Noční bojkot postýlky - ze dne na den

283
31.7.12 09:53

Noční bojkot postýlky - ze dne na den

Jdu si k vám pro radu, protože vůbec nechápu proč u nás nastala taková změna. Mám syna 16měsíců, který celou noc prospal od dvou měsiců. V noci jsme nevěděli, že ho máme. Usínal v sedm, vstával kolem osmé. Neznám ani žádné uspávání, prostě jsem ho položila do postýlky a ráno si ho vyzvedla :) Nikdy na tom nezměnila nic ani nemoc, nebo růst zoubků. Zřejmě tedy až do teď :nevim: Večer usne tak jako vždy, položím ho a odcházím. Spinká tak zhruba do půlnoci a potom začne mít hrozně neklidné spaní, začne pobrekávat ze spaní až se to rozjede do křičení a neuklidní ho nic, než to, že je u mě. Tu první noc jsem ho zkoušela po chvíli vracet z náruče do postýlky, ale vždy spustil šílený jekot. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si ho vzala k sobě do postele a tam spal až do rána. Dnes v noci se to opakovalo, opět nic jiného, než si ho vzít k sobě do postele nezabralo. Rostou mu nyní špičáky. Mě ani tak nevadí, že s námi spí v posteli (vyspíme se všichni bez problému ), ale spíš řeším, aby si na to nezvykl. Neumím rozeznat, jestli je to z vyčůranosti, nebo má nějaké zlé sny, nebo bolest a zkrátka mě potřebuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
31.7.12 10:17

No, me to neprijde jako vycuranost… pokud tak dlouho a rad a vpohode spinkal az doted, tak je nepravdepodobne, ze by takhle ze dne na den uplne zmenil nocni chovani z vycuranosti. ja si myslim, ze to vypada spise na nocni mury. Ja osobne s tim sice nemam zkusenosti ale vim ze to resila ma kamaradka. zhruba v roce a pul se proste maly zacal probouzet s brekem a to nekolikrat za noc…bohuzel to trva az do dnes tj. dalsi rok :roll: jen ona ho proste nenechava spat u nich v posteli, ale uklidni ho nejakym cajikem a on zas po chvili zabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.7.12 10:18

Me napada ze ro muzou byt nicni desy, precti si o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
31.7.12 10:18

Chtela jsem napsat Nocni desy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
31.7.12 10:26

Ano, nejspis to budou ty desy nez nocni mury…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
31.7.12 11:05

@Brittana My resime neco podobneho, maleho to chytlo v roce a pul, myslela jsem, ze je to tim, ze jsme se prestehovali, ale pak jsem si uvedomila, ze to bylo i v predchozim byte chvilku… Myslim, ze se jim v tomto veku zacinaji zdat sny, ktere si mozna uvedomuji a neumi se s tim srovnat (nazor laika). Bohuzel to trva doted (maly ma 2 roky a 2 mesice), na chvili se to uklidnilo, ale pak ho mel byvaly manzel na vikend a zacalo to znova, az na to, ze usina s brekem (silenym) a v noci se vzbudi, na kratsi nebo delsi dobu a rve a rve a rve… uz taky nevim, co s tim, protoze kdyz jdu k nemu, tak je schopny byt vzhuru hodinu, dve… :( :( :( A vecer nechce usnout (ac je unaveny tak, ze ziva na cele kolo) a kdyz u nej sedim, tak klidne hodinu az dve vydrzi… :zed: :zed: :zed:

Ale holky me uklidnuji, ze to prejde, tak doufam…  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
505
31.7.12 11:06

Ahoj já jsem to měla úplně stejně jak píšeš od druhého měsíce kluci spali až do rána v postýlkách (mám dvojky) a od toho 15.měsíce se budili kolem půlnoci s jekem a také je uklidnilo až když jsem si je vzala k sobě do postele. A když už mi ani přes den nechtěli spát v postýlce tak nám to bylo divné a s manželem jsme jim postýlky vyměnili za normální nízké postele (jen sokl a v ním madračka tak 15cm od zeme), srazili jsme je k sobě jako manželskou postel a tam spinkají kluci spolu celou noc, i přes den a jsou spokojení. A když se ráno vzbudí tak za námi dojdou do obýváku a jde to bez breku. Teď mají 17.měsíců. Někdo si řekne že je to ještě brzy aby spali na posteli ale u nás to opravdu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
31.7.12 11:08

@BeruuundaA ty blaho, tohle bychom tedy mohli take vyzkouset… uz jsme o tom premysleli, jestli koupit velkou, ale bali jsme se se, ze bude vylezat… ale snad ne… ;)

• Citovat
  • Upravit
505
31.7.12 11:09

No já jsem se ze začátku taky bála ale ne, položím kluky vedle sebe řeknu jim dobrou noc a jdu pryč z pokoje, oni si chvíli žvatlají a pak spinkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
31.7.12 11:27
@BeruuundaA píše:
No já jsem se ze začátku taky bála ale ne, položím kluky vedle sebe řeknu jim dobrou noc a jdu pryč z pokoje, oni si chvíli žvatlají a pak spinkají.

ono je to asi jine, kdyz mas dvojcata… ale ja doufam, ze az bude druhe (a bude spat v pokojicku s malym), tak ze to bude take lepsi… ;) Ale to je jeste min. rok a pul.. :D

• Citovat
  • Upravit
283
31.7.12 14:15

Říkáte noční děsy, navečer si o tom něco přečtu :think: Jinak si nemyslím, že by byl problém v samostatné posteli, teď po obědě spinká v postýlce úplně v klidu…Jen v noci křičí jak když ho vraždí - on celkově nikdy ani nebyl moc uplakaný, tak na to vůbec nejsme zvyklí.
Berundo vy se máte, že jste přišli na problém a vyřešili ho, doufám, že to brzy taky odhalím, jsem zvědavá na dnešní noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.8.12 21:48

Tak od té doby, co jsem tu napsala dotaz je zase v noci klid. Přečetla jsem si něco o nočních děsech a musím říct, že to sedělo. Dočetla jsem se, že lze podávat i určitá homemopatika. No budeme doufat, že se to zase brzy nevrátí. Děkuji za všechny reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
5.11.12 23:17

Tak tady pročítám vaši diskuzi a nestačím zírat. Mám totiž stejný problém - malá ve dvou letech začala v noci hystericky řvát. Tak jsme koupili velkou postel, v noci jsme proseděli spoustu hodin u postýlky než usnula, ale nic nezabralo. Zhruba po hodině se budila s hrozným pláčem. Museli jsme si ji vzít k sobě do postele a až pak byl klid. Bohužel už to bude rok, malá spí pořád v naší posteli a manžel na gauči v obýváku. :-) Teď nevíme, jak ji přestěhovat do pokojíku. Jakýkoli pokusy zásadně odmítá. A to ani nechcem, aby tam byla sama, má ještě desetiletýho bráchu.

@Mateny píše:
Tak od té doby, co jsem tu napsala dotaz je zase v noci klid. Přečetla jsem si něco o nočních děsech a musím říct, že to sedělo. Dočetla jsem se, že lze podávat i určitá homemopatika. No budeme doufat, že se to zase brzy nevrátí. Děkuji za všechny reakce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí