Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nevíte jak je na tom sedačka Chicco Synthesis XT+ 2011, v testech sem jí nikde nenašla. Za každý poznatek děkuji. ![]()
iiiv píše:
Ahoj, nevíte jak je na tom sedačka Chicco Synthesis XT+ 2011, v testech sem jí nikde nenašla. Za každý poznatek děkuji.
každá sedačka se testuje jen na začátku výroby, pokud se nezmění technicky tak stále platí její hodnocení, takže je potřeba koukat i na starší testy
Chiyyo Synthesis byla testovaná v roce 2006 a modernizovaná 2007 a v obou případech dostala 4 hvězdičky, takže z bezpečnosti dobrá, ale je menší velikostí
Ahoj zaciname hledat sedacku pro syna. Meli jsme vyhlidlou od firmy Caretera, doporucili mi ji v detskem obchode, ale ta znacka mi nic nerika. A nekdo na diskuzi mi doporucil prave tuto sedacku od Chicca. Me konkretne se libi Autosedačka Key 1 XP Polaris. Jen jsem nekde cetla, ze nejde posouvat ochrana na pasech. Je to pravda? A jeste by me zajimalo do jake polohy jde maximalne polozit, aby malemu pri spani nelitala hlavicka.
polstry na pásech jsou zezhora uchycené, aby stále držely ve správné poloze, tedy na hrudi a nesjížděly,
Key 1 se polohuje do 5ti poloh, tedy standart, jako u jiných 9-18.
My máme taky Chicco Key 1XP a je super, nemůžu ji nic vytknout…slouží dobře, je pohodlná, praktická a potah se dá sundat na vyprání…
S těmi testy je to složitější, ale můj názor je, že to je i konkurenční boj…A když to testujou Němci, tak italské sedačky vždy dopadnou špatně ![]()
Ty Němci si myslí, že mají vše nej ![]()
Tohle mi připadá jako ze špatného filmu. Viděla jsem to v TV a hned to někdo šoupl do zpráv.
Asi někdo potřebuje zvýšit prodej autosedaček a tak očerňuje konkurenci. A to, že byl nalezen vysoký obsah škodlivých látek v potahu.....To mi hlava nebere.
Neměla byste některá fotku sedačky Chicco Key 1 XP - odstín Jasper (takový fialový)? Reálnou fotku, chci vidět, jak ta barva vypadá ve skutečnosti prostě ![]()
Děkuji!!
prosím o radu,chci koupit tuhle autosedačku ale nevím zda bude dobře pasovat do Fabie?Nemáte zkušenosti?
je to univerzální sedačka, pasuje všude, kde jsou tříbodové pásy, problémy jsou jen tam, kde jsou tvarovaná ( sportovní) sedadla, a to určitě u Fabie nemáte
steeve píše:
je to univerzální sedačka, pasuje všude, kde jsou tříbodové pásy, problémy jsou jen tam, kde jsou tvarovaná ( sportovní) sedadla, a to určitě u Fabie nemáte
Díky za odpověď,sportovní sedadla rozhodně nemáme,prostě tu klasiku.
Teď řeším další dilema protože kamarádka prodává sedačku Maxi Cosi Tobi,je jen po jejich dcerce používaná cca 4 roky,nebouraná a nikde jim dlouho neležela protože v ní do te´d jezdila.
No a te´d nevím zda vzít MC použitou a nebo Chicco novou?Vím že MC vyšla dobře v testech ale na novou momentálně nemám tak jsem to chtěla řešit tím Chicco které také nevyšlo špatně.Prosím pora´dte ![]()
cermonca píše:steeve píše:Díky za odpověď,sportovní sedadla rozhodně nemáme,prostě tu klasiku.
Teď řeším další dilema protože kamarádka prodává sedačku Maxi Cosi Tobi,je jen po jejich dcerce používaná cca 4 roky,nebouraná a nikde jim dlouho neležela protože v ní do te´d jezdila.
No a te´d nevím zda vzít MC použitou a nebo Chicco novou?Vím že MC vyšla dobře v testech ale na novou momentálně nemám tak jsem to chtěla řešit tím Chicco které také nevyšlo špatně.Prosím pora´dte
pokud víš, že kamarádka nebourala, tak bych se asi nebála.
Mně tu takhle leží 6 let používaná MC od ségry, ale 6 let už je hodně, tak jí radši neberu.
záleží na jak dlouho ji potřebujete, vzhledem k tomu, že sedačky mají životnost 5 let, a Vy máte roční dítě, které potřebuje sedačku na další 3 roky, tak je nesmysl kupovat 4 letou sedačku, protože byste stejně musela kupovat ještě další 9-18, to už raději kupte novou
steeve díka za odpověď.Jsem nevěděla že sedačky mají životnost 5 let,myslela jsem že jí teď koupím a budu mít do té doby než jí uroste.No tak v tom případě zůstanu u Chicca.
A když nad tím přemýšlím tak té starší teď také budeme kupovat sedačku 15-36 a je jí 5 a pokud budu chtít aby jí vydžela celou dobu dokud jí bude potřebovat tak jí také budu muset po 5ti letech vyměnit?