Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Froodepo Tak nebreč, nebudeš mít horečky a drřív tě pustí, a zkus se na to podívat z té druhé strany. V nemocnici je to sice na palici, ale budeš tam jen chvilku a pustí tě. A lepší, aby tě zkontrolovali a poustili ok než, aby tě potom vezla rychlá zpátky a bylo to na mnohem delší dobu.
Je spousta lidí, co tam leží týdny a měsíce a třeba i s prognózou, že se domů nepodívají.
@Froodepo Mohla, ale nechodila. Po lécích mi lítal tlak, bylo mi stále na omdlení tak jsem pořád ležela. Neblbni a vydrž. Čti si nějakou pěknou knihu, koukni na film. Určitě to nebude na dlouho a je lepší být pod dohledem lékaře, kdyby se ti přitížilo.
Chápu, že pobyt v nemocnici není příjemný asi pro nikoho, taky to nemám ráda. Ale asi bych to vydržela. Pár časáků, spánek, návštěvy.. uteče to jako voda. ![]()
@Korculalala píše:
No ale neni normální mír horečky když brečíš, takže si řekni o něco na uklidnění nebo na spaní. A trochu se vschop. Já byla teď v nemocnici dva týdny a koncem roku mne čeká složitá operace při nížš budu dostávat do předloktí kost z kostní banky a částečně kostní štěp ze svého kyčelního kloubu.
A mám dvouletou holčičku tak buď ráda za vyrážku…
Ježiš, tak to držím palce! ![]()
Vydržet do zítřka v nemocnici se dá vysvětlit i malému dítěti, dospělej by už mohl mít rozum. Ale pokud se na to cítíš, tak to podepiš, však dospělá jsi, rozum máš.
Nějak mi uniká ten ooobrovský problém, kvůli kterému brečíš… Doktoři i rodina se shodli, že je lepší, když jsi v nemocnici, tak na tom asi něco bude ne? Kolikrát tam musí vydržet i malé děti bez rodičů a to opravdu i trpí třeba bolestmi… Takže se vzchop! Co budeš dělat, až tam budeš třeba po porodu s mimčem a bez rodiny? Odpočívej, volej si s nimi, čti si, sleduj filmy, udělej si pohodičku a normálně to vydrž. Tragédie vypadají úplně jinak! A pokud nejsi schopná se sama sklidnit, tak si nech klidně něco napsat… Je potřeba to přehodnotit ![]()
A rodina se o tebe bude starat, kdyz predcasne odejdes z nemocnice a budes muset odpocivat apod, kdyz chteji abys v nemocnici radsi zustala? Jednu noc tam snad vydrzis, ne? Kdo by mel rad nemocnice…
@Froodepo píše:
Zdravím. V sobotu večer jsem skončila v nemocnici s velkou vyrážkou. Měla jsem velký teploty (někdy i 40+) dnes se krásně držím. Teploty mám buď 37 nebo 36,4. Jenže já už to tu psychicky nedávám. Je mi vždycky hrozně když si vzpomenu na domov. Brečim, a chci hrozně odejít. I když všichni říkají že to zvládnu, tak chci jít domů. Vím že už budu dobrá. Jen se bojím že když podepíšu reverz a do večera se mi udělá zle, tak to budu mít na talíři. Mě by ale ten domov nejvíce pomohl. Prosím o normální rady. Nemám náladu na žádný rejpošky.
Ještě to vydrž.
Dneska, kdy je málo lůžek, by tě nikdo nedržel ve špitále zbytečně.
Zkus si pustit nějaký fajn optimistický film. Než ho dokoukáš bude večer, pak se trochu prospíš a pak při vizitě probereš situaci s doktorem.
Delej, jak se citis, ja sama bych na tvym. miste podepsala reverz
@Froodepo píše:
Vizitu jsem měla dneska. Řekli mi že možná zítra. Pro mě je hrozně těžký tu být. Horečky mám jen když brečím. A jestli jsem malý dítě tak jsem. Já si myslím že mi bude dobře s mojí rodinou. Tady mi je zbytečně úzko. Nikdo z rodiny nechce abych odešla z nemocnice.
Prosím tě, kolik ti je?
nedovedu si představit dospělou babu, co brečí v nemocnici jak dítě na táboře.
@Froodepo To zvládneš. Jsem na tom jako ty ty, prostě bulim a jediný co chci, je jít domů. Ale když rikal, ze možná zítra, tak to vydrz. Ale nebul. Mně kvůli horečkam, který jsem na 100% měla z pláče, prodlužovali pobyt další dva dny. Řekni si o něco na uklidnění, neboj se, a n spaní. Když to celý prospis, uteče to jako voda. Využij, že můžeš v klidu spát. ![]()
@Kfětoslava tak asi se nemáš za kým těšit. Neodsuzuj, je to trapný.
@Froodepo no a proc Te nepustili uz dneska? Jeste beres leky? Treba proto nemas horecky. Nebo je vysadi a musi videt reakci, aby se to nevratilo. Ja bych vydrzela.
@Terrinka93 píše:
@Kfětoslava tak asi se nemáš za kým těšit. Neodsuzuj, je to trapný.
Co je trapný? Trapný je brečet v nemocnici, když se ti nic neděje. Já brečela v nemocnici pouze když mi operovali syna, nad svojí vyrážkou bych asi fakt nebrečela, zvlášť když možná zítra půjde domů. Pokud jí je 13, tak to ještě jakž takž beru.