Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne2 nadpis tématu mě, samozřejmě, přilákal ![]()
ale bohužel to nemá ani zdaleka potenciál Martinky ![]()
zakladatelka jen platonicky váhá, chybí tchyně - rozvedený tchán je na pořádnou zápletku slabota, navíc by šlo jen o prohození syna a otce.
Jako jo - začít používat oslovení " miláčku" tchánovi a naopak „synku“ bývalému manželovi by trošku vzrůša do rodiny přineslo, ale jinak slabota ![]()
S pozdravem " ať žijí trollové" přeji hezký den ![]()
Pobavila jsem se v sousední diskuzi " Jsem promiskuitní a nemám výčitky", ale tam to nakonec kočka neodhadla s výběrem povolání ( zvolila sestřičku na ARO) a trošku se zamotala v časové ose ( ( "teď "dokojila a současně je každý druhý den v práci na dvanáctkách, kde klátí lékaře a pacienty /kromě mnoha dalších sexuchtivých na potkání /
)
Občas by to holky/kluci měly/i předem trochu promyslet a hodit si to aspoň nanečisto do scénáře - stačilo by v bodech - základní děj a zúčastněné osoby ![]()
S doladěním detailů a dramatickým vývojem už není problém pomoct ![]()
On mě nepřitahuje nějak extra. Prostě si říkám, jaké by to bylpo, kdybych ho trochu provokovala.
@Dája999 píše:
@vonajebohyne2 nadpis tématu mě, samozřejmě, přilákal
ale bohužel to nemá ani zdaleka potenciál Martinky
zakladatelka jen platonicky váhá, chybí tchyně - rozvedený tchán je na pořádnou zápletku slabota, navíc by šlo jen o prohození syna a otce.
Jako jo - začít používat oslovení " miláčku" tchánovi a naopak „synku“ bývalému manželovi by trošku vzrůša do rodiny přineslo, ale jinak slabota
S pozdravem " ať žijí trollové" přeji hezký den![]()
Pobavila jsem se v sousední diskuzi " Jsem promiskuitní a nemám výčitky", ale tam to nakonec kočka neodhadla s výběrem povolání ( zvolila sestřičku na ARO) a trošku se zamotala v časové ose ( ( "teď "dokojila a současně je každý druhý den v práci na dvanáctkách, kde klátí lékaře a pacienty /kromě mnoha dalších sexuchtivých na potkání /
Občas by to holky/kluci měly/i předem trochu promyslet a hodit si to aspoň nanečisto do scénáře - stačilo by v bodech - základní děj a zúčastněné osoby)
S doladěním detailů a dramatickým vývojem už není problém pomoct
Jako chytrá jsi jak barevná televiza.Ale já nejsem troll
@Bubla_Bučková píše:
@GabinkaCh já teda ne
Buď ráda. Aspoň na něj nemáš choutky ![]()
@GabinkaCh píše:
Má tady vůbec někdo hezkého přitažlivého tchána???
Bývalý tchán byl „kus“, ale muselo by mu být tak o 30 míň ![]()
holky vy jste zas jak sršni ![]()
neumíte si představit fakt sexy tchána!??
já takové měla (oba dva dokonce
)
teda jako nic mezi námi nebylo - to by byl incest
ale za jiných okolností - byli to čupr zkušení matadoři s jiskrou a takovým tím „já vím..“
zakladatelka - pokud není troll - zůstane v jeho přítomnosti střízlivá
a na smrtelném loži ho to pak potěší ![]()
Můj budoucí tchán byl zamlada taky kus, no vlastně ještě tak před 15 lety
viděla jsem fotky a pěkný ![]()
@Anonymní píše:
On mě nepřitahuje nějak extra. Prostě si říkám, jaké by to bylpo, kdybych ho trochu provokovala.
No, myslela jsem, že budu reagovat na tu tvou odpověď o „chytrosti“, ale po přečetení výše napsaného to vzdávám ![]()
@Dája999 píše:
No, myslela jsem, že budu reagovat na tu tvou odpověď o „chytrosti“, ale po přečetení výše napsaného to vzdávám
To je dobře
Martinka mne napadla taky, ale taky tu byla diskuse, kdy dotycna pristihla svoji svagrovou s tchanem v baraku u tchanu. Puvodne si myslela, ze v pradelne pri rodinne seslosti trtka svagrice se svagrem a pak vylezl tchan a byla z toho spatna i tim, ze to nemuze rict manzelovi, ze ten by oba vykostil…pak prispivala po case a samo to pry prasklo, prisla na to tchyne vztahy v rodine totalne na prd, tchyne zdravotne s nervama v řiti, problemy s pe spolecnym majetkem po tolika letech a svagrova vinila vsechny kolem sebe, dotycnou mrzelo i to, ze svagrice synovcovi odepirala styk s rodinou a jejich deti pry se casto stykaly w byly na sebe zvykle…