Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, máte některá nekapajicí hrneček Junior cup od značky Chicco?Podle internetového obchodu by měl být od 12 měsíců a měl by stál asi 199korunek. Máme 14 měsíčního chlapečka a dosud má nekapajicí hrneček od Aventu se kterým jsem spokojená, ale chtěla bych pro něj ještě jeden a na netu jsem našla tento. Zajímalo by mě, zdali nevíte, jaké je to pitítko, jestli je také z měkčího materiálu jako Avent, nebo jestli je to jen tvrdý plast. Poradíte mi prosím, pokud už ho máte? Za odpovědi moc děkuji. pa pa
Nemám zkušenost s hrnkem Junior, pouze s hrnečkem pro nejmenší First cup. Ale princip " nekapající záklopky" bude zřejmě stejný. Vůbec jsme s ním nebyli spokojeni, obtížně se z něj pilo, ta záklopka téměř nejde umýt. Potom jsme zkusili hrneček Avent a ten nám moc vyhovuje. Takže pokud máte Avent, neměnila bych značku. Lenka
My jsme zase dlouhou dobu měli Avent, koupila jsem dva na střídání,měli jsme ty bílé hubičky, i když už je nám 16 měsíců.Ty zelené hubičky mi přišly moc tvrdé.Oba hrnečky mi začly téct, možná je to i tím, že jsme je požívaly už dlouho a malá je dost často házela na zem.Tak jsem koupila Chicco, ale senior cup, je to to samé, ale větší objem. Jsem s tím spokojená,máme ho sice teprv týden, ale myslím, že ním vydrží déle.
Ta hubička je tvrdší než Avent bílá, ale zase ne tak, jak ta zelená od Aventu.Také mytí je jednodušší.
Ahoj, omlouvám se, neodpovídám na dotaz, ale nám AVENT taky teče. Kolem toho závitu. Když ho chci dát do tašky, tak jedině do igeliťáku
Myslela jsem, že jsem narazila na vadný kus, ale koukám, že je toho víc ![]()
Kuřátko