Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky má některá golfky Chicco golfky CT 0.6 Europe nebo nějaké podobné? nedávno sem mi je dala kamarádka, že je nepotřebuje tak jestli je využijem, dcera má teda 2 roky ale má už tak 15kg, myslíte, že jí do toho můžu dávat nebo radši ne? píšou tam že to je jen do 15kg tak nevím. Děkuji ![]()
To píšou na všech, musí se to, je na to nějaká vyhláška v EU či co. Malá má patnáct kilo, nákupy, batoh no určitě vozím více než dvacet kilo. Mám Chicco Multiway.
@Sibyla0 píše:
To píšou na všech, musí se to, je na to nějaká vyhláška v EU či co. Malá má patnáct kilo, nákupy, batoh no určitě vozím více než dvacet kilo. Mám Chicco Multiway.
sem si řikala, ale přece jenom ten tvůj kočárek má asi těžší konstrukci než ty jednoduchý golfky nebo ne? už sem v tom teda dceru vezla a zatim kočár drží, tak snad se někde nerozsipe ![]()
No jo jsou daleko robustnější, ale platí co jsem napsala, je to tam psaný kvůli vyhlášce, uvezou daleko více. A zrovna v těch tvých (nebo v podobných od jiných značek) vídám hodně starší děti. Takže bych se nebála.
Ahoj, mám taky Chicco Multiway. Vozím v tom dítě a nákupy a vše ok. Mám dvouletého kluka.