Chemický peeling - zkušenosti a kde?

9371
5.10.18 17:34

Může, nemusí. Nerad ho doporučuju. Je to poměrně agresivní metoda s nejistými výsledky.
Zato rozhodně doporučuji biostimulační laser s kůrou deseti sezení. Ještě jsem nezažil, že by to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.10.18 21:37

@Emimin7 ta kúra, kolik to asi stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
5.10.18 21:48

@lucie.krajcarova Mně to pomohlo a hodně. Trpím na podkožní boláky, byla jsem u nás normálně u kožní doktorky, jedno sezení stálo 700 Kč a byla jsem asi 4×. Nevím přesně, co jsem měla za značku, ale asi něco slabšího, měla jsem jen mírné začervenání a mírné loupání, v podstatě jsem mohla hned mezi lidi,nikdo nic nepoznal a na to podkožní akné to mělo skvělý vliv, v podstatě po té kúře jsem měla úplně perfektní pleť. Bohužel ten efekt vydržel cca 2 měsíce a pak se zase začalo tvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.10.18 00:20
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 ta kúra, kolik to asi stojí?

To je ruzne v kazdem salonu. Musis si najit konkretni salon a jejich cenik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.10.18 00:31

I kdyz jestli ti to zmizelo a vraci se to, tak se nejspis jedna o nejaky zdravotni, mozna i jinak neskodny problem. Je treba tedy nejdriv vyresit puvod akne a pote samotne akne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.18 09:06

@Emimin7 @Emimin7 ano to máš pravdu, mně se to zhoršilo, jak se rozvádíme, stresy, nervy, strach..ale vím, že i dřív, když jsem neměla antikoncepci, tak se mi to vždy rozjelo… otázka kam jít, aby zjistili příčinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.10.18 11:49
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 @Emimin7 ano to máš pravdu, mně se to zhoršilo, jak se rozvádíme, stresy, nervy, strach..ale vím, že i dřív, když jsem neměla antikoncepci, tak se mi to vždy rozjelo… otázka kam jít, aby zjistili příčinu?

Jo, tak to fakt neporadim. Napr. jedna zena mela pricinu v mocaku, i kdyz jine problemy v tehle oblasti nepocitovala. :nevim: To uz je otazka na doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.18 12:24

@Emimin7 právě že kožař to nepozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.10.18 15:19
@lucie.krajcarova píše:
@Emimin7 právě že kožař to nepozná..

Měl jsem specifikovat. Nemyslel jsem kožního. Chce to vnitřní prohlídku, jako ten močák, ledviny, štítná žláza a já nevim co ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí