Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
Zakladam tuto diskuzí spíše jako kecaci pro maminky jejichž děti se věnují cheerlidingu.
Sama mám pětiletou dceru a cheerlidingu se věnuje druhou sezónu.
Dcera 9let chodí už pátou sezonu do „tanečního“ kroužku-původně to byl kroužek mažoretek. Vystupují s třásněmi nebo mají show-formace.
A baví to tvou holčičku? Naše zatím chce chodit.., ikdyž je to pro celou rodinu časová zátěž/hlavně v době soutěží/, pro letošní školní rok počítáme s tím, že to bude zase dřina..
@Jitka79 Tarju to baví, jen jsme změnily oddíl. Teď je v Eagles Tinny, no mají to tam už od malých holek dobře zavedené. Jen jak pises, je to časově a docela i finančně náročné. Ale nadchla jsem se pro to i já, tak tomu chceme věnovat maximum.
JJ, nákladné finančně to je značně:( samotný kroužek-u nás 5000Kč/rok-kostýmy už ale neplatíme, startovné, doprava na soutěže, doprovod při soutěžích. My jsme si zvykli, jen manžel už není tak nadšený jako dříve.. ten by nejraději, aby toho nechala, což ona zatím nechce a přiznám se, že by mi to bylo líto, i když ty soutěže bývají masakr. Byli jsme v červnu na finále Taneční skupiny roku v Praze a samotné vyhlášení bylo kolem půlnoci, to byl děs:( jinak ať se holkám daří:)