Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojda holky. Kdo mate tyhle golfky…jake jsou?
Ahoj máme je, hůře zvládají terén, to je ale asi problém všech golfáčů
jinak spokojenost, lehce se skládají, jsou hezké
@lukresia A co zavady? Nekde jsem cetla, ze jsou dost poruchove. Je to pravda? Jinak od golfek necekam, ze budou zvladat lesni cesty…budu rada, kdyz prejedu od baraku k autu a vesmes zvladnu obycejny chodnik. Vic nechci:-)
@JaniceB žádnou závadu jsme zatím neobjevili, vše funguje jak má
@JaniceB http://www. emimino. cz/diskuse/golfky-zopa-smile-viper-72647/ tady máš ještě jednu podobnou, pro více informací ![]()
@lukresia Jo, super. Diky…Ja prave ten Viper 3 nechtela, nemam rada trikolky. A tohle se mi zdalo celkem prijatelny. Ma prijit pristi tyden, tak uvidime.
@JaniceB Ahoj, koupila si golfky Zopa Smile? Uvažuju nad nima, ale nenašla jsem moc recenzí. Děkuju.
@lulu11 Cauky. Jo jo. Koupila. Hele nam vyhovuji. Jsou trochu „rozvrzanejsi“, ale na nakupy po kramech idealni. Jen to ma maly ten kosik. Ale nektere nemaji zadny, takze i tak je to dobry. Jedina nevyhoda je, ze se k nim hrbim i ja se 164 cm, kdyz si vezmu 8 cm podpatek. Takze pro vysoke lidi to urcite neni. Jinak vzhledove jsou krasne a ovladaji se skvele. Skladne a lehounke.
Já jsem si pak ještě všimla, že nemají polohovací nohy
, takže jdu hledat dál…Ale díky za rychlou reakci ![]()
Já jsem si pak ještě všimla, že nemají polohovací nohy
, takže jdu hledat dál…Ale díky za rychlou reakci ![]()
@lulu11 Hele ty polohovaci nohy moc nevyuzijes…my ho mame teda jen na nakupy, takze dite nam v obchodaku fakt nespi. Maj polohovani zadicek a to staci. Nohy muze mit na tu chvili i dole. Nebo se tam daj oprit o ten ram
V obchodaku spat nebude, ale chtela jsem ho i jako kocar na nejaky vylety. Malej jeste venku nekdy spi, ma teprve 14 mesicu, tak mam strach, ze by mu to nebylo pohodlny.