Proč nespí? Aneb spánek jak na vodě

375
1.8.12 08:18

Proč nespí?? Aneb spánek jak na vodě

Naše 2 měsíční miminko snad nemá potřebu spánku. Trvá to už měsíc!!!Od jejích cca 4 týdnů. Přes den pospává jen po 10 minutách a když už usne na hodinu to už je zázrak. V noci spala slušně, budila se jen na krmení, ale poslední dny vstává kolem 3 hodiny ráno a je čilá a vyspinkaná. V noci vydrží spát v kuse max. dvě hodiny a pak má dvouhodinovou pauzu kdy nespí. Prosím o rady, názory, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
1.8.12 08:19

Nemůže to být těmi vedry teď??v čem spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.8.12 08:22

Těmi vedry to není, každý den nejsou tropy. Spinká v bodíčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
1.8.12 08:39

No každý den tropy nejsou, ale mě holky taky poslední týden tohle dělají a podle mě je to tím ovzduším a právě změnami počasí:))ty mimča to snáší mnohem hůř než my. Normálně se budí v noci na jedno papání, dneska se budily co dvě hodky a na střídačku, takže jsem unavená a od 5 už nespaly vůbec. Teď usly tak to jdu dohnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.8.12 08:43

Každé dětˇátko je jiné…vůbec nemá smysl nic řešit, pokud je tak malinké, pokud ho teda nic netrápí (bolení bříška apod. - to se řešit musí!)…
Naše malá neměla pořádný „režim“ až dotedˇ tzn. do 6.m!!!
Nikomu to ovšem nevadilo, takže jsem to nehrotila a najednou se to samo urovnalo, což si myslím, ovlivnilo i zavedení příkrmů,jinak je malá plně kojená
Někdy něco vydrželo, ale měnilo se to někdy i po dnech, někdy po týdnech! Sotva bylo něco pravidelné, tak se to záhy úplně převrátilo na hlavu…
Některé děti jsou předpisové a od porodnice krásně spí apod.,některé prostě ne, s tím nic moc nenaděláš!
Spaní má smysl vážně řešit od 6.m (Estwill apod.) a pokud je miminko kojené, tak možná až kolem 1.roku!
Zatím se drž nanejvýš rituálů :nevim: a hlavně vydržet ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
1.8.12 08:48

Dcera to v tomhle veku mela podobne, ale bylo to jen obdobi, postupne se to zlepsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.8.12 08:50

Jak dloho to trvalo, než se to srovnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.8.12 09:01

Me to mala delala taky. Nekdy mi prez den ani jednou nespala. Zacla spavat az po 4 mesici a ted spi prez den i dvakrat po 2,5 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.8.12 09:02

Pomahalo nam kdyz jsem si zchrupla s ni. To pak zacala spavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.8.12 09:50

Ani nevíš, jak ráda bych spala s ní, ale ona dá prostě svých pár minut a je to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.8.12 09:57

Ještě mě napadlo, mám podezření na moučnivku, nemůže to být důvod proč nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.8.12 16:02
@Jamulka píše:
Ještě mě napadlo, mám podezření na moučnivku, nemůže to být důvod proč nespí?

Moučnivka by to ovlivnit neměla :think:!

Ale opravdu bych se s tím snažila s mířit…Jak jsem psala, stejně s tím nic nenaděláš!!!A změní se to, neboj ;)!!!Ale kdy? To ti nikdo říct fakt nemůže…
Hodně zlomový je např. i 3.měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.12 11:26

Taky nespíme

Dobry den my budeme mít 5měsícu a jsme na tom stejně :? naše mala od mala spava tak jak vaše a ted mě příjde čím je starší tak nema potřebu spat ani v noci :-(ted nas drží že jdme spat po 20h a vzbudí se 23h a pak jdem spat až v 0:30h a spíme do 4h a pak jsme vzhuru do 6h pak si zdřímně na 10min :-( tak už jsu zoufala poněvadž už mam dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.8.12 14:25

U nás je ten spánek zase o něco horší. Po dlouhém zápolení večer usíná po 3 hodinách u mě v náruči a pak…hrůza. V noci se začala budit co hodinu.Tak jsem si ji začala brát k sobě do postele, stím, že to bude lepší, ale jen se vrtí, převaluje, kňourá…opravdu slaboučký spánek. Vždyť musí být unavená, očka má zarudlé ale prostě nezabere… Dr radí, nechat ji být ať řve, ale to by se nevyspal celý barák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí