Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Kolik mu je? Ale určitě to půjde, chce to co nejčastěji přikládat.
@JancaS84 píše:
Kolik mu je? Ale určitě to půjde, chce to co nejčastěji přikládat.
2 mesice
Určitě to ještě půjde, když budeš chtít
. Doporučuju pozvat si LP z Mamily, stopro se ti ta investice vrátí
. A i než přijde, tak bych hned začala co nejvíc s kontaktem kůže na kůži (klidně několik hodin denně - neboj je to jen pro začátek, nebudeš tak muset fungovat následujících x měsíců
a třeba bych zkusila i nosit v šátku (klíďo na naháče) - to ti bude jednat stimulovat tvorbu (ach ta miminčí vůně, hlavně hlavičky
a druhak to bude mimčo provokovat k tomu chtít se přisát, když ucítí mlíčko
. A samozřejmě se snaž kojit co nejčastěji
. Držím palce, ať to dopadne k tvé spokojenosti!!! ![]()
Příspěvek upraven 26.04.22 v 16:30
Koj co nejčastěji, hlavně v noci. Jen pokud malý bude plakat po 10min kojení hlady, tak dej um, ale nejdřív to kojení. Pokud teď 2×-3× kojis, tak není důvod, proč by to zas nenaskocilo.
@Janee19 píše:
Koj co nejčastěji, hlavně v noci. Jen pokud malý bude plakat po 10min kojení hlady, tak dej um, ale nejdřív to kojení. Pokud teď 2×-3× kojis, tak není důvod, proč by to zas nenaskocilo.
tak behem 24 hodin je malo ne? duvod aby se mleko uz netvorilo ![]()
Půjde to, neboj, nedala bych nic jiného než prso, pripadne pokud by ditko stradalo (málo curalo), tak UM pomoci suplementoru.
Od dvou děti jsem odchazela na nekolika denní hospitalizaci, dostávali doma láhev a pak se vrátili zase ke kojení.
Laktacni poradkyně je fajn- bude mít ucelený systém a to ti pomůže víc než různé rady z netu, které mohou byt vytržené z kontextu.
@Anonymní píše:
tak behem 24 hodin je malo ne? duvod aby se mleko uz netvorilo
Tak mléko se tvoří, ale ne tolik, aby to stačilo na cely den. Když ale budeš častěji přikládat, zase ho bude víc… ![]()
Ahojte holky,
udelala jsem chybu, prestala jsem kojit, od ctvrtka jsem dala malemu UM, s tim ze 2-3× denne jsem jeste kojila. Ted toho lituju, rada bych se znovu rozkojila, prsa uz mam gumove. Pujde to vubec? Maly mi jen olizuje bradavku, obcas cucne a zas prso nechce. Mam koupene i doplnky stravy piskavici a benedikt.