Chci podstoupit 1.IVF přidá se někdo??

203
9.12.21 19:36

Chci podstoupit 1.IVF..přidá se někdo??

Ahojky holky rozhodli jsme se s přítelem už na nic nečekat a objednat se na kliniku do Pronatalu kde jsme už tak cca rok nebyli zkoušeli jsme to sami ale nedaří se na kliniku sme docházeli před rokem a máme za sebou vyšetření a první iui vyšetření na 1čku a iui nedopadlo tak hned zítra budu volat na kliniku a objednáme se nebudeme uz dále beznadějně cekat a tak vás touto diskuzi prosím kdo máte IVF za sebou nebo se také chystate podstoupit Aby sme si tady popovídali já vůbec netuším co nás čeká atak dále…prosím o jakékoliv informace nebo :mavam: rady předem děkuji snad se nás tady sejde víc a uděláme skupinku která bude fajn a i na nás se konečně usměje štěstí a najdeme ty // Taky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
9.12.21 19:43

Holky tady mají skupinky myslím na každý měsíc IVF. Tak se zkus po nich podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.21 23:19

@Peťulinda29 ahojda, my jdeme 15.12.na konzultaci na ivf. Taktéž pronatal :). U nás přirozeně otěhotnět je šance asi tak 1:250…
Tak ať vám dají termín konzultace již brzy🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.12.21 04:42

@Elefteriadu ahojky děkuji za z právu no snad to bude rychle a u vás našli Teda asi nějaký problem? U nás nic přítel měl i skvělé spermio já byla na průchodnosti vejcovodu a v pořádku my před rokem podstoupili 1 iui a to nevyšlo tak sme zkoušeli teď rok sami a nedaří se mě příští rok bude 30 příteli 35 a to dítko By jsme si už moc přáli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.12.21 06:58
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.12.21 07:04

@Peťulinda29

Ahoj :)
zítra ráno jdeme na ET ( embryotransfér )
Je to naše první IVF.
Je mi 30 a o miminko se snažíme 3 roky.
Klinika REPROFIT Ostrava.

Má první rada je, s objednáním neotálej, prvně Vás pošlou pravděpodobně na genetické testy a na výsledek jsme čekali 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.21 08:38

@Peťulinda29 u nás je hlavní problém u přítele. To spermio ne a ne se zlepšit. Jednou bylo fakt výborne, dokonce nad rámec referenčních hodnot, jenže tam byly leukocity a tím pádem nepoužitelné. 2 měsíce na to spermio fakt tragické. Doposud nejhorší. To jsme akorát postoupili iui. U mě je hlavní problém zvýšená imunita vůči sperma. Takže to dohromady prostě nejde…
Mne je 35,priteli 38. Není čas ztrácet čas :).
Ono i když je pár naprosto zdravý, tak z nějakého důvodu se může nedařit. Vám teda dělali i komplet imunologii a hormonální profil u obou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.21 08:39

@twentyone držím pěsti! ✊ ✊. Jaká byla stimulace? Typ i pocity z ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.12.21 14:52

@Elefteriadu ano dělali poslali mě i na průchodnost vejcovodu a byli pruchodné pak po 10dnech od operace jsem podstoupila iui a nevyšlo tak sme si dali pauzu a teď právě zvažuji to IVF doktorka mi říkala že By mi doporučovala tak 2 iui a pak Teda jít do IVF žádný problém u nás zjištěn nebyl přítel měl úplně ukázkové spermio říkala až nadprumerne no a stejnák nic ztoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.21 15:16

@Peťulinda29 tak druhé iui zkusit můžete :). V mezičase se vám stejně bude řešit papírování s pojištovnou(mají na to měsíc) A když iui neklapne, tak dáte ivf. Určitě bych využila ještě iui.. Je to zdarma a pokud jste zdraví, tak šance tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
10.12.21 20:39

Ahoj, jestli jdeš do Pronatalu v Praze, tak tam jsem taky jezdila. Jinak se říká 3 IUI stačí a pokud neklapnnou, tak klesá šance. Takže zkusila bych 3 (pokud ti není třeba 38 a víc) a pak IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bona6
18.12.21 21:04

My jsme s přítelem byli v Gennetu a vše máme v pořádku. Rok se nám nedaří, vzhledem k věku jsme se rozhodli necekat a jít na IVF. 😊

Příspěvek upraven 03.04.22 v 14:18

• Citovat
  • Upravit
3
22.12.21 09:31
@Elefteriadu píše:
@twentyone držím pěsti! ✊ ✊. Jaká byla stimulace? Typ i pocity z ní?

Děkuji, také moc držím pěsti!
Stimulace byla v pohodě, řekla bych i úspěšná ( stimulovala jsem Gonalem, je to injekční péro takže aplikace byla jednoduchá )

Jsem už i po ET, 11.den a zítra jdeme na krev. Test z moči je bohužel negativní takže netuším..

V jaké fázi IVF jste teď Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital