Jsem na úplném dně - nevím, jak dál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.4.19 14:42

Řešení problémů..

Jsem uplně na dně, když se něco musí podělat, tak uplně všechno.. Už nevím, jak dál. Jsem uplně sama, nemám žádného přátelé, už ani rodinu. Už nevím jak dál. Má teď to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
26.4.19 14:45

Ne, ale dobře znám, když se kazí všechno, na co člověk sáhne. Copak tě potkalo, to už opravdu nemáš nikoho? Vypis se aspoň tady, uleví se ti ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.4.19 15:40

Zažila jsem to před léty. Pos.ralo se totálně všechno. Tak jsem si zašla na psychinu pro antidepresiva a prášky na uklidnění a pomalu jsem řešila jeden problém za druhým. Průšvihy jsem už brala s nadhledem a humorem. Hlavní je to přežít a vydržet.

• Citovat
  • Upravit
20858
26.4.19 15:49

Hlavne resit jen problemy, ktere muzes ovlivnit a neco s tim udelat. S vecma, se kteryma nic neudelas, se nema smysl trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
26.4.19 17:19

Ani nevíš, jak ti rozumím. Zkus se pro začátek vypsat ze svých problémů. Klidně mi napiš a snad se tu objeví i jiná „vrba“. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
26.4.19 17:39
8)

Příspěvek upraven 07.07.19 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 18:17

Jsem na totálním finančním dně, dlužím kam se podívám. Do insolvence nemůžu a prakticky jen čekám, kdy přijde exekuce. Na sociálce na mě udělali tudle nudle. A to mám dítě. Mám zdravotní problémy, poruchu příjmu potravy (v důsledku toho obezita) a logicky nemám chlapa. A pak mám ještě nepříjemný rodinný problém který mě nesmírně ničí, ale ten nechci uvádět konkrétně dokonce ani jako anonym.
A někdo mně velmi blízký mi pomalu odchází.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.19 14:07
@Anonymní píše:
Jsem na totálním finančním dně, dlužím kam se podívám. Do insolvence nemůžu a prakticky jen čekám, kdy přijde exekuce. Na sociálce na mě udělali tudle nudle. A to mám dítě. Mám zdravotní problémy, poruchu příjmu potravy (v důsledku toho obezita) a logicky nemám chlapa. A pak mám ještě nepříjemný rodinný problém který mě nesmírně ničí, ale ten nechci uvádět konkrétně dokonce ani jako anonym.
A někdo mně velmi blízký mi pomalu odchází.

Proč nemůžete do insolvence? Ja mám insolvenci i kdyz jsem na rodičovské, přes darovací smlouvu…to jen tak mimo, že tohle dost pomůže psychice :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.19 14:52
@Anonymní píše:
Proč nemůžete do insolvence? Ja mám insolvenci i kdyz jsem na rodičovské, přes darovací smlouvu…to jen tak mimo, že tohle dost pomůže psychice :)

Za prvé bych z jistého úhlu pohledu, který je důležitý ale nechci ho uvádět, byla posuzována jako ekonomicky méně schopna, za druhé mám pocit (ale nevím jistě) že do insolvence může jen člověk s oficiálním příjmem, a za třetí - nechali by mi jen nějaké životní minimum, nezajímalo by je že je na mně závislých více tvorů. Přeloženo, neměla bych na výdaje, které prostě nikoho nezajímají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová