Chci svého tchána

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
28.4.19 23:50

Martinka mne napadla taky, ale taky tu byla diskuse, kdy dotycna pristihla svoji svagrovou s tchanem v baraku u tchanu. Puvodne si myslela, ze v pradelne pri rodinne seslosti trtka svagrice se svagrem a pak vylezl tchan a byla z toho spatna i tim, ze to nemuze rict manzelovi, ze ten by oba vykostil…pak prispivala po case a samo to pry prasklo, prisla na to tchyne vztahy v rodine totalne na prd, tchyne zdravotne s nervama v řiti, problemy s pe spolecnym majetkem po tolika letech a svagrova vinila vsechny kolem sebe, dotycnou mrzelo i to, ze svagrice synovcovi odepirala styk s rodinou a jejich deti pry se casto stykaly w byly na sebe zvykle…

• Citovat
  • Upravit
4705
29.4.19 09:27

@vonajebohyne2 nadpis tématu mě, samozřejmě, přilákal :mrgreen:
ale bohužel to nemá ani zdaleka potenciál Martinky :nevim:
zakladatelka jen platonicky váhá, chybí tchyně - rozvedený tchán je na pořádnou zápletku slabota, navíc by šlo jen o prohození syna a otce.
Jako jo - začít používat oslovení " miláčku" tchánovi a naopak „synku“ bývalému manželovi by trošku vzrůša do rodiny přineslo, ale jinak slabota :think:
S pozdravem " ať žijí trollové" přeji hezký den :mavam:

Pobavila jsem se v sousední diskuzi " Jsem promiskuitní a nemám výčitky", ale tam to nakonec kočka neodhadla s výběrem povolání ( zvolila sestřičku na ARO) a trošku se zamotala v časové ose ( ( "teď "dokojila a současně je každý druhý den v práci na dvanáctkách, kde klátí lékaře a pacienty /kromě mnoha dalších sexuchtivých na potkání / :nevim: )

Občas by to holky/kluci měly/i předem trochu promyslet a hodit si to aspoň nanečisto do scénáře - stačilo by v bodech - základní děj a zúčastněné osoby ;)
S doladěním detailů a dramatickým vývojem už není problém pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.19 18:57

On mě nepřitahuje nějak extra. Prostě si říkám, jaké by to bylpo, kdybych ho trochu provokovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.19 21:40
@Dája999 píše:
@vonajebohyne2 nadpis tématu mě, samozřejmě, přilákal :mrgreen:
ale bohužel to nemá ani zdaleka potenciál Martinky :nevim:
zakladatelka jen platonicky váhá, chybí tchyně - rozvedený tchán je na pořádnou zápletku slabota, navíc by šlo jen o prohození syna a otce.
Jako jo - začít používat oslovení " miláčku" tchánovi a naopak „synku“ bývalému manželovi by trošku vzrůša do rodiny přineslo, ale jinak slabota :think:
S pozdravem " ať žijí trollové" přeji hezký den :mavam:

Pobavila jsem se v sousední diskuzi " Jsem promiskuitní a nemám výčitky", ale tam to nakonec kočka neodhadla s výběrem povolání ( zvolila sestřičku na ARO) a trošku se zamotala v časové ose ( ( "teď "dokojila a současně je každý druhý den v práci na dvanáctkách, kde klátí lékaře a pacienty /kromě mnoha dalších sexuchtivých na potkání / :nevim: )

Občas by to holky/kluci měly/i předem trochu promyslet a hodit si to aspoň nanečisto do scénáře - stačilo by v bodech - základní děj a zúčastněné osoby ;)
S doladěním detailů a dramatickým vývojem už není problém pomoct :mrgreen:

Jako chytrá jsi jak barevná televiza.Ale já nejsem troll

• Citovat
  • Upravit
7205
29.4.19 21:41

Má tady vůbec někdo hezkého přitažlivého tchána???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.4.19 21:45

@GabinkaCh já teda ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.4.19 21:47
@Bubla_Bučková píše:
@GabinkaCh já teda ne :nevim:

Buď ráda. Aspoň na něj nemáš choutky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.4.19 21:54
@GabinkaCh píše:
Má tady vůbec někdo hezkého přitažlivého tchána???

Bývalý tchán byl „kus“, ale muselo by mu být tak o 30 míň :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
29.4.19 22:02

:mrgreen: holky vy jste zas jak sršni :mrgreen:
neumíte si představit fakt sexy tchána!??
já takové měla (oba dva dokonce :mrgreen: )
teda jako nic mezi námi nebylo - to by byl incest
ale za jiných okolností - byli to čupr zkušení matadoři s jiskrou a takovým tím „já vím..“
zakladatelka - pokud není troll - zůstane v jeho přítomnosti střízlivá
a na smrtelném loži ho to pak potěší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.4.19 22:43

Můj budoucí tchán byl zamlada taky kus, no vlastně ještě tak před 15 lety :think: viděla jsem fotky a pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
30.4.19 08:01
@Anonymní píše:
On mě nepřitahuje nějak extra. Prostě si říkám, jaké by to bylpo, kdybych ho trochu provokovala.

No, myslela jsem, že budu reagovat na tu tvou odpověď o „chytrosti“, ale po přečetení výše napsaného to vzdávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 21:24
@Dája999 píše:
No, myslela jsem, že budu reagovat na tu tvou odpověď o „chytrosti“, ale po přečetení výše napsaného to vzdávám :nevim:

To je dobře

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová