Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@free333 píše:
A co na to říká maminka?![]()
Jestli je pro, tak se vrat k ní, vrat se DOMŮ, máš ještě čas na hraní si na zakládání rodin a přítel to třeba pochopí…
Když nepochopí, tak se nic neděje, bude jiný, s chlapama je to jak s trolejbusama, odjede jeden, přijede druhý…
Přesně.. Já se s mou mamkou vídat takhle málo, taky by mi bylo smutno..
@Markéta80 píše:
Kdyby to tady psal chlap to by byl mamánekJo s mamánkama se blbě žije a je jedno jestli chlap nebo ženská.
Vždyť je jí 18 ![]()
@Anonymní píše: Že začátku to byl šok zjistit, že to co neudělám já, tak neudělá nikdo
Proč nikdo? Přítel je nesvéprávný?
@Zabza2 To ne, ale u nás mě prostě rozdělené mužské a ženské práce. Občas, když řeknu, tak umyje nádobí atd, ale uklid, prani atd je čistě na mne.
A píšete, že přítel by to měl pochopit.
Spíš by se měla připravit na to, že to nepochopí, minimálně ne hned. Je mu 21, to není věk, kdy bude mít nadhled a bude vyzrálý dostatečně na to, aby si uvědomil, že je jenom mladá a uspěchali to. Pokud se pletu, a dá jí šanci, tak je to formát a vážila bych si ho.
@Zabza2 Evidentne zrala neni. At se k mamince klidne vrati, ale at je pripravena nest dusledky.
Zatim chce jak male dite maminku a pochopeni pritele. Jenze takhle to mezi dospelymi moc nefunguje.
Chce to čas
. Myslím si, že by to nebylo dobré se vracet domů, pokud vztah s přítelem je fajn. Hledal by třeba chybu u sebe a vztah by mohl utrpět trhlinu a to by bylo škoda. S maminkou si víc telefonuj, když se nemůžete častěji navštěvovat. Za pokus to určitě stojí ![]()
@Anonymní píše:
@Zabza2 To ne, ale u nás mě prostě rozdělené mužské a ženské práce. Občas, když řeknu, tak umyje nádobí atd, ale uklid, prani atd je čistě na mne.
Takze Ti evidentne to souziti nevyhovuje. Alespon vis, ze v zivote hledas neco jineho, nez byt pri nekoho uklizeckou a pradlenou.
Btw, kdo mu bude prat a uklizet, az se odstehujes. ![]()
@Jana525 píše:
Presne tak
Jj, je to na slečnu prostě brzo a někdo se může cítit „dospělý“ až kolem 25 let, vždyt dnes i většina do té doby studuje…
Není kam spěchat…
No a kdyz pritele vidas jen o vikendech, tak ti nechybel? Mne by tedy v tydnu chybel moc.
Asi ten vas vztah neni uplne super. Nebo ho zas tak moc nemilujes.
Vikendove vidani ve vztahu je proste malo. Vem si, ze budujes novou rodinu, novou jednotku, do ktere prijdou deti apod. (ja vim, ze ted jeste ne, ale i tak ta myslenka by tam byt mela). To znamena spolecne bydleni. Bez toho je to hodne neobvykle.
Takze spis bych hledala problem v tom, ze treba vztah s muzem moc nepotrebujes, nebo ze on neni ten pravy, nebo ze na to jeste nejsi zrala… ale ve vsech techto pripadech v tom vztahu vubec nema smysl pokracovat.
Příspěvek upraven 21.06.20 v 17:40
Vrať se k mamince, když to čtu, si ještě naprosto nezrala na vztah. Chlap to nepochopí, tak mu dej šanci ať si najde někoho kdo je na vztah připravený
@Svistice píše:
Takze Ti evidentne to souziti nevyhovuje. Alespon vis, ze v zivote hledas neco jineho, nez byt pri nekoho uklizeckou a pradlenou.
Btw, kdo mu bude prat a uklizet, az se odstehujes.
To těžko říct, protože za měsíc už budeme manželé, takže doufám, že do konce života už mu budu prat jenom já.
Chapu, že někdo to má jinak, ale tohle je prostě vzor, který máme oba z rodiny zažitý. Na něho je zase vše co se týče auty zahrady atd.
@Anonymní píše:
Pracuji v 3 směnném provozu tak že ji vidím jen o ranní což je jednou za 3 týdny. Já vím ze je to těžké. Chtěla bych to příteli nějak říct, vysvětlit mu to a hlavně aby si to nebral osobně.
To nepochopí.. Dospělý člověk se s tím prostě srovná, že žije mimo domov.. Já odešla 2 dny po maturitě.. A to máme vztahy dobré.. Ale prostě chtěla jsme byt za sebe zodpovědná sama.. Asi jsi ještě nevyzrala..
Holky, je to 18-ti leta slecna.
V mym okoli, tak vetsina osmnactiletych bydli u rodicu.., popr. Jsou na intru a doma jsou pres prazdniny, pres vikendy..
Ale kdyz uz jednou odejdes, tak hy bylo dobre uz chodit na navstevy..Jestlu chces tak jdi k mamce..Ale nevim jestli to pritel pochopi..
Zakladatelko a co kdybys našla lepší práci? Jen na ranní směny. Mámu bys mohla vídat častěji.