Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, s pritelem jsem 3 roky, mame hypoteku na dum je psana na me i jeho jmeno. Uz dlouho se ke me chova jako studeny cumak, uz mi ani neda pusu kdyz prijde z prace, nepridava mi penize na jidlo ani na malou a sam sve penize cpe do auta, kdyz mu reknu ze to nepotrebuje tak se na me ohrani ze sem fakt dilina kdyz to nechapu! Nemiluje me, nemam rada nas dum. Chci odejit kvuli tomu jak se chova. Delam mu svacinu do prace, uklizim, peru, varim vecere( obedy ma v praci). Bude mu jedno kdyz se odstehuji ale bude mi chtit vzit malou, proto prosim o rady jak to udelat? Sama mam rodicak 3800 a on se svou vyplatou 24000 me u soudu prevalcuje a malou daji jemu:-(
No, asi byste si měli v prvé řadě promluvit, ono to co popisuješ mi přijde jako takovej stereotyp a určo nejsi jediná s tímhle problémem… Já taky nedostanu pusu, když se vidíme, když si vyloženě neřeknu, taky mu dělám svačinu, uklízím, vařím, peru… Ale přijde mi to jako normální věc - samo se to neudělá ![]()
Jéje, na Tebe si pamatuju. Tak se to nezlepšilo? ![]()
Pořád Tě ráno budí, abys mu uvařila kafe? ![]()
Příspěvek upraven 19.09.12 v 19:29
Ahoj
a zkoušela jsi o tom se svým přítelem mluvit?? jak se chová k dceři?? jinak podle mě se nemusíš bát on by ti musel platit na malou výživné.
A jste manželé nebo ne? Pokud ne, tak by si zažádala soudně o alimenty a myslím si, že ti malou kvůli penězům neseberou, pokud budete mít kde bydlet. Kolik je malé?
Ahojky to mi je lito…Asi si sednete a proberte to, a podle toho jednej co dal.
Malou ti kvůli penězům neseberou…Bývalá mého muže se stará špatně, nebo spíš nestará (pořád je po babičkách) o syna a můj muž si ho chtěl vzít do své péče. Nedaly nám ho, protože by jsme musely dokázat, že mravně poškozuje výchovu mládeže (jako, že pije, fetuje, nebo tak). Takže dokud něco z toho nebudeš dělat o dcerku určitě nepřijdeš. Nemáte tam u vás někde klokánka? Jsou tam bezplatní právníci a tohle jsou jejich obory, uritě by ti poradili.
Ja vim ze stereotyp v kazdem vztahu prijde, je to beh n dlouhou trat. Zkratka nevim jestli to ma jeste cenu, k dceri se chova jak kdy. Nikdy ji neuhodil, ale nedokaze pochopit ze dvoulete dite se obcas vzteka a on chce mit porad svuj klid. Prijde z prace a chce si jit lehnout jenze kdyz se vzteka mala tak se moc nevyspi a pak to obe odnasime. Navic n me nejspis hleda chyby. Vim ze je normalni uklizet a tak, ja sama bych v neporadku zit nechtela ale on prijede z prace a vydi na podlaze par hracek a hned zacne dceri rikat: uklid si ty hracky a delej, delas tu porad jen bordel. Kdyby ji nejdriv rekl aspon ahoj ale on ji hned sekyruje. Kdyz s nim chci mluvit tak mi rekne ze mu to stacilo a odejde z naseho rozhovoru, jde si dat pivo.:-( Doma nic delat nemusi, nikdy si po sobe neumije ani hrnicek ktery tam nese a to i kdyz vidi ze ve drezu zadne nadobi neni. Nic po nem nechci, nevari a neuklizi beru to jako samozrejmost z moji strany.Ale takhle zit uz me nebavi.Byla bych mnohem stastnejsi kdybych byla sama jen s dcerou.
@Pookie Vyprdla bych se na nejaky svaciny, at si je dela sam a uvari si sam veceri..Pokud nejsi stastna, tak udelej co musis…Ale napred asi si promluvte..
Ale jestli te nemuluje, to je tezky!!!
@Jaja87 píše:
@Pookie Vyprdla bych se na nejaky svaciny, at si je dela sam a uvari si sam veceri..Pokud nejsi stastna, tak udelej co musis…Ale napred asi si promluvte..
Ale jestli te nemuluje, to je tezky!!!
Nejhorsi je ze vim ze kdyz odejdu bude mu to jedno. Zkratka vim ze me nema uz ani rad.:-( Staci mi jak se mnou mluvi, a uz nechci byt ta hloupa husa. Nechapu proc je ke me takovy kdyz ma vse co potrebuje, me kdyb nekdo uvaril veceri tak se zblaznim radosti. Skacu kolem nej jak si piska ale asi je o stejne malo.
@Pookie Ja bych se na nej vykaslala, a zadnou veceri bych nedelala, at si udela sam ..Ma taky ruce! A kdyz je tak zlej na tebe a sporstej tak si ani nic nezaslouzi.
Naprosto souhlasím s Jaja87,ale měli by jste si opravdu promluvit. POkud v tom vztahu nejsi šťastná tak bych nezůstávala ani kvůli dceři, protože dítě na matce pozná, že je něco v nepořádku - myslím že nejdůležitější je aby jsi byla ty i dcera v pohodě. Třeba když odejdeš tak si uvědomí jak se choval a třeba mu to docvakne a když ne tak ti za to nestojí.
Přeji hodně síly určitě to zvládneš
![]()
@Seizdra píše:
No, asi byste si měli v prvé řadě promluvit, ono to co popisuješ mi přijde jako takovej stereotyp a určo nejsi jediná s tímhle problémem… Já taky nedostanu pusu, když se vidíme, když si vyloženě neřeknu, taky mu dělám svačinu, uklízím, vařím, peru… Ale přijde mi to jako normální věc - samo se to neudělá
Je smutné, že v tom, že se její chlap chová jak sobecké čuně, nevidíš žádný problém.
@Pookie píše:
Ahojky holky, s pritelem jsem 3 roky, mame hypoteku na dum je psana na me i jeho jmeno. Uz dlouho se ke me chova jako studeny cumak, uz mi ani neda pusu kdyz prijde z prace, nepridava mi penize na jidlo ani na malou a sam sve penize cpe do auta, kdyz mu reknu ze to nepotrebuje tak se na me ohrani ze sem fakt dilina kdyz to nechapu! Nemiluje me, nemam rada nas dum. Chci odejit kvuli tomu jak se chova. Delam mu svacinu do prace, uklizim, peru, varim vecere( obedy ma v praci). Bude mu jedno kdyz se odstehuji ale bude mi chtit vzit malou, proto prosim o rady jak to udelat? Sama mam rodicak 3800 a on se svou vyplatou 24000 me u soudu prevalcuje a malou daji jemu:-(
nedají, toho bych se nebála. Držím palce, ať vše dobře dopadne
@sieta.m píše:
Je smutné, že v tom, že se její chlap chová jak sobecké čuně, nevidíš žádný problém.
Neříkám, že v tom nevidím problém. Jen jsem napsala, že mi přijde normální, že baba vaří, pere, stará se a chlap je ten, co se stará o finance a chlapsky věci (zahrada, auto atd). Pokud ji nedává peníze, je to asi jakýsi podnět k rozhovoru, ne? Že nemá ráda jejich dům… Proč? Neměla ho ráda nikdy? Proč ho kupovali? Pokud ho chtěl jen on, neměla s ním mít hypo… Nevím, já v tom vidím prostě jen normální věci (v tom že ona mu chystá jídlo, pere, uklízí).