Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejvhodnější sedačku určitě poradí Steeve
Ale já osobně bych neřešila to, jestli se vejde v zimní bundičce, přijde mi lepší dítko svléknout, přijde mi to bezpečnější a pro dítko pohodlnější a v autě bývá celkem teplo.
Martipane, ono asi záleží co mají za sedačku, přijde mi divné že by se tam 12kilové mimčo nevešlo, když je to sedačka do 4-5 let… My máme Roemer King a místa tam je dost…
Marti, myslím, že ta Romer King je největší v kategorii 9-18 (z těch bezpečných - testovaných ADAC) a jestli je nějaká větší, se pudu picnout, protože jsem pro našeho obříka taky sháněla co největší
Každopádně to chce vyzkoušet (i jak se ti vejde do auta), předtím než si ji necháš poslat z netu. Bacha, do té 9-18 kg může jít dítě až od devíti měsíců a musí samo sedět. Možná to budete mít jen tak tak s tím vajíčkem, ale neboj, oni ti prckové v tomhle věku tak rychle už nepřibývají.
V tlusté zimní bundě tam prostě prcka dávat nebudu, stejně se v autě topí. Na minulou zimu jsem na něj v Tescu koupila takovou slabší zimní bundu - ideální na cesty autem a na přeběhnutí do budovy. Když pojedem někam na výlet, holt ho do té silné bundy převleču.
Ještě k tomu polohování - Romer polohovací je, ale jen o takový ždibíček, že jsme se na to vyprdli a máme to furt v jedné poloze i když spí.
nejširší z 9-18 je Römer King plus( Safefix plus) obě jsou stejn á vanička jen jiné poutání,
a ohledně zimního oblečení, děti v něm jsou v sedačkách narvané, ale v bundě nemá dítě být v sedačce, stejně jako dospělý nemá taky v autě sedět v zimní bundě, ono krom toho, že se tam člověk skoro nevejde, tak hlavně pak nefungují správně pásy, protože nepřiléhají dobře k tělu
Ahojte. Míme osmoměsíční Karolínku, která už ale váží skoro dvanáct kilo. Jestli nepřestane takhle přibírat, tak v deseti měsících budeme nad 13i kilovej limit vajíčka. Ale nevíme, jakou sedačku koupit dál. Všeobecně jsem u sedaček pro menší váhové rozestupy, tedy 9-18kg, ale mám obavu, abychom se tam s tou naší cácorkou vešly. Někde jsem četla, že maj mamči problém v zimní bundičce dostat do této sedačky třeba i jen dvanáctikilové mimi. Takže nevíte, která tato sedačka je opravdu prostorná? Ale určitě bych chtěla testovanou a aby byla polohovací, protože jezdíme i delší trasy a Kajka v sedačce spinká. Nebo máme koupit rovnou nějakou 9-36kg? Ale tyto asi nejsou polohovací nebo ano? Předem děkuji za odpověď.