Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co třeba maminku častěji navštěvovat?
Třeba by to stačilo.
@Anonymní píše:
Ahojky holky je mi 18 od ledna bydlím s přítelem jemu je 21. Nechci se s nim rozejít, vztah nám klape skvěle. Poslední 2 měsíce mám pocit, ze mi Mamka chybí. Asi jsme to s tím společným bydlením udělali moc rychle. Nevím jak mám příteli říct ze se chci vrátit zpátky k mamce ale ne se rozejít. Nějak aby si to nebral za vinu on a aby nebyl nějak naštvaný nebo tak
Tak ji návštěvuj, ne? Nebo ti chybí full servis? ![]()
Uf, to je těžké. Tohle chlap nepochopí. Ikdybys mu řekla cokoli.
Protože pokud ti máma chybí, můžeš ji vidět kdykoli..zůstat na víkend..v týdnu. To by pochopil. Ale pokud chceš opravdu zpět a to doslova se sbalit..evidentně nejsi připravena na vztah.
Nejde to vyřešit těmi návštěvami, víkendy?
Přestřihni pupeční šňůru, chceš ji viset na krku do kdy? Jednou jsi se tak rozhodla, tak se začni učit žít sama s pritelem.
@martina.se píše:
Tak ji návštěvuj, ne? Nebo ti chybí full servis?
Pracuji v 3 směnném provozu tak že ji vidím jen o ranní což je jednou za 3 týdny. Já vím ze je to těžké. Chtěla bych to příteli nějak říct, vysvětlit mu to a hlavně aby si to nebral osobně.
@Anonymní píše:
Pracuji v 3 směnném provozu tak že ji vidím jen o ranní což je jednou za 3 týdny. Já vím ze je to těžké. Chtěla bych to příteli nějak říct, vysvětlit mu to a hlavně aby si to nebral osobně.
A kdyz budes v trismennem provozu bydlet u mamy tak co? Pochybuju, ze se uvidite casteji, pokud teda nepocitam nejake mijeni se mezi dvermi. A pritele chces vidat kdy/jak?
Asi by to chteli trochu dospet.
Videt se jednou za tri tydny mi neprijde jako zadna traha. Jak daleko od sebe bydlite?
Me tohke udelat chlap, tak hose kopnu do zadele, at si u maminky zustane. Protoze to neni chovani hodne dospeleho cloveka.
Příspěvek upraven 21.06.20 v 16:57
@juliettee píše:
A co třeba maminku častěji navštěvovat?Třeba by to stačilo.
Myslím že nestačilo. Pokaždé když ji navštívím mi pak chybí ještě víc až je mi někdy do breku. Proste bych se chtěla vrátit k ni.
@Svistice píše:
A kdyz budes v trismennem provozu bydlet u mamy tak co? Pochybuju, ze se uvidite casteji, pokud teda nepocitam nejake mijeni se mezi dvermi. A pritele chces vidat kdy/jak?
Videt se jednou za tri tydny mi neprijde jako zadna traha. Jak daleko od sebe bydlite?Me tohke udelat chlap, tak hose kopnu do zadele, at si u maminky zustane. Protoze to neni chovani hodne dospeleho cloveka.
Tak pokud budu bydlet u mamky tak pořad je tu možnost ze bych k příteli jezdila na víkendy
@Svistice píše:
Videt se jednou za tri tydny mi neprijde jako zadna traha. Jak daleko od sebe bydlite?Me tohke udelat chlap, tak hose kopnu do zadele, at si u maminky zustane. Protoze to neni chovani hodne dospeleho cloveka.
Já vím ze mě některé nepochopíte nebo vám budu možná pro smích, ale já to opravdu tak cítím ze se chci vrátit k mamce a nevím jak si o tom promluvit s přítelem a vysvětlit mu to
O
@Anonymní píše:
Tak pokud budu bydlet u mamky tak pořad je tu možnost ze bych k příteli jezdila na víkendy
A pric teda na ty vikendy obcas nejezdis k mamince?
A myslus, ze o tebe prizel bude na vikendy vubec stat? On asi na rozdil od tebe stoji o vztah, ne vikendove navstevy.
@Anonymní píše:
A teď si představ, že by ti přítel řekl to samé. Že chce zpátky domů a uvidíte se o víkendu i když teda nechápu že na něj čas o víkendu mít budeš a na mámu máš jednou za 3 týdny…
Ahojky holky je mi 18 od ledna bydlím s přítelem jemu je 21. Nechci se s nim rozejít, vztah nám klape skvěle. Poslední 2 měsíce mám pocit, ze mi Mamka chybí. Asi jsme to s tím společným bydlením udělali moc rychle. Nevím jak mám příteli říct ze se chci vrátit zpátky k mamce ale ne se rozejít. Nějak aby si to nebral za vinu on a aby nebyl nějak naštvaný nebo tak