Spolubydlení 2 maminek v bytě v Praze

8
4.9.15 09:07

spolubydlení v Praze

Ahoj,

Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, pro dvě maminky. Představovala bych si cenově tak 7000 pro každou maminku. Synovi je rok. Dá se takové někde sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
27.11.15 12:09

Re: Ahoj

Ahoj jaaa, ale potrebovala bych to co nejdriv :-) tak se ozvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.12.15 10:16

Ahoj maminky jsem ve složité situaci a sháním co nejdříve spolubydlení. Bohužel mohu dat ma 4500. Kdyby jste někdo o nečěm věděli budu ráda. Děkuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 11:38

Ahooj maminky, obnovuji tuto diskuzu, zajima me, jake mate se spolubydlenim obecne zkusenosti..a zaroven vas prosim schanim od zari, rijna spolubydleni s maminkou, s kterou by jsme si vypomohli s hlidanim, idelane nekuracku, jsem ja a dcera ktera mi nyni nastupuje do skolky a ja si schanim praci, na najem nasetreno mam..idealne praha 4,ale neni podminkou, zviratka nevadi, naopak..dekuji za jakoukoliv kladnou a slusnou reakci.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 03:08

Ahoj, taky shanim spolubydleni. Mam rocniho synka. Nejlepe Praha a okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 13:55

spolubydlení

Jsem maminka a hledám jinou maminku ke spolubydlení. Něco si pronajmout spolu. Nejlépe praha 9 nebo praha východ. Mohu měsíčně 12000kč. Ráda bych pronájem RD, může nás být i tři mamky. Najde se nějaká maminka, která by do toho šla se mnou? Pomůžeme si s dětmi, popovídáme a ulehčíme si těžkou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová