Autosedačka Chicco Key 1 XP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
2.6.11 09:39

Ahoj, nevíte jak je na tom sedačka Chicco Synthesis XT+ 2011, v testech sem jí nikde nenašla. Za každý poznatek děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.6.11 09:53
iiiv píše:
Ahoj, nevíte jak je na tom sedačka Chicco Synthesis XT+ 2011, v testech sem jí nikde nenašla. Za každý poznatek děkuji. :kytka:

každá sedačka se testuje jen na začátku výroby, pokud se nezmění technicky tak stále platí její hodnocení, takže je potřeba koukat i na starší testy
Chiyyo Synthesis byla testovaná v roce 2006 a modernizovaná 2007 a v obou případech dostala 4 hvězdičky, takže z bezpečnosti dobrá, ale je menší velikostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.6.11 10:06

steeve: mockrát děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.7.11 14:03

Ahoj zaciname hledat sedacku pro syna. Meli jsme vyhlidlou od firmy Caretera, doporucili mi ji v detskem obchode, ale ta znacka mi nic nerika. A nekdo na diskuzi mi doporucil prave tuto sedacku od Chicca. Me konkretne se libi Autosedačka Key 1 XP Polaris. Jen jsem nekde cetla, ze nejde posouvat ochrana na pasech. Je to pravda? A jeste by me zajimalo do jake polohy jde maximalne polozit, aby malemu pri spani nelitala hlavicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.7.11 09:08

polstry na pásech jsou zezhora uchycené, aby stále držely ve správné poloze, tedy na hrudi a nesjížděly,
Key 1 se polohuje do 5ti poloh, tedy standart, jako u jiných 9-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.9.11 20:56

My máme taky Chicco Key 1XP a je super, nemůžu ji nic vytknout…slouží dobře, je pohodlná, praktická a potah se dá sundat na vyprání…
S těmi testy je to složitější, ale můj názor je, že to je i konkurenční boj…A když to testujou Němci, tak italské sedačky vždy dopadnou špatně :think:
Ty Němci si myslí, že mají vše nej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.11 21:16

Tohle mi připadá jako ze špatného filmu. Viděla jsem to v TV a hned to někdo šoupl do zpráv. :zed: Asi někdo potřebuje zvýšit prodej autosedaček a tak očerňuje konkurenci. A to, že byl nalezen vysoký obsah škodlivých látek v potahu.....To mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.11 21:17

Jezdíme v Key 1 už dva roky. A super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
22.1.12 12:28

Neměla byste některá fotku sedačky Chicco Key 1 XP - odstín Jasper (takový fialový)? Reálnou fotku, chci vidět, jak ta barva vypadá ve skutečnosti prostě :-)

Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
23.1.12 21:23

prosím o radu,chci koupit tuhle autosedačku ale nevím zda bude dobře pasovat do Fabie?Nemáte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.12 08:27

je to univerzální sedačka, pasuje všude, kde jsou tříbodové pásy, problémy jsou jen tam, kde jsou tvarovaná ( sportovní) sedadla, a to určitě u Fabie nemáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.1.12 20:13
steeve píše:
je to univerzální sedačka, pasuje všude, kde jsou tříbodové pásy, problémy jsou jen tam, kde jsou tvarovaná ( sportovní) sedadla, a to určitě u Fabie nemáte

Díky za odpověď,sportovní sedadla rozhodně nemáme,prostě tu klasiku.
Teď řeším další dilema protože kamarádka prodává sedačku Maxi Cosi Tobi,je jen po jejich dcerce používaná cca 4 roky,nebouraná a nikde jim dlouho neležela protože v ní do te´d jezdila.
No a te´d nevím zda vzít MC použitou a nebo Chicco novou?Vím že MC vyšla dobře v testech ale na novou momentálně nemám tak jsem to chtěla řešit tím Chicco které také nevyšlo špatně.Prosím pora´dte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
24.1.12 22:50
cermonca píše:
steeve píše:
je to univerzální sedačka, pasuje všude, kde jsou tříbodové pásy, problémy jsou jen tam, kde jsou tvarovaná ( sportovní) sedadla, a to určitě u Fabie nemáte
Díky za odpověď,sportovní sedadla rozhodně nemáme,prostě tu klasiku.
Teď řeším další dilema protože kamarádka prodává sedačku Maxi Cosi Tobi,je jen po jejich dcerce používaná cca 4 roky,nebouraná a nikde jim dlouho neležela protože v ní do te´d jezdila.
No a te´d nevím zda vzít MC použitou a nebo Chicco novou?Vím že MC vyšla dobře v testech ale na novou momentálně nemám tak jsem to chtěla řešit tím Chicco které také nevyšlo špatně.Prosím pora´dte :mavam:

pokud víš, že kamarádka nebourala, tak bych se asi nebála.
Mně tu takhle leží 6 let používaná MC od ségry, ale 6 let už je hodně, tak jí radši neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.1.12 08:31

záleží na jak dlouho ji potřebujete, vzhledem k tomu, že sedačky mají životnost 5 let, a Vy máte roční dítě, které potřebuje sedačku na další 3 roky, tak je nesmysl kupovat 4 letou sedačku, protože byste stejně musela kupovat ještě další 9-18, to už raději kupte novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.1.12 10:35

steeve díka za odpověď.Jsem nevěděla že sedačky mají životnost 5 let,myslela jsem že jí teď koupím a budu mít do té doby než jí uroste.No tak v tom případě zůstanu u Chicca.
A když nad tím přemýšlím tak té starší teď také budeme kupovat sedačku 15-36 a je jí 5 a pokud budu chtít aby jí vydžela celou dobu dokud jí bude potřebovat tak jí také budu muset po 5ti letech vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí