Autosedačka Chicco Key 1 XP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
25.1.12 11:05

ta sedačka 15-36 by jí měla vydržet, pokud je dceři 5 let, sedačky jsou povinné do 150cm a 36kg, což je někdy po 10 roce, takže by měla stačit již jen jedna, někdo uvádí živostnost sedaček 5, max. 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.1.12 12:08

Díky za info,ona je dost drobek a stále do té větší nejde protože ani v 5ti letech nemá 15 kg,ale snad už brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
25.1.12 13:00

taková kacířská myšlenka :oops: Já vím, že se všude píše, že životnost je 5 let, ale pokud by šlo o jednoroční překročení, tak bych to asi fakt neřešila, vždyť tam musí být nějaká „rezerva“. Takže když jsou sedačce 4 roky a používala by se ještě 2 roky, asi bych to nehrotila :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.1.12 13:10
sovicka1 píše:
taková kacířská myšlenka :oops: Já vím, že se všude píše, že životnost je 5 let, ale pokud by šlo o jednoroční překročení, tak bych to asi fakt neřešila, vždyť tam musí být nějaká „rezerva“. Takže když jsou sedačce 4 roky a používala by se ještě 2 roky, asi bych to nehrotila :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jenže já chci sedačku co budu moc používat 4 roky,vzhledem k starší dcerce ani ta mladší neporoste rychlostí blesku.A 8 let používaná sedačka by už asi fakt nebyla nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
25.1.12 16:08
cermonca píše:
sovicka1 píše:
taková kacířská myšlenka :oops: Já vím, že se všude píše, že životnost je 5 let, ale pokud by šlo o jednoroční překročení, tak bych to asi fakt neřešila, vždyť tam musí být nějaká „rezerva“. Takže když jsou sedačce 4 roky a používala by se ještě 2 roky, asi bych to nehrotila :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jenže já chci sedačku co budu moc používat 4 roky,vzhledem k starší dcerce ani ta mladší neporoste rychlostí blesku.A 8 let používaná sedačka by už asi fakt nebyla nic moc :?

Tak to určitě ne :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: To jsem v textu přehlídla, omlouvám se :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.12 10:00

Ahoj nevite nekdo zda autosedacka Chicco X-pace 2012 je totez jako Chicco Key 1 XP?Popripade jak je na tom s bezpecnosti pokud se lisi?Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.2.12 08:59

Chicco X-Pace je nástupce Key 1, je technicky totožná, liší se polstrováním- jinak prošívání, a lepší polstrování, ale korpus je stejný, takže bezpečnost by měla být stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
22.2.12 19:24
cermonca píše:
prosím o radu,chci koupit tuhle autosedačku ale nevím zda bude dobře pasovat do Fabie?Nemáte zkušenosti?

Ahoj, my ji vozíme ve Fabii a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario