Problémy se spaním, už nevím, co dělat!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
11.8.12 07:17

Ahojky, tak u nás je usínání (9měs.) boj jak bejk :D Usíná zásadně u prsa a třeba na třikrát…spí u mě, položim ji do pelechu a vykulený oči :D Má už zuby i dole, takže moje bradavka je velkej bolavej dudlík…ale když jí dám kaši a ví že prso nebude, je schopná křičet v postýlce do 23h klidně..celá usoplená… no hrůůůůůza :P

• Citovat
  • Upravit
6956
11.8.12 08:15

@jullls sakra a co budem delat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.8.12 08:17
@Janichka píše:
@jullls sakra a co budem delat :evil:

U nás nejde asi nic :D Nevím… možná budu čekat až mi amputuje prso úplně :D

• Citovat
  • Upravit
6956
11.8.12 08:19

Ja uz jsem fakt zkousela vse:( metda regulovaneho place nam udelala akorat averzi na postylku a vubec nepomohla. Stejne ji proste nemuzu nechat kricet. Ve dne je hodna ale uspavani stoji za prd a nasledne spani jakby smet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.8.12 08:25
@Janichka píše:
Ja uz jsem fakt zkousela vse:( metda regulovaneho place nam udelala akorat averzi na postylku a vubec nepomohla. Stejne ji proste nemuzu nechat kricet. Ve dne je hodna ale uspavani stoji za prd a nasledne spani jakby smet.

Nám Estwillova metoda zabrala cca na 14dní, ale pak jak lezli zuby, chodila jsem jí to mazat Calgelem a zvykla si asi že tam jsem nebo nevim…chci ji uz přestat kojit, nebo jen v noci, ale timhle stylem nevim :D

• Citovat
  • Upravit
6956
11.8.12 08:55

@jullls no to taky nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.8.12 09:05

I třeba odpol usínáme u prsa, jinak by se nevyspala za celý den.. Jen v kočárku spí hned..

• Citovat
  • Upravit
13837
11.8.12 09:09

A zkusít ji uložit dřív a nečekat na to až bude fakt unavená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.8.12 09:16

@micelinka kdyz ji ulozim bdici zacne jecet a rve a nejde potom i hodinu klidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.8.12 09:47
@Janichka píše:
@micelinka kdyz ji ulozim bdici zacne jecet a rve a nejde potom i hodinu klidnit.

To samé!

• Citovat
  • Upravit
312
11.8.12 09:59

Holky, držím palce, ať vám mimča brzo spí lépe. Ale říkejte si, že může být ještě hůř. Mě mimín taky bohužel usíná u prsa, a docela mi to štve, protože je pak třeba 6× za noc vzhůru a vždycky ho musím vzít k sobě a dát mu prso, aby usnul. Jenže já si nemůžu dovolit nechat ho plakat, budil by mi staršího a to opravdu nechci. Kdybych měla jenom jedno dítě, asi bych si dovolila s jeho usínáním mnohem víc experimentovat. Takhle ho honem čapnu a jdu uspávat, aby se nevzbudil ještě víc nebo nezačal plakat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.8.12 10:06
@Erin píše:
Holky, držím palce, ať vám mimča brzo spí lépe. Ale říkejte si, že může být ještě hůř. Mě mimín taky bohužel usíná u prsa, a docela mi to štve, protože je pak třeba 6× za noc vzhůru a vždycky ho musím vzít k sobě a dát mu prso, aby usnul. Jenže já si nemůžu dovolit nechat ho plakat, budil by mi staršího a to opravdu nechci. Kdybych měla jenom jedno dítě, asi bych si dovolila s jeho usínáním mnohem víc experimentovat. Takhle ho honem čapnu a jdu uspávat, aby se nevzbudil ještě víc nebo nezačal plakat :zed:

To já jsem tolerantní vůči chlapovi s tím ječením, ptž jak jde ráno do práce, je pak jak prásklej :D

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
11.8.12 11:45

Jestli tě to „uklidní“, tak já jsem jeden čas spala tak, že jsem měla na břiše položeného synátora a ještě jsem se musela kývat, aby ten šmejd usnul. Jak jsem ho chtěla dát do postýlky, tak v okamžiku, kdy jsem se nad ní naklonila, otevřel oči, výhružně si mě změřil, nadechl se a začal ječet znova. :P

Ale vážně.
Zpětně vidím, že jsem udělala chyby. Naučila jsem ho usínat v košíku na kolečkách, který jsem houpala nohou, takže pak jsem měla věčně nohu ven z postele a houpala jsem…když se tam už nevešel, tak musel do postýlky a to právě nastalo období „na břiše“................to všechno jsem si zavinila sama.
Přiznám se, že už si přesně nepamatuju, jak jsme postupovali, ale už jsem toho měla prostě dost, tak jsem ho zkrátka nechala v postýlce, aby věděl, že neustoupím…časem se to zlepšovalo, ale kraválu u nás bylo velmi, velmi mnoho… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
jullls
11.8.12 11:56
@Dorothea píše:
Jestli tě to „uklidní“, tak já jsem jeden čas spala tak, že jsem měla na břiše položeného synátora a ještě jsem se musela kývat, aby ten šmejd usnul. Jak jsem ho chtěla dát do postýlky, tak v okamžiku, kdy jsem se nad ní naklonila, otevřel oči, výhružně si mě změřil, nadechl se a začal ječet znova. :PAle vážně.
Zpětně vidím, že jsem udělala chyby. Naučila jsem ho usínat v košíku na kolečkách, který jsem houpala nohou, takže pak jsem měla věčně nohu ven z postele a houpala jsem…když se tam už nevešel, tak musel do postýlky a to právě nastalo období „na břiše“................to všechno jsem si zavinila sama.
Přiznám se, že už si přesně nepamatuju, jak jsme postupovali, ale už jsem toho měla prostě dost, tak jsem ho zkrátka nechala v postýlce, aby věděl, že neustoupím…časem se to zlepšovalo, ale kraválu u nás bylo velmi, velmi mnoho… :jazyk:

Když jí nechám křičet…je zavěšená na postýlce, celá unudlená :D a hejká prostě :D

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
11.8.12 11:59
Jj, uplně to vidím......oni už melou z posledního, ale stejně nepovolí… :lol:
@jullls píše:
Když jí nechám křičet…je zavěšená na postýlce, celá unudlená :D a hejká prostě :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510