Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud je to pro tebe takový problém, že se ti přítel znechutil a víš, že se přes to nebudeš umět přenést ani za půl roku nebo rok, že ty tomu přikládáš váhu ( a je jedno, jak to myslel on, podstatné je, jak se cítíš ty) pak budeš v tom vztahu permanentně neˇštastná ![]()
Moc me to mrzi
Taky jsme prisli o tak male mimco, ale nas to hodne semklo. Na druhou stranu si myslim, ze ti pritel rika pravdu. Zensky jsou mrchy. Proste to chtela zkusit a nevyslo ji to. Tvuj pritel ji zrejme nechtel ublizit, tak ji holt neco napsal. Asi nedovede jen tak nekoho odpalkovat a mozna mu to lichotilo. Chlapi takovy jsou. Uz se tim netrap. Jestli ti i ta krava rikala, ze te ma pritel rad, tak to tak opravdu bude. Proste ti ho zavidi. Nenic si kvuli te blbce vztah ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, potřebuji se trochu vypsat a možná mi někdo i trochu poradí, nevím…
Každopádně…
na jaře jsme přišli ve třetím měsíci o miminko. Byla to velká rána, jak pro mě, t ak pro partnera. Dal mi ale za to, že to spolu zvládneme a jo, docela to jde. věřím, že bude líp. Jenže…
Můj kamarád měl přítelkyni. V pohodě jsme se spolu bavily, tedy hlavně na FB, v reálu to moc komunikativní člověk nebyl. Občas si i jen tak psali s mým přítelem. Věděla jsem to. Ona je ten zakomplexovaný typ člověka, co se potřebuje pořád někomu podsouvat se svými životními příběhy, které si přibarví a tak dále. A když jsme si psaly my dvě spolu, často mi říkávala, jak mě můj přítel miluje, z ničeho nic, jen tak. Proč mi to pořád říká? Já to přece vím!! Přesně tohle jsem si pomyslela. Bylo mi to celé divné. A proto jsem se mu zkrátka jednoho krásného dne, kdy nechal přihlášený svůj Facebook koukla di historie a co tam nevidím že? podsouvala se mu tam jako nějaká kuva, co všechno by s ním nedělala a jakb y si dala říct a on na to ochotně reagoval. Rozklepala jsem se, stáhl se mi žaludek a…bylo mi neuvěřitelně zle. Doslova. Když přicházel, stihla jsem to vypnout. Šla jsem si zakouřit, abych se uklidnila a nezačala na něj řvát jak ta kráva. Když mě viděl, asi mu to došlo, protože se koukl do historie a měl jasno. Po chvíli ticha řekl jen, že jsem nasaná zbytečně…a já? Se zmohla jen na to říct, že leda sama na sebe, že jsem tam vůbec lezla a že už chápu, co to její ujištování ěm mělo znamenat, že si leštila svědomí. Na to mi řekl, že s ním flirtuje hodně, ale že přece vím, že je jen můj, že se s ní viděl naposledy v době co já (byli jsem ve čtyřech na akci), že mu zkrátka něco napsala a tak na to odepsal, že nevěděl co napsat. Pak že ho mrzí, že mu nevěřim a lezu mu do zpráv, že to že se mnou nějaká flirtuje mě nemusí trápit, protože by mě nikdy neublížil, natož podvedl. A co tohle? To snad neublížilo??![]()
Neumím si představit, jaký halo by dělal, kdybych tohle udělala já. Ale tohle přeci nic neznamená
Často na to myslím, už to bude tři měsíce, mam kolikrát takovou chut mu to vpálit, ale vracet se k tomu jen tak z ničeho nic? A jak vůbec?? Kamarádovi jsem řekla samozřejmě co ejho „drahá“ bývala, která ho cche zpátky dělá, takže jí to vpálil taky a z ní vypadlo (ačkoliv nevím, jestli to mám brát jako důvod, když z ní tohle jako důvod vypadlo až ted), že se přítel potřeboval odreagovat od toho zlého co nás potkalo (ztráta miminka). O to víc mám vztek. Já ležím doma v slzách a depresích, zatímco on sedí v práci u internetu a odreagováv se s touhle ku*vou?
![]()
Už vážně nevím někdy co mám dělat. Ono to asi vážně nic enznamenalo, dle přítelových slov to „byly jen slvoa na internetu“, ale dle toho co často čtu to je pro chlapy zkrátka normální. Ale jestli se skutečně odreagovával, o to víc mě to celé bolí
![]()
Nemáte někdo zkušenost? Co jste dělali? Díky
něco takového jsem zažila i já,,moje kamárádka,,pořád říkala že jsem její nejlepší kamarádka,,mi psala, ale pořád dokola jak mě můj přítel miluje atd..a nakonec jsem se dozvěděla, že mu psala jak ona ho miluje a jak by sním chtěla být a i to co se týče sexu,,a přítel jí též přitakávál,,ale dozvěděla jsem se to tak, že ta kamarádka mi to sama přeposlala,,,když jsem se přítele zeptala proč to udělal, tak mi řekl, že se mi chtěl pomstít za to že mě na fb napsal jeden kluk na zedˇkomentář, tak ze žárlivosti…ale už si neuvědomoval jak mě to hrozně bolelo když jsem si četla to, co si sní psal ![]()
@dominikavojta Pomstít…tomu mýmu vadilo (ale nevím to od něj, sám mi to neřekl), když mi kamarádi napsali k fotce něco, ale vyloženě ze srandy, jsou to chlapi od rodin a já na to zareagovala nějakým odpálkováním. Bylo to veřejně, takže o důkaz víc, že tam nikomu o nic nešlo.
Ale to co udělal on zkrátka „nic není“. Já nevím proč ty chlapi přemejšlí ko****m. Nejhorší je, že měnit chlapa by v podstatě cenu ani nemělo, protože jinej by to dělal beztak taky (tohohle opustit nechci, mluvím teoreticky).
Ahoj, upřímně, chlapi i ženský jsou v tomhle stejní, jestli ona začala psát, tak bych to neřešila, když mě někdo složí poklunu a zalichotí, taky se toho chytnu, ale zůstává to v rámci sms, mailu a podobně, nepřeroste to v nic špatnýho, jsou to jen slova, činy by znamenaly víc a jak píšeš, tak začala ona, on se jen chytnul
moc bych z toho nedělala, i když připouštím, že není nic příjemného mu na to přijít, tohle má zůstat utajeno ![]()
@sisovka51 Nás ta ztráta taky semkla. Kdybych tady na to nepřišla, tak je pro mě tenhle člověk víc než svatý. Máš pravdu v tom, že on neumí říkat lidem „ne“. Komukoliv. Tou ž musí bejt, aby někoho poslal do háje. A co se holek týče, tak to asi už vůbec no…Já nám vztah neničím, nikdy jsem mu ničím neublížila, nikdy jsem mu nedala důvod, aby o mě pochyboval, ani sebemenší. Tak hold očekávám to samé
![]()
@Anonymní píše:
@dominikavojta Pomstít…tomu mýmu vadilo (ale nevím to od něj, sám mi to neřekl), když mi kamarádi napsali k fotce něco, ale vyloženě ze srandy, jsou to chlapi od rodin a já na to zareagovala nějakým odpálkováním. Bylo to veřejně, takže o důkaz víc, že tam nikomu o nic nešlo.
Ale to co udělal on zkrátka „nic není“. Já nevím proč ty chlapi přemejšlí ko****m. Nejhorší je, že měnit chlapa by v podstatě cenu ani nemělo, protože jinej by to dělal beztak taky (tohohle opustit nechci, mluvím teoreticky).
no přesně,,vše je veřejné takže nic v tom nebylo, ale kdyby to udělal on že by napsal něco nějaké babě k fotce bo tak tak by řekl že jančíš a jsi hysterka,,prostě když něco udělá cchlap vše je ok,,pokudˇbaba tak je ohenˇna střeše…ale neměnˇho,,chlapi jsou všichni stejní, stačí jen když se baba na něj usměje a jsou z toho hotoví
@Alenka21 To jo, utajeno..tak si aspon smažu historii, když už tohle mam potřebu dělat. Já se omluvila za to, že sjem mu nabourala soukromí, ale to je tak vše. Kdybych to nepodchytila, můžu mít dneska už jedny velký parohy.
No do p*dele, a nakonec tu stejně napíšu se svoji indentitou, jsem tele
No nic.
Takže říakte, že to nemám hrotit a zkrátka už to nechat „spát“?
@Anonymní píše:
@Alenka21 To jo, utajeno..tak si aspon smažu historii, když už tohle mam potřebu dělat. Já se omluvila za to, že sjem mu nabourala soukromí, ale to je tak vše. Kdybych to nepodchytila, můžu mít dneska už jedny velký parohy.
to zas jako jo, byl blbej, ale o těch parohách nejsem tak scela přesvědšena, no podle mě by z toho asi nic nebylo, ale do hlavy nikomu nevidím, jen píšu, ajk to má dost mých známých a dokonce i lodí, co píší mě, prostě si jen tak „napíšem“,zlepšíme si tím den a náladu a jde se dál, nikdy nic z toho, takže tak za mě…
@Bekynka já se dívám že už nejsi skrytá…já ti jednoduše něco porádím jak jsme to udělali my…smazali fb a máme klid…fb je jedna velká drbárna, každej pomlouvá každého, a na fb už se provalilo x nevěr.
Ahojte, potřebuji se trochu vypsat a možná mi někdo i trochu poradí, nevím…
Neumím si představit, jaký halo by dělal, kdybych tohle udělala já. Ale tohle přeci nic neznamená
Často na to myslím, už to bude tři měsíce, mam kolikrát takovou chut mu to vpálit, ale vracet se k tomu jen tak z ničeho nic? A jak vůbec?? Kamarádovi jsem řekla samozřejmě co ejho „drahá“ bývala, která ho cche zpátky dělá, takže jí to vpálil taky a z ní vypadlo (ačkoliv nevím, jestli to mám brát jako důvod, když z ní tohle jako důvod vypadlo až ted), že se přítel potřeboval odreagovat od toho zlého co nás potkalo (ztráta miminka). O to víc mám vztek. Já ležím doma v slzách a depresích, zatímco on sedí v práci u internetu a odreagováv se s touhle ku*vou?
Už vážně nevím někdy co mám dělat. Ono to asi vážně nic enznamenalo, dle přítelových slov to „byly jen slvoa na internetu“, ale dle toho co často čtu to je pro chlapy zkrátka normální. Ale jestli se skutečně odreagovával, o to víc mě to celé bolí

Každopádně…
na jaře jsme přišli ve třetím měsíci o miminko. Byla to velká rána, jak pro mě, t ak pro partnera. Dal mi ale za to, že to spolu zvládneme a jo, docela to jde. věřím, že bude líp. Jenže…
Můj kamarád měl přítelkyni. V pohodě jsme se spolu bavily, tedy hlavně na FB, v reálu to moc komunikativní člověk nebyl. Občas si i jen tak psali s mým přítelem. Věděla jsem to. Ona je ten zakomplexovaný typ člověka, co se potřebuje pořád někomu podsouvat se svými životními příběhy, které si přibarví a tak dále. A když jsme si psaly my dvě spolu, často mi říkávala, jak mě můj přítel miluje, z ničeho nic, jen tak. Proč mi to pořád říká? Já to přece vím!! Přesně tohle jsem si pomyslela. Bylo mi to celé divné. A proto jsem se mu zkrátka jednoho krásného dne, kdy nechal přihlášený svůj Facebook koukla di historie a co tam nevidím že? podsouvala se mu tam jako nějaká kuva, co všechno by s ním nedělala a jakb y si dala říct a on na to ochotně reagoval. Rozklepala jsem se, stáhl se mi žaludek a…bylo mi neuvěřitelně zle. Doslova. Když přicházel, stihla jsem to vypnout. Šla jsem si zakouřit, abych se uklidnila a nezačala na něj řvát jak ta kráva. Když mě viděl, asi mu to došlo, protože se koukl do historie a měl jasno. Po chvíli ticha řekl jen, že jsem nasaná zbytečně…a já? Se zmohla jen na to říct, že leda sama na sebe, že jsem tam vůbec lezla a že už chápu, co to její ujištování ěm mělo znamenat, že si leštila svědomí. Na to mi řekl, že s ním flirtuje hodně, ale že přece vím, že je jen můj, že se s ní viděl naposledy v době co já (byli jsem ve čtyřech na akci), že mu zkrátka něco napsala a tak na to odepsal, že nevěděl co napsat. Pak že ho mrzí, že mu nevěřim a lezu mu do zpráv, že to že se mnou nějaká flirtuje mě nemusí trápit, protože by mě nikdy neublížil, natož podvedl. A co tohle? To snad neublížilo??
Nemáte někdo zkušenost? Co jste dělali? Díky