Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, pro dvě maminky. Představovala bych si cenově tak 7000 pro každou maminku. Synovi je rok. Dá se takové někde sehnat?
Ahoj jaaa, ale potrebovala bych to co nejdriv
tak se ozvy ![]()
Ahoj maminky jsem ve složité situaci a sháním co nejdříve spolubydlení. Bohužel mohu dat ma 4500. Kdyby jste někdo o nečěm věděli budu ráda. Děkuj
Ahooj maminky, obnovuji tuto diskuzu, zajima me, jake mate se spolubydlenim obecne zkusenosti..a zaroven vas prosim schanim od zari, rijna spolubydleni s maminkou, s kterou by jsme si vypomohli s hlidanim, idelane nekuracku, jsem ja a dcera ktera mi nyni nastupuje do skolky a ja si schanim praci, na najem nasetreno mam..idealne praha 4,ale neni podminkou, zviratka nevadi, naopak..dekuji za jakoukoliv kladnou a slusnou reakci.. ![]()
Ahoj, taky shanim spolubydleni. Mam rocniho synka. Nejlepe Praha a okoli.
Jsem maminka a hledám jinou maminku ke spolubydlení. Něco si pronajmout spolu. Nejlépe praha 9 nebo praha východ. Mohu měsíčně 12000kč. Ráda bych pronájem RD, může nás být i tři mamky. Najde se nějaká maminka, která by do toho šla se mnou? Pomůžeme si s dětmi, popovídáme a ulehčíme si těžkou situaci.