Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, přemýšlím o tom kde budu Rodit asi jsem se rozhodla pro FN Lochotín Plzeň.
Holky kdo tam rodil jak prosím probíhá check-in budou měřit mimčo? Propojí mě na pás nebo jak se tomu říká tep miminka? A na jakém čísle nebo jak jste se objednávali? Chodí se tam jak je pohotovost a nebo rovnou na porodí?
Nechci pak zmatkovat proto si informace zjišťuji dopředu. Děkuji za odpovědi ![]()
@Racek001597 píše: Více
Co tam třeba napsat/zavolat a na všechno se vyptat. Nebude to lepší, než psát na emimino?
Chodí se jak je gynekologie. Tam pak pujdes i na prijem k porodu. Je to vchod R.
Predas papiry, mě mimco merili, vazili me, vysetreni pohmatem. Monitor mi tusim nedavali, jista si nejsem. Byla jsem na check in v červenci 2022 a strasne dlouho jsem cekala, opravdu asi 5 hodin. Tak si s sebou vem neco na zub a pití, pro jistotu. Já tam čekala vždy mega dlouho i na pohotovost i na ambulance. A cislo telefonni uz nevim, bude ma netu nebo ti ho dá tvůj gynekolog.
Byla jsem tam v květnu 23, čekání nastesti tentokrát docela ok. V rizikovce jsem čekala vzdy pul dopoledne. Monitor nedělali, kontrolovali mi velikost miminka, průtoky, ve hře byl plánovaný cisar kvuli předchozí sekci. Měřili tlak, vážili me. Myslím, ze i moč jsem nesla.
Tenhle odkaz se doslova jmenuje INFORMACE PRO TĚHOTNÉ
A TADY je spoustu dalších věcí, na které se ptáš. Přímo na jejich stránkách.
@TRG jejich stránky mám prostudované celé ale tyhle věci mi nebyly jasné proto ten dotaz.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.