Jsou ty chlapy normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
18.9.12 14:38

PC až děti usnou, byl bych důsledný. Poslat na hřiště, něco nakoupit, at jsou pěkně spolu. Zavést pevná pravidla, střídání v hlídání a pod. Škoda každý společný minuty s potomkem, o kterou se ošidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.9.12 14:38
@Aladina píše:
Otázka je, jestli ti to nebude vadit, až budeš 7dní v týdnu lítat kolem 18. měsíčního dítka. :think:
Zakladatelko - tak se nějak střídejte? A to jako celý den běháš kolem dítka a to po něm u PC neleze?

To uvidíme. Když by mě to ale začalo vadit, řeknu mu to. Samozřejmě nějak taktně, pak by to neměl být problém, řekla bych, že mám celkem rozumného chlapa…
U nás je to teda teď spíš tak, že na internetu jsem víc já než on :mrgreen: A mě je celkem fuk, jestli i on je na internetu, nebo kouká na telku. Já zas tolik práce s domácností nemám, respektive jsem na neschopence, tak si dělám všechno v klidu a v pohodě. Ale vysávání mu už přenechám, sám se nabídl, tak jsem ráda. No a až bude mimi na světě, tak budu ráda, když mě s ním pomůže, pohlídá ho, abych si udělal popřípadě to, co bych potřebovala. To si to maluju že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
18.9.12 14:42

I u nás je to tak…z práce, najíst, záchod, PC…a to sedí na PC celý den v práci :roll:. No nějak jsem si zvykla, když mám své dny, tak občas vylítnu, ale zase se brzy uklidním :oops:. Jinak je hodnej, nekouří, pije minimálně, nebije nás, peníze nosí, o rodinu se stará,,, tak co víc si přát. Ale měla jsem období, kdy mi to vadilo hodně. Podle mě u toho relaxujou nic nemusej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.9.12 14:43

@panenka87 ahoj :mavam: já si to tak maluju taky. a běda, jestli to tak nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.9.12 14:46

@dlacatko Teda teď jsi mě rozesmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: možná jsme fakt naivky, že? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
18.9.12 14:48

Nikdo není dokonalý… co bych za takového dala… :( Ten můj jezdil domů jen na víkendy, pak dny proseděl u PC v noci u piva někde… začal být na nás agresivní a uplně nás začal ignorovat.. pak se provalili další věci.. a všechno šlo do kopru. Tohle mi příjde Ok. když aspon ty víkendy kompenzuje a vypomůže tak je to fajn ne. Po těch chlapech zase tolik očekávat a chtít nelze :P.
Nehrotila bych to moc, jestli se to nezhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.9.12 14:49

Ahoj, u nás je to podobné. Sedne si k PC tedy až malej jde spát, protože malej by ho nenechal jen tak sedět (18m), chtěl by do monitoru koukat taky :D Ve dne na PC nechodí, to se věnuje nám. Jinak je hrozně hodnej, stará se o nás jak může a vypadáto že i ty to máš stejně. Buď za něj ráda, jsou horší mužský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
18.9.12 14:50

Chlap je v pohodě..já jsem ráda, když je u PC, ale je pravda, že on pracuje a já ho v tom podporuju..ale není to každý den, taky se normálně díváme na filmy, večeříme..blbneme. Vím jakou jsem měla já práci a kolikrát jsem nechtěla nikoho ani vidět natož něco dělat. Ty to bereš víc osobně, protože jsi doma s dítětem..podle mě jde o to, aby si každý udělal jako by svůj život a neotravoval se navzájem, když mu není po chuti. pokud ho o něco poprosíš jako seber prádlo, prosím vyndej myčku atd a on to udělá bez řečí…a pak se zase vrátí k PC bych to neřešila..jednou se nebudeš muset nonstop starat o dítě a taky budeš ráda, že si budeš moc číst nebo dělat to na co budeš mít chuť ty a taky nebudeš chtít aby tě on otravoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.9.12 14:53
@Anonymní píše:
Tak já vám nevím… Co tu čtu vše možné, přijde mi že ty chlapy jsou fakt na makovici! Jeden ji podvádí trvaleji, druhý když je v porodnici, jeden vše zapírá, další vše přizná, no mě by trefil šlak. S tím mým jsme spolu asi 5let, nějaká zamilovanost už vyprchala, máme roční dítko, ale přemýšlím… jestli by mi nebylo bez něj lépe…Nebije mě, finance nosí,ale…Je tu to velký ALE… Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.
Třeba přijde z práce, nají se a sedá si k PC - až do večera do zpráv. To je skoro každý den, víkendy si kompenzuje a tráví je s námi, ale neděli třeba zase celou sedí u PC. Nevím, domluvou to nejde, aby to omezil nebo něco tak, to se hned začne dohadovat nebo se urazí. Když jsem se ho dnes ptala jestli to nechce nějak vyřešit nebo něco, řekne mi že nechce, že to by tu asi nebyl ne? kdyby s námi jako nechtěl být. Takže tak…Občas mi přijdou chlapy fakt na palici a asi žádná ženská se v nich nevyzná… :zed: :nevim:

Mne to prijde celkem normalni, chlap, kdyz prijde z prace, potrebuje orazit a ne hned skakat kolem manzelky :nevim: U nas je to podobny, ja na nej zacinam mluvit az tak po hodine, co je doma :mrgreen: A to chodi kolem 8-9 vecer… Ja sama nemam rada, kdyz se na mne vsechno sesype, sotva doma usednu.
Myslim, ze proste potrebuje pokoj od vseho a ani se nedivim. Pokud ti pomaha, o vikendech se venuje rodine (na nedelich zkus zapracovat ty, udelej nejaky plan a je to), je to ok, nech ho vydechnout ;)
Mmch. my jsme spolu temer 18 let a asi bychom tak dlouho spolu nevydrzeli, pokud bych manzela pronasledovala, sotva prijde z prace, to jednoho umori. Dela na PC a doma si k nemu taky sedne, jeho vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.9.12 14:54

@panenka87 možná jo, asi potřebujeme, aby nás ten život trochu propleskl. :mrgreen: ale vždycky je naděje, že zrovna ten náš bude dobrej taťka. já ho zapřáhnu hned od začátku a běda mu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.9.12 14:58

Zakladatelko, slyšelas někdy o „teorii optimální vzdálenosti“? Partneři k sobě nesmí mít ani příliš blízko, ani se nějak rapidně vzdalovat jeden druhému. Myslím, že tvůj chlap to tak nějak podvědomě vycítil. No a na tebe toto poznání zatím čeká. Hlavu vzhůru, myslím, že u vás to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca.27....
18.9.12 15:00

To je jasný, že od tebe chce někdy pokoj :o)… Chodí-li do práce, potřebuje se pak nějak odreagovat - někdo to řeší v hospodě, jiný u TV, ten tvůj u PC. Pokud ti pomáhá a o víkendech se Vám také věnuje, pak je to super chlap a ten „pokoj“ si zaslouží…

• Citovat
  • Upravit
9994
18.9.12 15:00

@Jura007 Teorie optimální vzdálenosti :mrgreen: Ale jo, to funguje. My se z manželem taky moc nevidíme a dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.9.12 15:04

Optimalni vzdalenost! :mrgreen: To je ono! My se na vsem nejlip domluvime, kdyz jsme od sebe par set kilometru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.9.12 15:12

Zakladatelko, tak chlapi většinou normální nejsou, to víme všechny ;) no a oni si o nás myslí to samé :lol: myslím že hledáš problém kde není, nech ho být, potřebuje vypnout.
Já si taky sedím u PC kdy se mi chce, můj muž taky, on tedy víc zavře se v pracovně a má klid, já mám notebok bez dveří :mrgreen: a vůbec se hodně věnuju sama sobě, několik hodin denně, a někdy i zanedbávám domácnost, a neřekl mi nikdy nic.
Přijde z práce, a zeptá se " co jsi dneska dělala?" já odpovím „nic, sem nějaká znuděná“ a on „to je dobře že odpočíváš“ prostě se respektujem ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky