po třech měsících. Na druhé miminko jsme si ale museli počkat celé tři roky. Hlavně to nevzdávej a drž se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 11:34

První dítě jsme s bývalým přítelem vlastně ani neplánovali,ještě jsem ani nebyla plnoletá když jsem otěhotněla,a nedovedu si vůbec představit čekat na mimčo 3 roky,pro mě je to už teď utrpení,a vůbec si nepředstavuji jaký to za takovou dobu musí být nápor na psychiku.

• Citovat
  • Upravit
1556
25.11.10 12:04
Anonymní píše:
První dítě jsme s bývalým přítelem vlastně ani neplánovali,ještě jsem ani nebyla plnoletá když jsem otěhotněla,a nedovedu si vůbec představit čekat na mimčo 3 roky,pro mě je to už teď utrpení,a vůbec si nepředstavuji jaký to za takovou dobu musí být nápor na psychiku.

Když o tom člověk jen slyší, tak si říká, že by to nezvládl,ale určitě zvládl…ono to ani jinak nejde,když si miminko přeješ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 12:30
Katarina19871987 píše:
Jsem tady poprvé,a chtěla jsem se alespoň někomu svěřit,mám 4.letou krásnou holčičku :srdce: ,s přítelem se snažíme už 11 měsíců o miminko,ale stále se to nedaří,jsem z toho už zoufalá,při dceři nám početí trvalo půl roku,a teď mám takový zvláštní pocit že se to snad už nikdy nepovede,je mi z toho hrozně smutno,a poslední dobou jsem z toho psychicky na dně,už si i říkám že by bylo klepší to vzdát,kdyby tak člověk věděl co všechno ho v životě potká,měl by čas se na to připravit. :-(

Mame to uuuuuuplne stejne. Prvni po pul roce a ted se snazime od ledna a nic :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex