Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím je tu prosím někdo kdo byl tento rok v Luhačovicích v Miramonti? A odpověděl na pár otázek?
Jedeme v květnu děkuji ![]()
Zdravím, byli jsme tam loni v únoru a ted jedeme 18.4.2018. Klidně se ptejte ![]()
Zajímalo by mě všechno
co je dobré mit sebou (co tam není) jestli je dobré si tam nechat auto nebo je to zbytečné. Jak to probíhá budu mit 2-děti jedno bude chodit do školy. Když by u nás chtěl nekdo prespat. Je to možné popř. Cena. Děkuji ![]()
Tady je diskuze o lázních Luhačovice, kde si maminky vyměňují zkušenosti:
https://www.emimino.cz/…vani-137393/
Auto jsem tam loni nemela a bylo to na prd takze ted si ho tam urcite necham, uz jen kvuli vikendum, ktere jsou skoro nez procedur aby jsme mohli po vyletech. Jinak ja mam sebou taky dve deti, jedna chodi do skoly ktera je u Miramonti. My jsme na Miramonti a vsechny procedury jsou tam. Sebou beru misky (kdyz ten mladsi nesni vse) nejake piti, mliko, kafe, sladkosti a leky, hracky na pisek a odrazedlo. Jinak me nic nenapada???? klidne se ptejte????
Ahoj,
teď v červnu jedeme do lázní Luhačovice (Miramonti, pokoj s vlastním sociálem). Jedu se dvěma dětmi 3 a 7 let. Léčit se budou obě děti. Můžete mi prosím poradit? Mám dost nejasností, v tom, co si vzít s sebou.
A to mají opravdu průměr jen 2 cm?
Děkuji za jakékoliv názory a odpovědi.