Miluji ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
19.9.12 16:37
@Anonymní píše:
Děkuji vám všem za vaše názory. Všem těm co si myslí že jsem mrcha musím říct jediné. Já si to neplánovala, že se do něho zamiluju. A to jsem taky do světa křičela, že bych nikdy nechtěla tahat chlapa od rodiny. Ale stalo se, vím že to není dobře, ale ten muž mě podržel v mém těžkém životním období. A nikdy neříkejte nikdy, protože ani jedna z vás neví co vám život přinese.

Takže ona rodila a vy jste šukali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
19.9.12 16:38
@Lenka002 píše:
Takže ona rodila a vy jste šukali?

Omlouvám se, že mi ujely nervy, ale já bych zakladatelku nejraději fyzicky inzultovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21508
19.9.12 16:44

píchnutí do vosího hnízda

Zajímalo by mě, jestli by se váš pohled změnil, kdyby zakladatelka byla s ním těhotná a jeho manželka děti neměla nebo je měla už odrostlejší :)
Nedávno tu byla podobná diskuse a zakladatelka, ačkoliv byla ta nevěrnice, co ničí manželství, se dočkala mnohem menšího odsouzení jenom proto, že čekala dítě a manželka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 16:45

Tak vidím, že jsem narazila na ženy co mají děti. Je mi jasné že pro vás budu mrcha a možná ještě něco horšího. Jen vám můžu popřát, aby vás nic takového nepotkalo.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.9.12 16:47
@Anonymní píše:
Tak vidím, že jsem narazila na ženy co mají děti. Je mi jasné že pro vás budu mrcha a možná ještě něco horšího. Jen vám můžu popřát, aby vás nic takového nepotkalo.

no nevim co jsi cekala, kdyz pises na diskuzni forum urcene maminkam. A ano doufam, ze muj chlap nenarazi na takovou zenskou jako jsi ty.

• Citovat
  • Upravit
21508
19.9.12 16:48
@Anonymní píše:

Tak zase všechny neházej do jednoho pytle. Já jsem sem šla také s jedním problémem a myslela jsem, že právě ženy, co mají děti to nepochopí, odsoudí mě atd. A kupodivu, byly nejempatičtější, co jsem potkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
19.9.12 16:48

@PaníBovaryová
jen za mě… vzhledem k tomu, že zakladatelku neodsuzuju - řídím se heslem nesuďte abyste nebyli souzeni mi přijde, že bych já konkrétně psala v obdobném tónu. Ale to je ten BYCH …to se přece nedá paušalizovat - člověk reaguje i podle situace a okolností a kterých se věc stala ..my nevíme proč ten muž utekl od těhotné ženy k milence, jaký vztah mají- nehledě na těhotenství- zevšeobecňovat by bylo asi nešťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
19.9.12 16:49
@Anonymní píše:
Děkuji vám všem za vaše názory. Všem těm co si myslí že jsem mrcha musím říct jediné. Já si to neplánovala, že se do něho zamiluju. A to jsem taky do světa křičela, že bych nikdy nechtěla tahat chlapa od rodiny. Ale stalo se, vím že to není dobře, ale ten muž mě podržel v mém těžkém životním období. A nikdy neříkejte nikdy, protože ani jedna z vás neví co vám život přinese.

to je pravda, ale vytahnout takovou vec na „rodinnem“ serveru, kde se spis probiraji manzelske vztahy a partnerske (v tom ohledu, ze jsem podvadena zena) a deti a plenky, mi pripada docela odvazne…

A na dalsi stranu, je tady vic „podvadenych“ manzelek a partnerek nez „milenek“, aspon to tak zatim vypada, takze bohuzel nazory ani jine byt nemohly… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.12 16:49

Kdyz jeho zena rodila byl sní a potom dalsí 3týdny. Milá paní až taková k…a opravdu nejsem.

• Citovat
  • Upravit
1304
19.9.12 16:50
@Anonymní píše:

Proč se zříkáš osobního podílu na situaci? ONO se SAMO nic nestalo.. ta situace se rozvinula vaším plným rozhodnutím a vůlí…
V klidu se posaď a představ si sebe za 10 let ..co vidíš? Kam směřuješ? To je to podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21508
19.9.12 16:52
@Anonymní píše:
Kdyz jeho zena rodila byl sní a potom dalsí 3týdny. Milá paní až taková k…a opravdu nejsem.

„až taková k..nejsem“ tak proč to děláš, když si sama o sobě řekneš, že jsi k,,, i když jenom v rámci mezí :mrgreen: vztah se ženatým tě očividně ničí, nevím jestli žárlivostí nebo i výčitkami svědomí. O žárlivosti jsem ti psala výše, no a výčitek svědomí se nezbavíš, dokud to ten tvůj nevyřeší a budeš pořád milenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
19.9.12 16:53
@Anonymní píše:

Zakladatelko - existují stránky Život po nevěře.. bere se to tam z obou stran.. možná těch náhledů bez emocí tam získáš víc než na maminkovským fóru…cos čekala každá druhá je tu těhotná a nebo máma a nebo oboje…napsat to sem je možná trochu necitlivý ne? A zlobit se že se Ti vrací to cos poslala je nesmysl… ono se to SAMO přece neděje…Proč sis vybrala zrovna toto fórum? Jestli se můžu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
19.9.12 16:53
@Anonymní píše:

To je milé od tebe, že zatímco trpěla v porodních bolestech vy jste se šampaňským nebyli v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
19.9.12 16:54
@PaníBovaryová píše:
„až taková k..nejsem“ tak proč to děláš, když si sama o sobě řekneš, že jsi k,,, i když jenom v rámci mezí :mrgreen: vztah se ženatým tě očividně ničí, nevím jestli žárlivostí nebo i výčitkami svědomí. O žárlivosti jsem ti psala výše, no a výčitek svědomí se nezbavíš, dokud to ten tvůj nevyřeší a budeš pořád milenka

O výčitkách svědomí si dovolím u zakladatelky pochybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
19.9.12 16:56

Docela je mi na nic. Nevím, mě by vadil ten podvod. Ať si chlap vybere ne? I když mám malý miminko, chtěla bych radši vědět pravdu, než večer ležet unavená vedle chlapa, který svou něhu i sex dává jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí