Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jestli bude i rekonstrukce a vybaveni, tak pocitej minimálně jednou tolik. Nějaké úspory mas?
Hypotéka nebo stavební spoření. Vybavení za to koupíš dnes už taky a na rozdíl od klasických úvěrů (které zvažuješ jako alternativu, co jsem pochopila) na nich bude úrok do cca 3% max a ne 7-10%. O splátkách nemluvě.
@Anonymní Rozhodně hypoteka, není to tak velká suma, úroky jsou běžně do 2%, dokonce 1,49 ![]()
@Anonymní kde na něj vzít? U nás za 300 000 nekoupíš ani garáž ![]()
@berry4 píše:
@rowynka kde na něj vzít? U nás za 300 000 nekoupíš ani garáž
Souhlasím
Taky vybíráme byty a pod 3,5mil se nedostanu a už i takové jsou k rekonstrukci. Takže nejlíp tak okolo 4mil… (a i tak nebude moc veliký).
@Anonymní Když si vezmeš půjčku v bance tak ji máš za dva-tři roky splacenou a nemáš co řešit ![]()
@Eliizabetha koukám stejnej revír ![]()
Je to ale na ranu co? O 300 km dál dáš desetinu ceny za byt, co u nás. Někoho bych nejraděj ![]()
@berry4 - tak se přestěhuj, co ti brání. Když ti nevadí, že budeš bydlet někde v cikánově… ![]()
Raději hypotéku, úvěr ze stavebního spoření nebo od známých, rodičů…na půjčce přeplatíš hodně půjčíš si 300 000kč a vrátíš 450 000kč.
@berry4 píše:
@Eliizabetha koukám stejnej revír
Je to ale na ranu co? O 300 km dál dáš desetinu ceny za byt, co u nás. Někoho bych nejraděj
A koho konkretne bys
Vzdyt neni problem se prestehovat, zakladatelka je z Mostu, zadna atraktivni lokalita…
Velký byt za 300 000 je naprosto super, je to smutné, ale u nás by byl ještě s jednou nulou! Šla bych spíše do půjčky v bance, nebo přas stavebko.
@berry4 Taky mě berou všichni čerti, když za cenu parkovacího stání někdo koupí byt
Ale rozhodně bych lokalitu neměnila, jsme tu spokojení, máme tu zaměstání… cena realit je bohužel platbou za možnosti co tohle město má ![]()
Dobrý den, jak už vyplývá z názvu diskuze, ráda bych si pořídila byt. Co jsem tak koukala, u nás ve městě se dá s přehledem sehnat pěkný, velký byt za 300.000,–
Co mě ale trápí, je to, kde na něj vzít. Hypotéku nechci, uvažuju proto o normální, klasické půjčce.
Je tu někdo, kdo má zkušenosti? Vyplatí se mi více půjčka nebo ta hypotéka? Samozřejmě nejde jen o čistou koupi, ale i o vybavení bytu a podobně.
Předem děkuji za odpovědi.