Chci mít o víkendech večer klid!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15266
19.2.24 11:43
@Anonymní píše:
Ono taky už nám volalo pár lidí z příbuzenstva, jskto že u nás nemohou tcháni přespat, jsme jom řekli, ať si je teda na víkend vezmou, tak zmlkli…fakt nechápu, proč furt chtějí být u nás?

Nechápu, nesnáším prespavaní, vecer mi návštěva nevadi, ale ráno už na ne nemám náladu. My i když jedeme ke tchanum 80km, tak ve většině případech na otocku, stejně tak oni k nám, všichni máme radi svůj klid. Prespava se jen výjimečně, když se něco slaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.2.24 11:43

Prespavaci navstevy 2× mesicne kdyz bydli 50 kilaku?? A to jim to neni blby? A nemaji svuj vlastni program? Nechapu. Rekli jste ne, trvejte na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
19.2.24 14:09

Trvat na svém, když už se nevyfoukne, tak si zvykne. Je super, že chlap stojí při tobě. Mě by z toho trefilo. Mám ráda jak naše, tak manžela taťku, ale vocaď pocaď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
19.2.24 14:09

Očividně je výhodné bydlet od příbuzných dostatečně daleko, aby to nebylo na neohlášené přepadovky „jedeme kolem, co vaříš?“ a zároveň blízko, ať se k člověku nekýblují na all inclusive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
19.2.24 14:10

Jinak - nechala bych ji nafouklou. Ideální stav, je klid. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.24 14:28
@PaníBovaryová píše:
Očividně je výhodné bydlet od příbuzných dostatečně daleko, aby to nebylo na neohlášené přepadovky „jedeme kolem, co vaříš?“ a zároveň blízko, ať se k člověku nekýblují na all inclusive :roll:

Pro takove případy je vhodné mít v záloze odpovědi typu dušená cizrna s tempehem, karbanatky z červené řepy
s quinoou nebo proteinovy koláč bez cukru s čekankovym sirupem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
19.2.24 14:33
@SaintRaffaella píše:
Pro takove případy je vhodné mít v záloze odpovědi typu dušená cizrna s tempehem, karbanatky z červené řepy
s quinoou nebo proteinovy koláč bez cukru s čekankovym sirupem. :lol:

tchyně byla schopná sníst malému i kojeneckou kaši. Na nějakou cizrnu by řekla jenom „fajn, to se moc těším“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
19.2.24 18:47

Nechala bych jí nafučenou a na návštěvu případně jela já s tím, že odjedu kdy chci. (abych ten klid měla )
Chápu tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.24 18:58

@PaníBovaryová Zřejmě těžký případ 😀 ja když vyslovím cizrna, tak všichni prchají, přitom já ji miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2162
25.2.24 22:34

Žádné takové? Počítat s přespáním? A to říká člověk, který se v podstatě pozval sám? Neuvěřitelná drzost. Prostě trvejte na NE a ať si na to tchyně zvykne, ona tu pravidla neurčuje. Jste blízko, přespání netřeba. A to jako obvolávali příbuzenstvo, aby si poplakali, že u vás nemůžou spát, nebo jak se to ostatní dozvěděli? A proč se vůbec příbuzní v takové kravině angažují, co je jim do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
28.2.24 22:29
@syslomil píše: Žádné takové? Počítat s přespáním? A to říká člověk, který se v podstatě pozval sám? Neuvěřitelná drzost. Prostě trvejte na NE a ať si na to tchyně zvykne, ona tu pravidla neurčuje. Jste blízko, přespání netřeba. A to jako obvolávali příbuzenstvo, aby si poplakali, že u vás nemůžou spát, nebo jak se to ostatní dozvěděli? A proč se vůbec příbuzní v takové kravině angažují, co je jim do toho?

Ať se jich ujmou, když je tak litují 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2162
29.2.24 06:37
@Liberalissima píše:
Ať se jich ujmou, když je tak litují 8)

Přesně. Říkám si, co je drzejší. Říct „hodláme u vás přespat a neopovažujte se nám tu zábavu odepřít“, nebo zavolat jinému a říct „slyšel jsem, že X a Y nechcete nechat přespat. To se mi vůbec nelíbí a nařizuji, abyste je ubytovali. My je nechceme“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová