Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může, nemusí. Nerad ho doporučuju. Je to poměrně agresivní metoda s nejistými výsledky.
Zato rozhodně doporučuji biostimulační laser s kůrou deseti sezení. Ještě jsem nezažil, že by to nepomohlo.
@lucie.krajcarova Mně to pomohlo a hodně. Trpím na podkožní boláky, byla jsem u nás normálně u kožní doktorky, jedno sezení stálo 700 Kč a byla jsem asi 4×. Nevím přesně, co jsem měla za značku, ale asi něco slabšího, měla jsem jen mírné začervenání a mírné loupání, v podstatě jsem mohla hned mezi lidi,nikdo nic nepoznal a na to podkožní akné to mělo skvělý vliv, v podstatě po té kúře jsem měla úplně perfektní pleť. Bohužel ten efekt vydržel cca 2 měsíce a pak se zase začalo tvořit.
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 ta kúra, kolik to asi stojí?
To je ruzne v kazdem salonu. Musis si najit konkretni salon a jejich cenik.
I kdyz jestli ti to zmizelo a vraci se to, tak se nejspis jedna o nejaky zdravotni, mozna i jinak neskodny problem. Je treba tedy nejdriv vyresit puvod akne a pote samotne akne.
@Emimin7 @Emimin7 ano to máš pravdu, mně se to zhoršilo, jak se rozvádíme, stresy, nervy, strach..ale vím, že i dřív, když jsem neměla antikoncepci, tak se mi to vždy rozjelo… otázka kam jít, aby zjistili příčinu?
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 @Emimin7 ano to máš pravdu, mně se to zhoršilo, jak se rozvádíme, stresy, nervy, strach..ale vím, že i dřív, když jsem neměla antikoncepci, tak se mi to vždy rozjelo… otázka kam jít, aby zjistili příčinu?
Jo, tak to fakt neporadim. Napr. jedna zena mela pricinu v mocaku, i kdyz jine problemy v tehle oblasti nepocitovala.
To uz je otazka na doktora.
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 právě že kožař to nepozná..
Měl jsem specifikovat. Nemyslel jsem kožního. Chce to vnitřní prohlídku, jako ten močák, ledviny, štítná žláza a já nevim co ještě.