Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
14 a víc dni po styku by ti to test mel ukázat. Muzes to zkusit ted a pripadne po vánocích. Obyčejný test stojí pár korun.
No ne vždy.. když by byl poslední hned po ms, tak to nic neřekne.. ale 14 dní od plodných dní už ano.. pokud si tedy už „měla“ dostat ms podle nejkratšího termínu, tak vyzkoušej.. za to nic nedáš.. v nejhorším bude negativní
Jestli jsou ty příznaky způsobené těhotenstvím, tak už pozitivní bude.
Test ti napoví. Ale já jako těhotná nic takového nepociťovala.
Ahoj, posledních 4-5 dní mi přijde, ze bych mohla mít příznaky těhu. Občas mě píchá v podbříšku, jako by měla přijít menstruace akorát místo aby se bolest jako vždy rozjela, po chvíli zmizí. Nonstop únava ale hlavně podivná pachuť v ústech. Když něco sním, hned se objeví a dlouho, dlouho nezmizí. Pamatuji se, že přesně toto jsem měla při prvním těhu.
Ale o co mi jde, nevim, kdy si mám udělat test když mám menstruaci jeste od posledního porodu rozhazenou mezi 35-50 dny. Měla bych ji dostat někdy mezi včerejšek a 24. prosincem. Proto by mě zajímalo, zda nevíte jestli má smysl dělat si test dříve než po Vánocích. Četla jsem, ze by se teoreticky dal udělat 10-14 dni po posledním styku. Má to skutečně vypovídací hodnotu, nebo je lepší počkat a udělat až po Vánocích? Diky