Chci pit kafe ale nemůžu

166
4.3.22 00:11

Chci pit kafe ale nemůžu

Vim, zní to jako blbost co? :) jenže je to tak, chtěla bych pít kafe ráno, aby mě to nakoplo jako každého kdo o tom píše /mluví. Ráno vstanu a jsem jak mrtvola a opravdu cely den bez energie. Když si dam kolu nebo kafe tak mám energie na cely den, platím za to ale tím, že mám na večer migrény a opravdu silnou bolest hlavy, ne vždy, ale často. Resim to tak moc z toho důvodu že prckovi teď rostou zuby Takže se moc nevyspím, a druhy den Potrebuju fungovat. Hledám místo toho tedy nějakou náhradu, a nebo řešit příčinu té migreny, což už jsem zkoušela ale marně.. Dik :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
4.3.22 02:32

Matcha

@barelunka152
Ahoj, kamarádce v práci taky káva nedělala moc dobře, začala pít matchu (matcha tea) - když překonáš ten úvodní zvláštní pocit (za mě říční bahno :lol: :lol: ) a chuť, je to skvělý. Prášek lze rozmíchat v horké vodě, přidáš med nebo i mléko (našlehané) a fakt bomba. :-) Energie dodá ráz dva. :P :) Koupíš na netu nebo ve zdravé výživě. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
4.3.22 03:14
@barelunka152 píše:
Vim, zní to jako blbost co? :) jenže je to tak, chtěla bych pít kafe ráno, aby mě to nakoplo jako každého kdo o tom píše /mluví. Ráno vstanu a jsem jak mrtvola a opravdu cely den bez energie. Když si dam kolu nebo kafe tak mám energie na cely den, platím za to ale tím, že mám na večer migrény a opravdu silnou bolest hlavy, ne vždy, ale často. Resim to tak moc z toho důvodu že prckovi teď rostou zuby Takže se moc nevyspím, a druhy den Potrebuju fungovat. Hledám místo toho tedy nějakou náhradu, a nebo řešit příčinu té migreny, což už jsem zkoušela ale marně.. Dik :pankac: ;)

Zkus nějakou náhražku. Já třeba mám alergii na zázvor, a když jsem nastydlá, ráda bych si z něho udělala nápoj, bohužel. A alergii na jahody, takže taky omezení. Nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
4.3.22 04:02

Zkus pít hodně vody hodně, může to byt dehydratací…

Jako náhražka ještě je dobrá Guarana v kapslích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
4.3.22 06:32

Zelený čaj nebo maté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
4.3.22 07:27
@olinek píše:
Zkus pít hodně vody hodně, může to byt dehydratací…Jako náhražka ještě je dobrá Guarana v kapslích

@barelunka152 také jsem chtěla poradit Guaranu v kapslích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.3.22 11:37

Zkoušela jsi klasické černé Caro bez cukru, mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.3.22 14:10

Zelený čaj. Ale hlavně hodně vody. Taky mi to tak dělalo, milovník kávy a bolesti hlavy. Začala jsem pít hodně vody a bolesti jsou pryč a nemusela jsem obětovat kávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.3.22 14:31

Ještě dotaz. Ty Guarana kapsle mohu při kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí