Problémy se spaním, už nevím, co dělat!

6956
10.8.12 21:06

Problemy se spanim, uz nevim co delat!

Holky, snad nekdo poradite. Moje temer 8 mesicni holcicka ma problem usnout. Jakoby se bala jit spat. Od pul osme uz klizi ocka. Dam ji spinkat a ona je za 15 min vzhuru s hysterakem. Tak to jde treba az do 12 hod. Jakoby mela z neceho stracj. Uz kdyz vidi ze se jde ukladat. Tak se okamzite probere a krici. Zkousela jsem uz vsechno, uspat se mnou v obyvaku a nenapadne ulozit, chladneji v mistnosti, nim obleceni, usinacka, plenku, rozle svetylko… Proste nemuze poradne zabrat. Spi se mnou, takze to neni ani tim ze ji chybi blizkost maminky. Spodni jednicky uz ma prorizle a takove hruza pri tom nebyla, takze ani zubama to neni. Takhle male mimi ani nemuze mit jeste nocni desy ne? Pres den spi dvakrat asi po hodince. Uz jsem z toho hotova, ted uz je se mnou hodinu v obyvaku a breci, stipe me a krouti se. Zabrat nemuze. Podle dr je v poradku( po fyzicke strance. P
Mel to tak nekdo z vas? Preslo to? Uz to trva asi mesic. Diky vsem za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
10.8.12 21:13

Tak zkus dat jinam postylku. my to meli sice drive, ale dala jsem postylku tam kde spal nejradeji pes a bylo ticho. ja verim v ty zony na spani, tak to zkus taky vyzkouset. Proste se ji tam neco nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.8.12 21:18

Jo malá taky spustí řev když ji dám spát do kolíbky musela jsem odstěhovat tatinka z ložnice a malá spí se mnou v manželské posteli zatím to zabírá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
10.8.12 21:19

Ahoj nam je 16.mesicu a uz 4 dny poradne nespinka.Jde spat okolo 10 a v 11 je vzuru a az do sesti pak vstava i syn.Prez den spi maximalne 30minut

• Citovat
  • Upravit
6956
10.8.12 21:22

Polohou to neni. Spinka se mnou v pokojicku. Zkousela jsem s ni spat v loznici ci byvaku. Uplne to same. Uz nevim co delat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.8.12 21:22

Noční děsy může mít. Co nějaký nepříjemný zážitek? Návštěva lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.8.12 21:26

Prave ze neprijemnych zazitku uz mela vic a spala normalne, ted bylo dlouho vse ok a potentilo se to:( je mi ji tak lito. Nevyspi se ona ani ja:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.8.12 21:28

Jinak mě ještě napadá, že kolem 8.měsíce se opět měmní spánkový rytmus, víc informací kolem toho nevím (moje malá třeba začla hůř a později usínat + častější buzení v noci). Noční děsy, si myslím, jsou spíš, že se dítě v noci budí s pláčem a nejde uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.8.12 21:30

@Janichka a co nějaký nepříjemná zážitek před tím než šla spát? Napila se vody při koupání, spadla z postele (tatínkovi, mamince, sama se praštila třeba do hlavičky). Nezačla si dělat před tím spánkem něco nového, co jí vadí, A co spaní v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.8.12 21:33

Spadnout nam nikdy nespadla ani se neprastila do hlavicky. Ritualy nemenime, jedeme furt stejne. Pri kupkan mame molitanovou podlozku, zakze ani loknuti neni mozne, navic jsem porad u ni. Opravdu me nic nenapada. Dokonce i kdyz usina a uz ma zavrene ocicka, tak jeste porad knika klidne i pul hodiny ze spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.8.12 21:34

Uz to fakt trva skoro mesic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.8.12 21:35

@Janichka a v noci je spaní jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.8.12 21:36

A ani boleni briska to neni, to uz mame za sebou a byl to plne jinej plac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.8.12 21:38

No vsak pisi. Spunkat jde v osm a ted je 21:35 a uz byla trikrat vzhuru z toho asi 35 minut uplne probuzena se mnou v obyvaku, s revem. Do 24 hod se urcite trikrat jeste vzbudi, to mimimalne a pak asi do rana tak 5 krat az 7 krat( vstava v 6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.8.12 21:47

Ahoj, no me napadl treba i nedostatek vitaminu B, ten umi totiz udelat peknou neplechu se spanim, kdyz je ho nedostatek:-(to by se clovek divil! Ale nevim, jestli se muze podat tak malemu detatku.
Pak jsem i slysela o sirupu Sedalia, je to homeopatikum a je na takovou uzkost a na spinkani pro velmi male deti a nebo taky jako tehotne me ho doporucila v lekarne. Ale to jsi o tom vic pozjistuj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí