Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nekritizuju, jen radim. Uvedom si, ze budes u nej ve vztahu vzdy ta druha. Podle toho se zarid. Pokud to nezvladas, mela bys to ukoncit.
Netaháš ho od rodiny?
Proboha má dva měsíce staré dítě, najdi si někoho bez závazků, nebo budete nešťastní všichni.
Pokud má rodinu a čerstvě dítko, tak hledal nejspíš jen rozptýlení. Buď si zvyknout na to, že jsi ta druhá, nebo pokud Tě to bolí, tak to ukončit.. Záleží na tom, co sneseš, a co ne… Osobní názor nechávam pro sebe, není důležitý.. ![]()
A láká tě budoucnost po jeho „boku“? Protože pochybuju, že se rozvede, aby mohl být s tebou. Ztrácíš čas, který jsi mohla být s někým jiným, volným, se kterým by to mohlo mít budoucnost. ![]()
(Ohledně tvé pozice teda radši bez komentáře.)
Mám zkušenost se ženáčem (děti v tom nebyli), cítila jsem se podobně jako ty a už bych si to nikdy zopakovat nechtěla. Pokud se nechceš pořád jen trápit, tak se na to vykašli a najdi si někoho volného.
A navíc, nezlob se na mě, ale ten tvůj asi výkvět morálky zrovna nebude ![]()
Taky jsem mela vztah se zenatym a k nicemu to nebylo. Jen ztraceni 3 roky. A to jsem pak zjistila ze jsem byla jedna z jeho mnoha milenek.
A jen - vem si to z pohledu jeho zeny, chces jednou taky tak skoncit?
@Anonymní píše:
Píšu zde raději anonymně. Miluji totiž ženatého muže a nechci aby se to jeho žena dověděla. Scházíme se půl roku a mu se před dvěma měsíci narodil druhý syn. Když jsme se spolu začali scházet věděla jsem že čekají druhé dítě, ale myslela jsem si že to zvládnu. Jenže porodem se mi všechno zhroutilo a ikdyž mi neustále tvrdí že mě miluje a je u mě skoro pořád, žárlím na jeho ženu a nevím jak od toho utéct. Je mi s nim krásně a jeho přítomnost mě uklidňuje. Jenže když odchází tak mám pocit, že už to nezvládnu. Máte někdo podobnou zkušenost? A pro ty co mě chtějí soudit, já jsem ho od rodiny netahala a netahám on se rozhodl sám a dobrovolně.
Tak podobnou zkušenost nemám, ale spíš by mne zajímalo co by jsi chtěla ty? aby odešel od rodiny? od dětí? a byl s tebou…
věděla jsi přeci že je ženatý… to je prostě úděl těch milenek budou až druhé navíc ty víš, že má manželku ta manželka asi nic netuší…
dle mého raději se do takovéhle situace ani nedostat…
No chodit za mým chlapem a já mu doma nosit pod srdíčkem jeho miminko, prát, vařit a udržovat rodinný krb a nějaká KRÁVA mu motala hlavu to bych tě teda zabila a představ si ty mít manžela a někdo by ti za ním chodil jak by se ti to líbilo?
Takhle jsi frajerka, o nic tobě nejde ale cizímu se do zelí snad neleze, trošku soudnost… mysli taky na děti…
Manželka pro něj bude vždycky ta první! I když nevím, jestli s takovým trotlem je to výhra.
Těžko radit…jen aby ti neříkal x let, že jsi ta jeho jediná a stále byl ženatý…víš jak to myslím?
A nebudu moralizovat…mám kamarádku, která si našla ženatého, láska na první pohled, on měl dvě děti…dneska jsou svoji a mají spolu další dvě děti a s střídavou péči o děti z předchozího manž. takže nikdy nikdo nemůže vědět, jestli se to nestane právě jemu ![]()
@Petttulis píše:
Manželka pro něj bude vždycky ta první! I když nevím, jestli s takovým trotlem je to výhra.
Hezkýý jsi to napsala! Trotl fakt.
Že oni se ti chlapi vždycky rozhodnou „sami a dobrovolně“ a ta ženská v tom je vlastně úplně nevinně.
![]()
Buď na to máš (povahu a žaludek) a budeš si muset zvyknout na to, že se vrací domů k manželce a dětem, nebo se na něj vykašli a najdi si někoho, kdo bude stát za to, ne chlapa od rodiny, kterej má závazky. Docela lehce by se ti totiž mohlo stát, že až s ním budeš, budeš čekat dítě, bude tě podvádět stejně, jako teď podvádí svou manželku… ![]()
podle statistik muži nejvíc podvádějí ženy těhotné nebo na mateřské dovolené
Ahoj, zakladatelko, tak bezvýchodné situace, kdy člověk by měl z racionálních důvodů odejít, ale nemůže z citových, moc dobře znám! (ale se ženatými nemám zkušenosti, takže ti moc neporadím)
Jak si představuješ vaši budoucnost? Když zavřeš oči a představíš si, co bude za 5let, co vidíš?
Jo a 6 měsíců to je nic, to jsi ještě v zajetí hormonů a zdá se ti ten pravý jediný. Počkala bych takové tři roky
Záleží opravdu na tobě, třeba ti přijde mezitím do cesty někdo lepší a nezadaný
Zbytečně se ničíš. Přece si zasloužíš být ta první jediná ![]()
Nemá cenu se kvůli němu trápit. Je to jednoduché. Kdyby s tebou chtěl být, tak by s tebou byl.
Píšu zde raději anonymně. Miluji totiž ženatého muže a nechci aby se to jeho žena dověděla. Scházíme se půl roku a mu se před dvěma měsíci narodil druhý syn. Když jsme se spolu začali scházet věděla jsem že čekají druhé dítě, ale myslela jsem si že to zvládnu. Jenže porodem se mi všechno zhroutilo a ikdyž mi neustále tvrdí že mě miluje a je u mě skoro pořád, žárlím na jeho ženu a nevím jak od toho utéct. Je mi s nim krásně a jeho přítomnost mě uklidňuje. Jenže když odchází tak mám pocit, že už to nezvládnu. Máte někdo podobnou zkušenost? A pro ty co mě chtějí soudit, já jsem ho od rodiny netahala a netahám on se rozhodl sám a dobrovolně.