Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kfětoslava to si myslis, ze jde o vyrazku? No.. tak to je jedno. Nema cenu to resit.
@Froodepo píše:
Vizitu jsem měla dneska. Řekli mi že možná zítra. Pro mě je hrozně těžký tu být. Horečky mám jen když brečím. A jestli jsem malý dítě tak jsem. Já si myslím že mi bude dobře s mojí rodinou. Tady mi je zbytečně úzko. Nikdo z rodiny nechce abych odešla z nemocnice.
A ty horecky jak vysoke? Zdravy clovek pri breceni nehoreckuje, ma max. zvysenou teplotu. Prekonala bych se. Bud rada, ze Ti nerekli zustat jeste 14 dni, napriklad ![]()
@Terrinka93 píše:
@Kfětoslava to si myslis, ze jde o vyrazku? No.. tak to je jedno. Nema cenu to resit.
Jo dočetla jsem, že ty taky pláčeš v nemocnici, tak si holky plakejte. Až vám trochu život naloží, tak snad nebudete překvapené. Některé děti jezdí samy na dlouhé týdny do ozdravoven a tady dvě dospělé ženské si notují, jak je normální si pobrečet v nemocnici, kde jsou na pozorování na pár dní. Tož hodně sil. ![]()
@Kfětoslava píše:
Co je trapný? Trapný je brečet v nemocnici, když se ti nic neděje. Já brečela v nemocnici pouze když mi operovali syna, nad svojí vyrážkou bych asi fakt nebrečela, zvlášť když možná zítra půjde domů. Pokud jí je 13, tak to ještě jakž takž beru.
Nebreci kvuli vyrazce, ale kvuli odlouceni od rodiny, prostredi v nemocnici.
Ja jsem taky brecela v nemocnici, kdyz jsem mela byt 4 tydny po porodu hospitalizovana do pul ctvrty odpoledne a ve tri prisla sestra, ze me tam chce doktorka nechat do rana
sice jsem brecela asi tak ctvrt, max pul hodky, ale co jako.
zas kdybych vedela hned, ze bych tam mela byt tak dlouho a pocitala bych s tim, tak bych nebrecela.
na tvym miste bych to asi vydrzela, pokud nemas doma kojence.
@Kfětoslava píše:
Jo dočetla jsem, že ty taky pláčeš v nemocnici, tak si holky plakejte. Až vám trochu život naloží, tak snad nebudete překvapené. Některé děti jezdí samy na dlouhé týdny do ozdravoven a tady dvě dospělé ženské si notují, jak je normální si pobrečet v nemocnici, kde jsou na pozorování na pár dní. Tož hodně sil.
Kazdy je jiny, at si breci, ale nedava kvuli tomu reverz.
@Froodepo píše:
Vizitu jsem měla dneska. Řekli mi že možná zítra. Pro mě je hrozně těžký tu být. Horečky mám jen když brečím. A jestli jsem malý dítě tak jsem. Já si myslím že mi bude dobře s mojí rodinou. Tady mi je zbytečně úzko. Nikdo z rodiny nechce abych odešla z nemocnice.
prosím tě, jsi dospělý člověk, pokud řekli, že tě asi pustí zítra, tak to snad vydržíš, ne? A zítra bude zase vizita, tak řekni doktorovi, že bys už chtěla domů.
@Froodepo já ti rozumím, byla sem v porodnici 5 dní a když maminky co přišli po mě odcházeli brečela jsem taky..sice jsem ve stejně nemocnici pracovala ale špatně to snáším ![]()
@Kfětoslava píše:
Jo dočetla jsem, že ty taky pláčeš v nemocnici, tak si holky plakejte. Až vám trochu život naloží, tak snad nebudete překvapené. Některé děti jezdí samy na dlouhé týdny do ozdravoven a tady dvě dospělé ženské si notují, jak je normální si pobrečet v nemocnici, kde jsou na pozorování na pár dní. Tož hodně sil.
Tož já si taky v porodnici fňukla, ale jen tajně. Nemám nemocnice ráda. U dítěte bych řvala jak želva ![]()
Pokud to byla tak silná alergická reakce, že jste skončila v nemocnici, tak neblbněte, tam vás dají do kupy a půjdete domů. Pokud budete doma předčasné, tak při opakování a pokud neodezněla vyrážka je opakování v domácím prostředí dost pravděpodobné, tak to taky nemusíte přežít a pak bude rodina bez vás definitivně. Taky pobyt v nemocnici nesnáším moc dobře, ale nikoho tam nebudou držet ani o minutu déle než je nutné.
@Froodepo píše:
Zdravím. V sobotu večer jsem skončila v nemocnici s velkou vyrážkou. Měla jsem velký teploty (někdy i 40+) dnes se krásně držím. Teploty mám buď 37 nebo 36,4. Jenže já už to tu psychicky nedávám. Je mi vždycky hrozně když si vzpomenu na domov. Brečim, a chci hrozně odejít. I když všichni říkají že to zvládnu, tak chci jít domů. Vím že už budu dobrá. Jen se bojím že když podepíšu reverz a do večera se mi udělá zle, tak to budu mít na talíři. Mě by ale ten domov nejvíce pomohl. Prosím o normální rady. Nemám náladu na žádný rejpošky.
je Ti 15, že se takhle ptáš? tak se rozhodni, pokud je to alergie, tak se seber a jdi.. vždy na sebe bereš riziko, že se to vrátí.. oni Tě v nemocnici jen tak nedrží
osobně si neumim představit nic, co by bylo tak enormní, abych kvůli tomu podepisovala reverz
@divine woman Netuším, jak mladá maminka s děckem brečí ve špitále a nevydrží do další vizity.! Co by jsi dělala, když by jsi měla komplikovanou zlomeninu a musela být ve špitále až 2 měsíce?? Nepřeji ti to, ale stát se může. uklidni se, vezmi si časopis a na noc prášek na spaní. Z tebe musí mít personál i spolubydlící opravdu radost
Co ti chybí? Přítel a domácí klid? Uklidni se a brzy budeš doma. To opravdu vypadá, že jsi pěkná hysterka.