Chicco Key 1 XP šířka? Steeve?

849
5.1.13 20:15

Chiico Key 1 XP šířka??Steeve?

Jak je prosím tato ausedačka s prostorností(hlavně šířkou) ve srovnání s Romerkou nebo Maxi Cosi Priori?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
7.1.13 08:22

Pokud myslíte vnitřní šířku- tedy sedu pro dítě, tak Chicco key 1 má 27cm, Priori 29cm, a Römer King plus 31cm, ten Römer je z nich největší, je totiž zvětšený o 15% než jsou standartní vaničky sedaček, takže jak na šířku, tak i na hloubku i výšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.1.13 09:48
@steeve píše:
Pokud myslíte vnitřní šířku- tedy sedu pro dítě, tak Chicco key 1 má 27cm, Priori 29cm, a Römer King plus 31cm, ten Römer je z nich největší, je totiž zvětšený o 15% než jsou standartní vaničky sedaček, takže jak na šířku, tak i na hloubku i výšku

Ano děkuju, přesně tu šířku sem myslela :-). Ještě se zeptám, doporučil byste mi spíše tu Maxi Cosi nebo Chicco? Je mi jasný, že Romerka by vyhrála, ale vzhledem k ceně budem rozmýšlet spíše mezi těma dvěma. Díy moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.1.13 14:19

@MDzTU tak pokud jde o cenu, tak Priori XP se cenou vyrovná už i Römer Kingovi, takže tam pak není o čem přemýšlet, levněji vyjde to Chicco, Key 1 už bude asi vyprodaná, místo ní se nyní prodává model X-Pace a ta vyjde levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.1.13 15:17
@steeve píše:
@MDzTU tak pokud jde o cenu, tak Priori XP se cenou vyrovná už i Römer Kingovi, takže tam pak není o čem přemýšlet, levněji vyjde to Chicco, Key 1 už bude asi vyprodaná, místo ní se nyní prodává model X-Pace a ta vyjde levněji

Aha já neuvedla že myslím Maxi Cosi priori SPS, ne XP. Key sem na netu ještě viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.1.13 15:21

@MDzTU no já už třeba ani s Priori SPS nepočítám, to je starý model, který je na trhu od roku 2001, když Priorku tak už XP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.1.13 10:24
@steeve píše:
@MDzTU no já už třeba ani s Priori SPS nepočítám, to je starý model, který je na trhu od roku 2001, když Priorku tak už XP

Jo tak, takže v tom případě ji taky vylučuji :-). Koukala sem že k té Maxi Cosi priori XP bymse museli koupit ještě tu vložku pod hlavičku, takže by nakonec vyšla lépe Romerka, ta má tu vložku již v ceně že, A Chicco ji má také v ceně nebo se musí dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 10:26

@MDzTU u Priorky není op+ěrka hlavy součástí, ani u modelu SPS ani u modelu XP,
King plus ji má integrovanou v ceně a je velká, Chicco ji má teké v ceně, ale je malá - přesně tak, jak je vidíte na fotkách sedaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.1.13 10:32
@steeve píše:
@MDzTU u Priorky není op+ěrka hlavy součástí, ani u modelu SPS ani u modelu XP,
King plus ji má integrovanou v ceně a je velká, Chicco ji má teké v ceně, ale je malá - přesně tak, jak je vidíte na fotkách sedaček

u Chicca X-Pace mi na obrázku přijde docela velká, ale možná to klame. Náhodou nějaké akce na Romerky ve Vrchlabí nebudou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 11:09

Máme akce pořád, stačí se podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.1.13 11:12
@steeve píše:
Máme akce pořád, stačí se podívat

Koukala sem :-). Myslela sem třeba na lonské modely té Romerky king pls a tu už koukám ani nemáte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 11:14

@MDzTU loňské modely Kinga jsou už od listopadu vyprodané, u Römeru, když vyjede nová kolekce v říjnu, tak jsou ze staré už jen zbytky, tam není na co čekat, oni nestíhají vyrábět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.1.13 11:18
@steeve píše:
@MDzTU loňské modely Kinga jsou už od listopadu vyprodané, u Römeru, když vyjede nová kolekce v říjnu, tak jsou ze staré už jen zbytky, tam není na co čekat, oni nestíhají vyrábět.

Jansý no, tak to ještě promyslíme do jaký investujem :-). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.3.13 08:16

Dobry den steeve,
mela bych na Vas otazku, ohledne autosedacky skupiny 1 (9-18kg). Brzy nastane cas, precetla jsem zde na emiminu toho mnoho a byla se podivat v obchodech. Divala jsem se na Tobi a Rubi. Muzu rici, ze Rubi se mi libila vice. Mohla bych se zeptat co si o ni myslite a kterou by jste mi doporucil a proc? S prvni dcerou jsem mela chicco (6 let zpet) a byla jsem velmi spokojena, kdyz se ted divam, cenove vyjde velmi dobre take, mohla bych se zeptat na zasadni rozdil? Daji se polohovat tyto sedacky stejne, prijde mi, ze chicco se da polohovat nejvice, nebo se mi to jen zda? A jeste jedna posledni otazka, proc je Romer nejvice doporucovana z techto 3. Je z nich nejprostornejsi? A polohovani ma jake? U Tobi se mi moc nelibi zapinani mezi nozickama po zkusennosti s prvni dcerou se obavam, aby mi moje dite v pozdnejsim roku nebrecelo, ze ho to tlaci, Rubi to ma podobne jako treba vajicko jane, ktere pouzivam nyni. Predem dekuji za vasi odpoved. Jeste jednou dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.3.13 10:31

@janka12 sedačka Rubi je mezičlánek mezi Tobi a Priori, z Tobi má velikost vaničky a opěrku hlavy, z Priori má zase jednodušší pásy. U Tobi se pásy samy zvednou a spona pásů nakloní dopředu, kdežto u Rubi ty pásy spadnou dolů, jako u většiny sedaček, nedrží vzpřímeně jako u Tobi. Polohování je u všech hodně podobné, záleží na sklonu sedadla v autě, třeba ty Maxi-cosi mají základní sklon dost strmý,, kdežto třeba u toho Römeru je už základní sklon mírně nakloněný, ale při plném polohování to vyjde cca nastejno.
Proč je nejvíce doporučován ten Römer?- on je z nich nejbezpečnější, spolu s Tobi má 4*, kdežto Chicco má 3, a Römer je prostronější, má zvětšenou vaničku o 15% a ve skutečnosti to dělá oproti Tobi ( a Chiccu Key 1) má šířku sedu větší o 3cm( 4 cm) hloubku sedu o 5cm( 3cm) a výšku zad o 1cm( 3 cm) a na té velikosti je to dost znát, jak dlouho se tam pak vejde dítě, může to být rozdíl třeba půl roku. No a cenově, když se tedy srovná Tobi a Römer, tak při stejné bezpečnosti je pořád Römer levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí