Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tomu rok a půl co jsem přestala brát HA a chtěla mimčo. S partnerem jsme se pak rozešli, mám nového partnera, ale ten mimčo zatím nechce… Já ano a už hodně, ale nechci na něj tlačit.
Máte někdterá taky takový „problém“?
Taky bych tomu dala čas.
Aby to nedopadlo tak,že otěhotníš bez jeho vědomí a on pak veme nohy na ramena.
Chviličku 3/4 roku. Já vím, že to je málo, ale ta moje touha se začíná stávat nesnesitelnou…
Jestli jste spolu chviličku, tak je to od něj pochopitelný a taky bych netlačila…
Spíš si spolu třeba jen probrat a ujasnit, jestli má představu kdy by mimčo rád měl, může Ti říct že za dva roky, nebo třeba za deset. A pak už je na Tobě jestli budeš chtít čekat, nebo radši hledat jiného tatínka…
Přesně tak,zkus mu dát čas,a třeba když nechtě otěhotníš,tak bude rád.Podle toho jak dlouho spolu jste.
Já na něj netlačím, mluvili jsme o tom a nedokázal říct kdy… Jsem asi fakt magor..
doumi píše:
Chviličku 3/4 roku. Já vím, že to je málo, ale ta moje touha se začíná stávat nesnesitelnou…
tak to je jasný, to si ještě není pořádně jistý. |Přemýšlela si nad tím jestli je pravý otec pro tvoje dítko? jestli ti spíš nejde jen o to dítě a je ti jedno s kým ( nemýslím to tak doslovně tak se nezlob)
Dala bych tomu čas, třeba příští rok bude mluvit jinak.
Já se nezlobím, už jsem se nad tím taky zamýšlela a možná máš i pravdu…
Ahoj,
ptáš se, jestli má někdo taky takový problém, myslím, že je tady takových ženských plno. Já třeba taky ![]()
doumi píše:
Radit ti poříd si psa je blbost:D Vidím ho na fotce, ale lidi rychle mění názor. Třeba po roce vztahu bude mluvit jinak..
Jo a je tam důležitý slovo ZATÍM, proto bych to nebrala tragicky a dala tomu čas. Jste spolu krátce, takže bych nevedla ani nějaký velký rozhovor a trochu počkala. Pak je důležitý si promluvit, jaké má představy on a kdy bych chtěl… ![]()
doumi píše:
NEBO O TOM VŮBEC NEMLUV A NÁHODNĚ OTĚHOTNI, POKUD SI SEŠ NAPROSTO JISTÁ. PŘÍTEL PO TAKOVÉ DOBĚ SNAD VÍ ŽE PRÁŠKY NEBEREŠ.
Samozřejmě že to ví, má rozumné důvody proč teď mimčo nechce, já je chápu hlavou, ale zbytek mě chce mimi. Je i proti potratům,tak snad se brzy stane omyl ![]()
my cekame miminko taky po dost kratkym vztahu, ale je pravda ze celou dobu spolu zijeme, nemame pred sebou zadna tajemstvi a prosli jsme si spolu par neprijemnymi vecmi ktere nas jeste vice dali dohromady,.. navic to ze umime fungovat jako rodina jsme si uz predem ,,vyzkouseli,, na jeho detech takze ne vzdy je mimi po kratkem vztahu chyba, naopak je to hezky kdyz je v te nejvetsi zamilovanosti ze neni vztah jeste ,,prechozeny,,.
kazdopadne pokud zadne deti nema tak je jasne ze je ten prvni krok trochu delsi nez mezi dalsimi detmi,..
jinak byt tebou netlacim na nej, aby jste pak neceho nelitovali