Kdy dělat TT?

12
6.12.21 16:39

Kdy dělat TT ?

Ahoj holky, jsem 9-10 DPO
8.12. mi má přijít Ms a já nevím jestli je možné že už den má mi může ukázat něco těhu test, nebo jestli je i možné mít ms. Měla jste to nějaká podobně v této době?
Už pár dní mě poboliva podbřišek a jakoby tahne, a to jsem zatím nikdy před Ms neměla a mám takový divný pocit pnutí i v prsou. Neporadila by jste mi tu některá z Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5921
6.12.21 16:47

Dám ti dobrou radu, přestaň se pozorovat, počkej do menses, zakladáš třetí diskuzi s podobným tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.12.21 16:47

@Eliss5403 týden po termínu a máš to jiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
6.12.21 16:52

No samozřejmě až po zpoždění MS. Co chceš slyšet? Můžeš testovat klidně od ovulace pokud na to máš peníze, ale ty testy nejsou směrodatné a o tom, zda bude těhotenství nakonec úspěšné ti stejně nic neřeknou. Před MS se navíc sama vystavuješ zklamání, že tam něco bude s MS to odejde… Příznaky jsou jen s pozitivním testem a většina žen žádné nemá dřív než tak 14 dní po pozitivním testu. Takže spíš se moc sleduješ, protože moc chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
6.12.21 16:55

Nevymyslej blbyny. Soustřeď se na něco jiného a asi už po sté tu opakuji, že test se děláš az po vynechání ms. Ideálně čekat třeba týden po termínu, aby se vyloučilo biochemické těhotenství. Holky čtěte návody na těch testech a používejte selský rozum! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
6.12.21 17:14

@Eliss5403 testovat samozřejmě lze dřív než je den ms, když pohledáš najdeš většinou i síly čárek, jsou to většinou slabé čárky 😊 akorát riskuješ to, že se to neudrží a odejde s ms nebo spožděnou ms. Mám 2 holky na první pokus a teď 3 biochemická těhotenství, která se neudržela :roll: i kdybych netestovala, poznám to na sobě, ms po biochemku je jiná, bolestivější, delší, prodlužuje mi to jinak pravidelný cyklus. A příznaky těhotenství vždy pociťuji od takového 9 dne po ovulaci určitě :zed: takže testovat můžeš, ale nikdo ti nezaručí, že to neodejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.12.21 17:56

Mne se prvni pididuch ukázal kolem toho 10 dpo.. ale pak jsem akorát par dni stresovala, ze nevim, jestli se mi to nezdálo. Prvni trochu čárka byla az 13 dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35825
6.12.21 18:50

V den kdy mela přijít menstruace jsem měla už pěknou čárku. Dřív nemá smysl testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.12.21 19:42

Počkej, zda MS nepřijde a pak po týdnu si udělej test. Moc se nesleduj, nemusí to nic znamenat. Při prvním těhotenství sem nic nepoznala, pak mi to vynahradilo to další těhotenství 🤭

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex