Chcípám :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
21.8.12 07:52

Mělo by mít do roka ještě 2 láhve mléka denně, já to dělala takto-ráno mléko, přesnídávka, masozeleninový příkrm, mléko, kaše. Od roka jsem odpolední mléko nahradila jogurtem.
Jinak mám ten samý problém. Malé je 10 měsíců a na „koze“ je vyloženě závislá. Hlavně v noci… Ale nejhorší je, že se neumí napít, už nevím, jak ji to naučit, takže vlastně kojení má i na žízeň…takže v těchto hicech děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.8.12 07:53

Mam osmimesicniho syna a stejny problem. Ale jemu rostou zuby. Koupila jsem si na doporuceni jedne z maminek knizku Detsky spanek v otazkach a odpovedich, kde slibuji do 5 dnu zmenu a prospanou celou noc, pokud se dodrzi jejich rady. Az se proklube zub, poustim se do toho.
Uz si ani nepamatuju, jake to je spat celou noc. Mozna to ani nebudu umet… :), v tehotenstvi jsem spat nemohla(wc; myslenky, jak to bude) a ted vstavam na kojeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.8.12 07:57
@jullls píše:
Ježiš pomóóc :P Jsem grogy :think: dnes jsme vstávali za noc 12×, mám celé bolavé prso.. malé je 9.měs. a vždy když se vzbudí, vyžaduje prso, jen si ucucne a zase spí, usnu a najednou opět stojí v rohu postýlky a hejká.. Asi s kojením skončím, i když to bude masakr, protože je naučená usínat u prsa. :think:

Měla jsem to úplně stejně byla jsem mrtvá, vyřešil to osud musela jsem ze zdravotních důvodů ukončit ihned kojení, měla jsem z toho hrůzu, jak bude usínat, když usíná zásadně u prsa? Hele usíná u flašky a od té doby co je na UM jsme obě mnohem víc spokojené a spinká celou noc max se občas jednou vzbudí, takže konec vstávání 12krát za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
21.8.12 08:01

Ahoj, moje 15 mesicni dcerka se taky v noci budila na kojeni a kdyz to bylo tak 3-krat za noc a pres den si ho pytala snad kazdou hodku tak jsem si taky povedala ze takhle to dal nepujde. Tedka dostana pres den moje mlicko 3-krat a v noci vubec. Ctyri noci trochu vic kvuli tomu soku probrecela a uz je v pohode a prece dal kojime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.8.12 09:30

My tím prošli cca kolem 5.-6. měsíce, kdy se budil co 30 minut. Nakonec mu manžel dal láhev s UM a byl klid. Teď teda 1× v noci dáváme láhev, ale většinou po páté a spíme do osmi až do devíti. Takže na noc a v noci má UM a ráno + přes den MM, takže bych se kojení taky nevzdávala, pokud se ti teda nechce (taky mám občas stavy, že bych se na celé kojení nejraději vy…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510