Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky..vím že je dost pozdě na diskusi ale prostě nespíme. Malá má skoro 14 měsícu a spí mi celou noc, ale dnes se mi vzbudila ve 22.hod.a stále ještě nespí. Nejdříve brečela a ted si už skoro 3 hod. povídá. Nevím co to je že nespí. Chci se vás holky zeptat zda se vám to už stalo a zda to přejde??Díky moc za odpověd a jdu si asi číst:-)p
Příspěvek upraven 06.08.12 v 06:17
Tak drzim palce, aby to bylo jenom jedna noc a pak uz ti bude zase spat krasne celou noc. Ja myslim, ze obcas ty deti muzou mit se spanim problemy, tak jako my dospeli. Ja, kdyz nemuzu spat, si ctu nebo koukam na TV, ale co ma ona chudinka delat? Aspon, ze je hodna a povida si. Tri hodiny!?
To je mazec! Vsadim se, ze ti bude rano dospavat!
Pokud to tak bude trvat vic noci, tak pak treba ty oblibene zoubky? ![]()
@matyldaa tak u nás to dneska vypadalo dost podobně. Jenom kluk si nechtěl povídat, ale hrát si s náma. Umí vylízat z postýlky, takže nás mučil v posteli
A vstával už teď, obvykle vstává po sedmý, takže žádný dospání. Doufám že to nedovede opakovat, protože už po týhle noci si přijdu jako zombie ![]()
Stava se to, bud je to jen 1 noc, protoze to horko by umorilo i vola anebo mi nespi tak 3-4 noci za sebou a to vim, ze na ne neco leze a ze budou nemocni…
Jinak ja se nespanim nenervuju, kdyz nervou - at si povidaji, hraji, hlavne ze nevolaji
A i kdyz volaji, tak potichu prijdu, rozsvitim jen male nocni svetylko - vycurat, napit, podat hracku, spravit polohu v posteli,,, septam na ne, pohladim, pusu a spinkat, venku je tma a vsichni spinkaji a ja jdu taky spinkat
Tak u nás se to také stávalo. Všichni spali a my si hráli. Vždy měli výdrž i 3 hodiny. Ale zato ráno se spalo déle ![]()
@matyldaa Ahojky tohle znam, ale u nas to probiha trosku jinak.Je nam 16 mesicu. A malej me spi taky v podstate celou noc jen se budi na piti…Ale jednou za mesic, nebo i nekdy dele, dela caviky a to takove : Krasne usne, a vzbudi se taky nekdy okolo 22:00 hodiny, jenze zacne brecet, vzbudi se i s brekem, dam mu napit, odejdu no a sileny reeev, tak tam zase prijdu, no a namazu zuby protoze si myslim ze to i zubama, no a zase odejdu a sileny rev,…No tak ho chvili nechavam, ale pak mi ho je lito a za 5 minut tam jdu zase nekdy i drive, ale to mu dam napit, kolikrat uz ani nechce, a ja tam s nim musim zustat, a pomali usina, prekuluje se hleda polohu, a az usne muzu odejit, ale potichu…
Je to jednou za mesic takovy vystup..Samozrejmne ho i chovam kdyz tohle vse nastane…
Tak my dneska měli úplně stejnou hrůznou noc!!!
Můj syn má 7 měsíců. Normálně spí celou noc až do 5, ale dneska se vzbudil ve 23 hod. a do 1 jsem ho uspávala a už padala na hubu, pak se budil tak cca co hodinu a neskutečně řval
Jsem dneska úplně hotová, tohle jsem ještě nezažila! ![]()
Tak mala spala do 8.15.Normálně vstává v pul 7.Ale já vstávat musela stejně protože jsem vezla star. dceru na tábor. Jsem zvědavá co dnes. Napište co vaše zda se to opakovalo???
Slava, ze v tom nejsme samy
snad je to brzy prejde ty prcky nase
Holky, tak my vcera prvni noc dobry, po 4dnech, kdy to bylo desny. Usnula pred devatou, protoze spala dopo i odpol.Co u Vas, zlepsilo se to take?
Ahojky..Tak malá včera už spala dobře a dnes opět celou noc od 7 do 7.Takže zase normal.
Uf
![]()
Ještě jsem chtěla podotknout že byl dost silný úplněk a to může mít dost velký vliv na ten spánek
![]()
No jo, to je fakt. Uplnek pusobi i na nektery dospely, natozpak na tyhle prcky!
@matyldaa A jak ti spi mala prez den? My vstavaly kolem seste a o pul10 uz zase chrnela-2hod.,a pak jeste jednou od pul4-hodku.Pak jde take spat az kolem devate vecer.