Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den Prosím o radu znalkyne ![]()
Rozhoduji se mezi golfkami bgb bee plus a nebo cybex callisto pro syna 22mesicu.
Můžete Prosím poradit ty které jeden z kočárku maji nebo měli ![]()
Děkuji moc ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusBee + ale cenově je hodně jinde. Nicméně Callisto se mi zdá úzký a má tak pitomý blatníčky, že neprojede ani dvoucentimetrovou břečku. I když Bee asi taky, ale příjde mi, že ten blatník není na tom kolečku až tak nalíplý.
Jj to vím že cenou je Bee jinde ![]()
Ja jsem viděla včera callisto s holčičou a me se zdálo že tam byla dost vecpana a to neměla fusak. hlavne to madlo před sebou mela spíše na sobe nalepene
nemam bohužel možnost je vyzkoušet na živo.
Ahoj, my jsme měli Bugaboo Bee+ a byl super, dokonce jsme s ním byli i na horách
Akorát malej mi v kočárku docela často spával a nevešel se tam pohodlně s nožičkama, tak jsme koupili Concord Fusion a prcek jak na potvoru v kočárku spávat přestal
Ale za mě Bgb doporučuji ![]()
A navíc za tu dobu, co jsme Bgb měli, tak jsme ho potkali pouze 2×, takže jsem byla spokojená, že ho nemá každej ![]()
A rozdíl mezi bgb bee a bee+?
Vidim jen že bee ma plna kolečka a bee + ne.
EvcaB:
No malej už moc v kočáru nespí… ![]()
@adelina3 No náš už tam právě taky nespí a ten Concord nám teď stojí pouze asi 4× použitej na chodbě, protože malej už se vozit nechce vůbec
. Jinak Bee je myslím trochu užší, ale jinak nevím, nikde jsem ho neviděla ![]()