Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
co myslíte, za mě je 4.12.test pozitivni, tudíž ovulace 5.-6.12. Mohla proběhnout? Když ten test 5.12 je už negativní? Sex byl 5.12.večer. Je nějaká šance, co myslíte? ![]()
Testy jsou všechny negativní. Jestli se zadarilo uvidíš cca za 14 dní.
Vyloženě pozitivní není ani jeden. Být tebou radši měřím BT, sice se o ovulaci dozvíš až posléze, ale aspoň s větší jistotou že a kdy byla.
Zadařit se mohlo, uvidíš za cca 14 dní.
Všechny jsou negativní. Je jich málo, na to aby se dalo poznat, že už probehla nebo teprv proběhne. Budeš muset testovat delší dobu než 4 dny ![]()
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat když mluvíme o té ovulaci..
Teplotu si neměřím, cykly mám pravidelné 28-30dni
Začala jsem si poslední 3 měsíce zkoumat děložní hlen a podle toho co jsem četla má být táhlý jako vaječný bílek(něco jako průhledný sliz) omlouvám se za výraz.
Ale můj hlen je spíše jen jako voda cca 2-3 dny.
Muže se jednat o ovulaci nemusí vypadat jen jako vajecny bílek?
Holky, chci se zeptat.. 22.12..první den poslední menstruace.. 4.1. Ráno mi vyšel pozitivní LH test. Ten Samý den jsem byla u gynekologa, který mi řekl, že na pravém vaječníku vajíčka dozrávají, ale žádné neprasklo. Takže je ještě asi brzy.. Dnes 6.1. jsem dělala ráno další LH test a už byl negativní. Od 3.- 5.1. Jsem měla silnější bolesti v pravém podbřišku. Je možné, že proběhla ovulace? Sex byl 3.-5.1. Je nějaká šance, že se zadařilo? 🙏
@JulieFl určitě je. Testy nejsou zrovna spolehlivý ukazatel. Jistější je BT. Podle bolestí by mohla být ovulace někdy 5-6.1.zhruba, takže jste to trefili v pohodě, spermie vydrží pár dní bez problémů.
Dobrý den, chci se zeptat Vás zde zkušených, je některý z těchto ovul. testů pozitivní? Cykly mám dlouhé 31- 34 dní. Už si nějak nevím rady… ![]()
@Slunecnice19.88 řekla bych, že ten poslední. A k délce cyklů to taky sedí. Vzhledem k délce bys měla mít ovulaci někde mezi 16 a 23 DC.
Zdravím vím ze to sem nepatří, potřebovala bych poradit.
Nevyznám se v tehotenskych testech
A nevím jestli má být přes jednu čárku křížek. Nebo jestli je test pozitivní?
Vkládám foto