Chci svého tchána

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.4.19 13:44

Chci svého tchána

Ahoj. Vím, že budu odsouzena.Je mi příjemná myšlenka, že se objímám se svým tchánem, on se mě dotýká a já jeho a že ho vzrušuje má přítomnost. Dosud jsem na něj nic nezkusila. Netroufla bych si.Snad jen po trošce alkoholu.Dnes se mi o něm zdálo. Vím že je to šílené a zvrácené, ale nevím proč, mám to v hlavě :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vonajebohyne2
28.4.19 13:48

@Dája999 Martinka je zpet :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
76199
28.4.19 13:48

Pokud nejsi troll, tak se podívej na svého manžela, dej si studený obklad na hlavu a liskni si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
28.4.19 13:54

Tak na to rychle zapomeň, protože to by nemohlo dopadnout dobře. Nicméně totéž téma tu bylo již nejméne 2×, tak pokud nejsi tatáž osoba, můžeš si to vyhledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
28.4.19 14:03

No vždyť jo, tak ho sveď, to bude prča, až se to proflákne. :mrgreen:
Ale teda někdy si říkám, že je asi fakt za trest mít syny, nejenže budu určitě podle snachy příšerná tchýně, ale nejspíš mi ještě poleze po manželovi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.4.19 14:27

Tu znám, vo tom jsou písničky - končí to tím, že jsou všichni mrtví - většinou je zastřelí syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
28.4.19 14:33

Uz zase? Kdyz to neni dcera co hobluje matky ex, tak jina co odjíždí tatky kamose. a ta co soulozila s tchanem a upichli si mimiska tady už taky byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
28.4.19 14:47
@karkarka píše:
Uz zase? Kdyz to neni dcera co hobluje matky ex, tak jina co odjíždí tatky kamose. a ta co soulozila s tchanem a upichli si mimiska tady už taky byla.

neke, i mimíska? Znám jen mimíska s manželem neplodné sestry, ale i s tchánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 14:53

Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilním :roll: mám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat :)

• Citovat
  • Upravit
11923
28.4.19 14:55
@Anonymní píše:
Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilním :roll: mám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat :)

a řekla jsi to manželovi? Chci spát s tvým otcem. Asi by jsi i ty byla rychle rozvedená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
28.4.19 14:56
@Anonymní píše:
Já to tu nikdy předtím nepsala. Neříkám že ho znásilním :roll: mám jen ty myšlenky. Jinak on je rozvedený a nikoho nemá. Jen jsem to musela dodat :)

Myslet si můžeš co chceš, ale zůstaň jen u představ, protoze ty předpokládám rozvedená nejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
28.4.19 14:57
@Anonymní píše:
Že je rozvedený přece není vůbec podstatné v téhle situaci. Ty rozvedená nejsi, to je ten problém ;) až budeš sama, tak si nabrnkni ex tchana, dědu, svagra… jak bude libo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.4.19 15:02
@Anonymní píše:

Ale ty jsi vdaná a dokonce za jeho syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.4.19 15:03
@stinga píše:
Pokud nejsi troll, tak se podívej na svého manžela, dej si studený obklad na hlavu a liskni si
:D krásně řečeno :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.4.19 15:03
@Anonymní píše:
Ahoj. Vím, že budu odsouzena.Je mi příjemná myšlenka, že se objímám se svým tchánem, on se mě dotýká a já jeho a že ho vzrušuje má přítomnost. Dosud jsem na něj nic nezkusila. Netroufla bych si.Snad jen po trošce alkoholu.Dnes se mi o něm zdálo. Vím že je to šílené a zvrácené, ale nevím proč, mám to v hlavě :oops: :oops:

A co jako? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová