Chci druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
25.11.10 12:04
Anonymní píše:
První dítě jsme s bývalým přítelem vlastně ani neplánovali,ještě jsem ani nebyla plnoletá když jsem otěhotněla,a nedovedu si vůbec představit čekat na mimčo 3 roky,pro mě je to už teď utrpení,a vůbec si nepředstavuji jaký to za takovou dobu musí být nápor na psychiku.

Když o tom člověk jen slyší, tak si říká, že by to nezvládl,ale určitě zvládl…ono to ani jinak nejde,když si miminko přeješ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 12:30
Katarina19871987 píše:
Jsem tady poprvé,a chtěla jsem se alespoň někomu svěřit,mám 4.letou krásnou holčičku :srdce: ,s přítelem se snažíme už 11 měsíců o miminko,ale stále se to nedaří,jsem z toho už zoufalá,při dceři nám početí trvalo půl roku,a teď mám takový zvláštní pocit že se to snad už nikdy nepovede,je mi z toho hrozně smutno,a poslední dobou jsem z toho psychicky na dně,už si i říkám že by bylo klepší to vzdát,kdyby tak člověk věděl co všechno ho v životě potká,měl by čas se na to připravit. :-(

Mame to uuuuuuplne stejne. Prvni po pul roce a ted se snazime od ledna a nic :cry:

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
25.11.10 12:34

ahoj, prý se to vždycky povede, když na to ten člověk není tolik fixovaný a trochu vypne… nevím, ale držím palce, kamarádce se to podařilo po roce a půl

• Citovat
  • Upravit
689
25.11.10 13:42

katarina19871 Ahoj já si myslím že se ti to určitě povede,hlavně nevěš hlavu,vím že se to lehko říká,ale pokud chceš mít jistotu že je vše v pořádku,tak si zajdi k tvému lékaři,já sem takhle čekala dva roky a pak už mě to nebavilo poslouchat jak je vše v pořádku bez jakéhokoli vyšetření,změnila jsem lékaře a ten se začal o vše zajímat a já sem teď klidnější.Miminko jsi z manželem taky moc přejeme,tak teď čekáme co doktor řekne a podle toho se zařídíme :-) ale držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.10 21:03
Mame to uuuuuuplne stejne. Prvni po pul roce a ted se snazime od ledna a nic :cry:

To jsou ale hrozné myšlenky když se to nedaří,ale jak jsem tady tak koukala,tak na tom nejsme zas až tak špatně,je spousta žen co by chtěli potomka a třeba ani mít nemůžou,tomu říkám nespravedlnost,moje známá byla v loňském roce 3 krát na interrupci,nechápu takový lidi.No jo hold nemůže to mít každý v životě jednoduchý,já ti ze srdíčka přeji aby se vám to co nejdříve povedlo,a brzy se vám narodilo krásné zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 21:06

Ahoj,
my se o druhe ditko take snazili dost dlouho - byla jsme z toho zoufala. Zkouseli jsme ruzne polohy, delala jsem svicku, ale nic nepomahalo.
Pak jsme cetla o prstickove metode a zkusila jsem to - nevim mozna to byla jen nahoda, ale ten mesic se zadarilo :-)

• Citovat
  • Upravit
689
26.11.10 10:21

katarina19871Já vím že to čekání je hrozné,ale nejhorší je že s tím člověk nic nenadělá můžeme jen čekat a podpořit to tím že to budeme řešit z lékaři nic jiného.Jo a tu prstíčkovou metodu klidně skus taky teď skouším :-) kamarádce se to povedlo na po první a má holčičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.10 22:02

ahojky holky
nám taky nejde druhý,kluk má už 10 let a povedl se hned napoprvé a to byl kámen urazu :roll: páč jsem si myslela že to také pujde hned a vono nic :think:

• Citovat
  • Upravit
5453
26.11.10 22:05

ahoj já mám kluky po 12 letech :-D :roll: .taky byl první syn hned.Druhý až po 2 letech snažení :-D .ale povedlo se :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.11.10 22:20

Na první jsme čekali dva roky a na druhé skoro rok.
Kamarádka první až po 4 um.oplodnění.Když porodila,to bylo překvapení,že hned po první trdlovačce je znovu těhotná!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.8.14 20:56

Ahoj vsichni, taky se pridavam, asi 4 mesic se pokousime o druhe mimi, doma mame rok a trictrvte chlapecka, sice se toho bojim, nas malej je celkem cislo ale zase mit dve jsme vzdycky chteli, uz sem i jednou potratila pred prvnim tehotenstvim, tak doufam ze se nam zadari, ale rikam si ze ctvrt roku je celkem kratka doba, asi blbej dotaz ale sex mame obden, nekde jsem cetla ze to staci, taky kazdy den to u nas asi ani neni realny, tak doufam ze bude vse ok, s pozdravem Deny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.14 22:07

@denisssa Ahoj Deni! Tak náš drobeček bude mít 15 měsíců a také jsme se rozhodli pro sourozence. Už se „snažíme“ asi od června, teda spíš jsme zrušili kondomy, ale nějak jsme se na to nezaměřili. A od poslední menstruace si měřím BT, beru gynex a od poloviny cyklu i kyselinu listovou :)
Manžel je bohužel přes týden pryč, no tedy po-čt, takže si snažení nemůžeme tak úplně naplánovat :? Ale podle BT snažení proběhlo před i v ovulační den, takže by to teoreticky mohlo vyjít. No uvidíme za 6 dnů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6938
10.8.15 14:52

@Lenka 80 Ahoj a stále kojíš? Co vím, někdy pak bývá problém s početím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6938
10.8.15 17:37

@Lenka 80 No tak já bych asi rok čekat nevydržela a zašla bych se poradit s doktorem, abych věděla na čem jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí