Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud nejsi troll, tak se podívej na svého manžela, dej si studený obklad na hlavu a liskni si
Tak na to rychle zapomeň, protože to by nemohlo dopadnout dobře. Nicméně totéž téma tu bylo již nejméne 2×, tak pokud nejsi tatáž osoba, můžeš si to vyhledat…
No vždyť jo, tak ho sveď, to bude prča, až se to proflákne. ![]()
Ale teda někdy si říkám, že je asi fakt za trest mít syny, nejenže budu určitě podle snachy příšerná tchýně, ale nejspíš mi ještě poleze po manželovi. ![]()
Tu znám, vo tom jsou písničky - končí to tím, že jsou všichni mrtví - většinou je zastřelí syn.
Uz zase? Kdyz to neni dcera co hobluje matky ex, tak jina co odjíždí tatky kamose. a ta co soulozila s tchanem a upichli si mimiska tady už taky byla.
@karkarka píše:
Uz zase? Kdyz to neni dcera co hobluje matky ex, tak jina co odjíždí tatky kamose. a ta co soulozila s tchanem a upichli si mimiska tady už taky byla.
neke, i mimíska? Znám jen mimíska s manželem neplodné sestry, ale i s tchánem?
Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilním
mám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat ![]()
@Anonymní píše:
Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilnímmám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat
a řekla jsi to manželovi? Chci spát s tvým otcem. Asi by jsi i ty byla rychle rozvedená.
@Anonymní píše:
Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilnímmám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat
Myslet si můžeš co chceš, ale zůstaň jen u představ, protoze ty předpokládám rozvedená nejsi ![]()
@Anonymní píše:Že je rozvedený přece není vůbec podstatné v téhle situaci. Ty rozvedená nejsi, to je ten problém
@Anonymní píše:
Ale ty jsi vdaná a dokonce za jeho syna…
@stinga píše:
Pokud nejsi troll, tak se podívej na svého manžela, dej si studený obklad na hlavu a liskni si
@Anonymní píše:
Ahoj. Vím, že budu odsouzena.Je mi příjemná myšlenka, že se objímám se svým tchánem, on se mě dotýká a já jeho a že ho vzrušuje má přítomnost. Dosud jsem na něj nic nezkusila. Netroufla bych si.Snad jen po trošce alkoholu.Dnes se mi o něm zdálo. Vím že je to šílené a zvrácené, ale nevím proč, mám to v hlavě![]()
A co jako? ![]()
Ahoj. Vím, že budu odsouzena.Je mi příjemná myšlenka, že se objímám se svým tchánem, on se mě dotýká a já jeho a že ho vzrušuje má přítomnost. Dosud jsem na něj nic nezkusila. Netroufla bych si.Snad jen po trošce alkoholu.Dnes se mi o něm zdálo. Vím že je to šílené a zvrácené, ale nevím proč, mám to v hlavě