Jakou autosedačku pro širší mimi??

Anonymní
8.5.10 11:51

Jakou autosedačku pro širší mimi??

Ahojte. Míme osmoměsíční Karolínku, která už ale váží skoro dvanáct kilo. Jestli nepřestane takhle přibírat, tak v deseti měsících budeme nad 13i kilovej limit vajíčka. Ale nevíme, jakou sedačku koupit dál. Všeobecně jsem u sedaček pro menší váhové rozestupy, tedy 9-18kg, ale mám obavu, abychom se tam s tou naší cácorkou vešly. Někde jsem četla, že maj mamči problém v zimní bundičce dostat do této sedačky třeba i jen dvanáctikilové mimi. Takže nevíte, která tato sedačka je opravdu prostorná? Ale určitě bych chtěla testovanou a aby byla polohovací, protože jezdíme i delší trasy a Kajka v sedačce spinká. Nebo máme koupit rovnou nějakou 9-36kg? Ale tyto asi nejsou polohovací nebo ano? Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101716
8.5.10 11:57

Nejvhodnější sedačku určitě poradí Steeve :-) Ale já osobně bych neřešila to, jestli se vejde v zimní bundičce, přijde mi lepší dítko svléknout, přijde mi to bezpečnější a pro dítko pohodlnější a v autě bývá celkem teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.5.10 12:16

Martipane, ono asi záleží co mají za sedačku, přijde mi divné že by se tam 12kilové mimčo nevešlo, když je to sedačka do 4-5 let… My máme Roemer King a místa tam je dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.5.10 12:30

Marti, myslím, že ta Romer King je největší v kategorii 9-18 (z těch bezpečných - testovaných ADAC) a jestli je nějaká větší, se pudu picnout, protože jsem pro našeho obříka taky sháněla co největší :mrgreen: Každopádně to chce vyzkoušet (i jak se ti vejde do auta), předtím než si ji necháš poslat z netu. Bacha, do té 9-18 kg může jít dítě až od devíti měsíců a musí samo sedět. Možná to budete mít jen tak tak s tím vajíčkem, ale neboj, oni ti prckové v tomhle věku tak rychle už nepřibývají.
V tlusté zimní bundě tam prostě prcka dávat nebudu, stejně se v autě topí. Na minulou zimu jsem na něj v Tescu koupila takovou slabší zimní bundu - ideální na cesty autem a na přeběhnutí do budovy. Když pojedem někam na výlet, holt ho do té silné bundy převleču.
Ještě k tomu polohování - Romer polohovací je, ale jen o takový ždibíček, že jsme se na to vyprdli a máme to furt v jedné poloze i když spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.5.10 18:16

nejširší z 9-18 je Römer King plus( Safefix plus) obě jsou stejn á vanička jen jiné poutání,
a ohledně zimního oblečení, děti v něm jsou v sedačkách narvané, ale v bundě nemá dítě být v sedačce, stejně jako dospělý nemá taky v autě sedět v zimní bundě, ono krom toho, že se tam člověk skoro nevejde, tak hlavně pak nefungují správně pásy, protože nepřiléhají dobře k tělu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí