Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ti chlapi jsou na makovici, o tom žádná. Ale takové nás milujete, ne? ![]()
Mě to nevadí, protože já jsem na netu taky skoro pořád
Buď ráda, za takovýho ![]()
Možná bude problém v tom, že ty od něj očekáváš, že tě vytáhne z nudy, stereotypu na mateřský?
@panenka87 píše:
Mě to nevadí, protože já jsem na netu taky skoro pořádBuď ráda, za takovýho
Otázka je, jestli ti to nebude vadit, až budeš 7dní v týdnu lítat kolem 18. měsíčního dítka. ![]()
Zakladatelko - tak se nějak střídejte? A to jako celý den běháš kolem dítka a to po něm u PC neleze?
Každej jsme nějakej…Kdo má doma ideála? Můj muž má plno chyb a chybiček, ale stejně ho miluju
Taky nejsem stoprocentní ![]()
@Anonymní píše:
Tak já vám nevím… Co tu čtu vše možné, přijde mi že ty chlapy jsou fakt na makovici! Jeden ji podvádí trvaleji, druhý když je v porodnici, jeden vše zapírá, další vše přizná, no mě by trefil šlak. S tím mým jsme spolu asi 5let, nějaká zamilovanost už vyprchala, máme roční dítko, ale přemýšlím… jestli by mi nebylo bez něj lépe…Nebije mě, finance nosí,ale…Je tu to velký ALE… Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.
Třeba přijde z práce, nají se a sedá si k PC - až do večera do zpráv. To je skoro každý den, víkendy si kompenzuje a tráví je s námi, ale neděli třeba zase celou sedí u PC. Nevím, domluvou to nejde, aby to omezil nebo něco tak, to se hned začne dohadovat nebo se urazí. Když jsem se ho dnes ptala jestli to nechce nějak vyřešit nebo něco, řekne mi že nechce, že to by tu asi nebyl ne? kdyby s námi jako nechtěl být. Takže tak…Občas mi přijdou chlapy fakt na palici a asi žádná ženská se v nich nevyzná…![]()
Tak já nevím, ale takovej chlap mi přijde v pohodě, co by za něj některé ženské daly.
Tak kazdej chlap si chce po praci odfrknout, co konkretne vyzadujes, aby delal? Chapu, ty si taky chces odpocinot, ale nechapu, co konkretne ti vadi.
@Aladina píše:
Otázka je, jestli ti to nebude vadit, až budeš 7dní v týdnu lítat kolem 18. měsíčního dítka.
Zakladatelko - tak se nějak střídejte? A to jako celý den běháš kolem dítka a to po něm u PC neleze?
Leze..bere si ji třeba na klín nebo tak, to jo, i ji večer koupe, apod. Ale to neustálé zírání do monitoru
![]()
@Taneček píše:
Ti chlapi jsou na makovici, o tom žádná. Ale takové nás milujete, ne?
Děkuji, žes to diplomaticky vyřešil. Já, když vidím tvar v 1.pádě množného čísla-ty chlapy-, tak se mi kroutí prsty u nohou.
A co začít s nějakýma výletama? Mě by asi nevadilo, kdyby seděl u PC. Ale musel by i s něčím pomoc a třeba vzít dítko na odpoledne ven.
Tvůj muž ve v pohodě, řekla bych
Myslím, že hodně žen, co sem píše, jak je manžel podvádí, ponižuje, kašle na děti, by toho Tvého brala hned ![]()
„Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.“
Přečti si to po sobě. Promiň, ale přijde mi, že hledáš problémy tam, kde nejsou.
Ahoj to samé mám doma, a když jsem mu řekla že mě to jeho hraní na pc štve tak mi řekl at mu dám pokoj, že pry hrál, hraje, a hrát bude…no bych ho
celkově o syna se postará, pomůže mi s uklidem, vydělává slušně ale cítím z jeho strany nezájem…byli jsme s malým minulý měsíc v Olomouci na operaci, ani skoro nepřijel, jak jsme se vrátili pak mi v hádce řekl jak jsme se vraceli chtěl mě požádat o ruku ale vzdal to…no zklamalo mě to…jsme spolu skoro 7 let, máme půlročního syna a on mi pak řekne toto…
![]()
Tak já vám nevím… Co tu čtu vše možné, přijde mi že ty chlapy jsou fakt na makovici! Jeden ji podvádí trvaleji, druhý když je v porodnici, jeden vše zapírá, další vše přizná, no mě by trefil šlak. S tím mým jsme spolu asi 5let, nějaká zamilovanost už vyprchala, máme roční dítko, ale přemýšlím… jestli by mi nebylo bez něj lépe…Nebije mě, finance nosí,ale…Je tu to velký ALE… Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.
Třeba přijde z práce, nají se a sedá si k PC - až do večera do zpráv. To je skoro každý den, víkendy si kompenzuje a tráví je s námi, ale neděli třeba zase celou sedí u PC. Nevím, domluvou to nejde, aby to omezil nebo něco tak, to se hned začne dohadovat nebo se urazí. Když jsem se ho dnes ptala jestli to nechce nějak vyřešit nebo něco, řekne mi že nechce, že to by tu asi nebyl ne? kdyby s námi jako nechtěl být. Takže tak…
Občas mi přijdou chlapy fakt na palici a asi žádná ženská se v nich nevyzná…