Jsou ty chlapy normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
18.9.12 15:17
@yum-yum26 píše:
Tvůj muž ve v pohodě, řekla bych :lol: Myslím, že hodně žen, co sem píše, jak je manžel podvádí, ponižuje, kašle na děti, by toho Tvého brala hned :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
tak mě to zase nepříjde až tak strašný v celem zakladatelčině líčení se vlastně ten její chlap o rodinu stará, umyje, uklidí i si stele /8o 8o co bych za to dala/ a malou chová hraje si s ní i jí večer koupe. A o víkendech si to kompenzuje výletama s rodinou. No ať počítám jak počítám tak u toho PC zase tak často sedět nemůže :think: :think:. No i kdyby tak v podstatě chlap ideál :lol: /jako ten můj - teda až na to stlaní za to bych ho… :roll: /
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii7
18.9.12 15:45

Já když to tady čtu tak mi přijde, že mám super chlapa:D, když někam jde zeptá se mě, pak se několikrát ujišťuje jestli mi to nevadí, pere, mije nádobí, když jsem se bála sama doma koupil mi osmáčka, no prostě ideál :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 16:01

Mě přijde tvůj chlapík naprosto v pohodě, podle toho jak píšeš :palec:
Dej mu radši pusu a obejmi ho a nehledej zbytečné problémy tam kde nejsou, chce mít prostě chvilku pro sebe, to chcem asi každý.
Pokud tě to fakt vadí, že dle tebe sedí dlouho u PC, tak mu řekni, že by ti udělal radost, kdyby ten čas trochu zkrátil a šli by jste místo toho na procházku, nebo prostě co koliv. Anebo počkej až děcko usne a sveď ho :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.9.12 16:06

Mě to přijde úplně normální, taky trávím občas večer u počítače a koukám na svý seriály a manžel se kouká na telku, nebo on hraje třeba nějakou PC hru. Oba jsme utahaní z práce, potřebujeme si dopočinout a být taky chvilku sami. Co bys chtěla aby dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 18:17

Můj manžel emimino nemá rád…ale já si taky vždycky dokážu, je je skvělej, když čtu ty příběhy o nevěrách, týrání, ale i o PC…to bych nesnesla a on taky ne. Takže díky za takový diskuze :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 18:17

Děkuji za názory… Dítko jsme ted vykoupali a půjdeme se uspávat, od osmi bude telka :)
Asi jo, asi máte pravdu, nebudu hledat problémy tam, kde nejsou :)
Možná mu udělam večer bábovku, v duchu se mu omluvím :D

• Citovat
  • Upravit
3419
18.9.12 18:36
@Anonymní píše:
Děkuji za názory… Dítko jsme ted vykoupali a půjdeme se uspávat, od osmi bude telka :)
Asi jo, asi máte pravdu, nebudu hledat problémy tam, kde nejsou :)
Možná mu udělam večer bábovku, v duchu se mu omluvím :D

To je super :palec:
Tak hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.9.12 18:38
@Anonymní píše:
Tak já vám nevím… Co tu čtu vše možné, přijde mi že ty chlapy jsou fakt na makovici! Jeden ji podvádí trvaleji, druhý když je v porodnici, jeden vše zapírá, další vše přizná, no mě by trefil šlak. S tím mým jsme spolu asi 5let, nějaká zamilovanost už vyprchala, máme roční dítko, ale přemýšlím… jestli by mi nebylo bez něj lépe…Nebije mě, finance nosí,ale…Je tu to velký ALE… Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.
Třeba přijde z práce, nají se a sedá si k PC - až do večera do zpráv. To je skoro každý den, víkendy si kompenzuje a tráví je s námi, ale neděli třeba zase celou sedí u PC. Nevím, domluvou to nejde, aby to omezil nebo něco tak, to se hned začne dohadovat nebo se urazí. Když jsem se ho dnes ptala jestli to nechce nějak vyřešit nebo něco, řekne mi že nechce, že to by tu asi nebyl ne? kdyby s námi jako nechtěl být. Takže tak…Občas mi přijdou chlapy fakt na palici a asi žádná ženská se v nich nevyzná… :zed: :nevim:

No jo, jenze on potrebuje mit treba hodku denne pro sebe. Jako my vsichni, ze?
Kdy chodi domu z prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 18:39
@Loki01 píše:
No jo, jenze on potrebuje mit treba hodku denne pro sebe. Jako my vsichni, ze?
Kdy chodi domu z prace?

Okolo 17h, na 18h koupeme malou.

• Citovat
  • Upravit
8814
18.9.12 18:40
@Anonymní píše:

No tak to je uplne normalni. By mu asi jeblo kdyby nemel aspon chvilku sam pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.9.12 18:44
@Anonymní píše:

No to je nadhera! Zavidim! Ja se toho doma snazim dosahnout, ale porad to nejak nevychazi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.9.12 18:46

Podle me mas dobreho partnera, venuje se vam, pomuze, do prace chodi…musis mu nechat cas na jeho relaxaci..at uz spanek ci PC… ;-) lepsi, nez by kazdy den lezl po hospodach ;-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
18.9.12 19:12

Jsem asi chlap :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 19:12

Jojo, asi máte pravdu, nebudu ho tak dusit :)

• Citovat
  • Upravit
19.9.12 18:06
@Anonymní píše:
Tak já vám nevím… Co tu čtu vše možné, přijde mi že ty chlapy jsou fakt na makovici! Jeden ji podvádí trvaleji, druhý když je v porodnici, jeden vše zapírá, další vše přizná, no mě by trefil šlak. S tím mým jsme spolu asi 5let, nějaká zamilovanost už vyprchala, máme roční dítko, ale přemýšlím… jestli by mi nebylo bez něj lépe…Nebije mě, finance nosí,ale…Je tu to velký ALE… Vypadá k světu, chová se normálně, i ve společnosti, i doma, občas i vypomůže, nádobí umeje, ustele si, o malou se stará perfektně, ale přijde mi jakoby občas chtěl ode mě pokoj, nebo nevím jak to napsat a vyjádřit.
Třeba přijde z práce, nají se a sedá si k PC - až do večera do zpráv. To je skoro každý den, víkendy si kompenzuje a tráví je s námi, ale neděli třeba zase celou sedí u PC. Nevím, domluvou to nejde, aby to omezil nebo něco tak, to se hned začne dohadovat nebo se urazí. Když jsem se ho dnes ptala jestli to nechce nějak vyřešit nebo něco, řekne mi že nechce, že to by tu asi nebyl ne? kdyby s námi jako nechtěl být. Takže tak…Občas mi přijdou chlapy fakt na palici a asi žádná ženská se v nich nevyzná… :zed: :nevim:

Podle mě, to máš opravdu klídku pomůže ti doma bud ráda aspon s něčím někteří doma nedělaj nic…a bud ráda že máš od něho i klídek…hraje si s malou, aspon ji okoupe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí