Romer king plus, nebo Maxi-cosi priori?

83
4.1.13 17:01

Romer king plus nebo maxi-cosi priori?

Maminky,
jaké máte zkušenosti s autosedačkami Romer King plus nebo Maxi-Cosi priori SPS?
Vleze se do ní i 3-leté dítko nebo-li 18kg dítko? S manželem jsme je byli okouknout, ale stále se nemůžeme rozhodnout.
Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Priori
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
4.1.13 17:05

Jsem pro romerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
4.1.13 18:47

Taky by mě zajímal názor…tak nějak se rozhodujeme mezi nima…víc se mi líbí Romerka, ale zase cenově přijatelnější je pro nás Maxi Cosi… :roll: Ta Maxi Cosi nemá ten podhlavník, nelítá tam pak dítku moc hlavička??? Máte ji někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.1.13 18:52

Meli jsme obe dve… MC Priori ( teda XP ne SPS) a Rmer King plus soucasne, co se manipulace tyce mela jsem radsi MC (podhkavnik se da dokoupit), ale co se bezpecnosti tyce je na tom lip Romer, takze ted, kdyz musime po bouracce kupovat mladsimu znovu autosedacku 9-18 bude to King Plus a o jine jsme ani nepremysleli, i kdyz se zas budu vztekat nad tim zapinanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.1.13 19:07

Jinak MC Priori mel starsi, jezdil v ni do tri a ctvrt roku v podstate a nebyt toho, ze ji menit musime, vydrzela by mu asi az do tech 4 let… Tezko rict, ted ma pres metr a cca 16 kilo, u toho romeru nevim, tu mel mladsi a to je jeste prcek :-D a doma ji nemame, abych tam zkusila starsiho aspon posadit, jak by ku byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.1.13 21:58

No, já bych kupovala autosedačky jen od Römeru. Možná jsou dražší, ale na tomhle by se šetřit nemělo. Dělám v autopůjčovně a prošlo mi tam rukama spousta značek. Römer je jedinej už od pohleldu kvalitní. Máme doma King Plus a maximální spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.1.13 23:25
@midoo píše:
No, já bych kupovala autosedačky jen od Römeru. Možná jsou dražší, ale na tomhle by se šetřit nemělo. Dělám v autopůjčovně a prošlo mi tam rukama spousta značek. Römer je jedinej už od pohleldu kvalitní. Máme doma King Plus a maximální spokojenost :)

Maxi Cosi dela taky dobry sedacky, to zas ne ze ne i Romer ma sedacku bez toho „podhlavniku“, co ma King :nevim: naopak teeba MC Tobi nebo Pearl ho maji :-) takze bych to tak jednonacne nevidela :nevim: Mne se treba MC Tobi libi, ale prisla mi min prostorna nez Romer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.13 09:55

Kate02 a měli jste tu Maxi Cosi bez ty vyplně na hlavičku nebo jste ji kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.1.13 12:24
@MDzTU píše:
Kate02 a měli jste tu Maxi Cosi bez ty vyplně na hlavičku nebo jste ji kupovali?

Kupovali, ale je u ni napsany, ze se ma pouzivatjen v nejnizsi poloze pasu… Takze to je jen na chvilku, i tak jsme ji celkem vyuzili :nevim: jediny, co mi na te sedacce vadilo bylo, ze mela kovovou tu sponu a kdyz byla pripoutana tusim na strane u spolujezdce, rozthli jsme o ni prckovi asi dve tricka a jedny kalhoty, na te druhe strane za ridicem se to nestavalo :-D ale zas se mi lip zapinala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.13 12:34
@kate02 píše:
Kupovali, ale je u ni napsany, ze se ma pouzivatjen v nejnizsi poloze pasu… Takze to je jen na chvilku, i tak jsme ji celkem vyuzili :nevim: jediny, co mi na te sedacce vadilo bylo, ze mela kovovou tu sponu a kdyz byla pripoutana tusim na strane u spolujezdce, rozthli jsme o ni prckovi asi dve tricka a jedny kalhoty, na te druhe strane za ridicem se to nestavalo :-D ale zas se mi lip zapinala :nevim:

A myslíte, že 9-ti měsíčnímu dítěti by tam moc nelítala hlavička kdybysme nekoupili tu výpln? My ji budem mít za řidičem, tak snad oblečení zustalo celý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.1.13 12:43
@MDzTU píše:
A myslíte, že 9-ti měsíčnímu dítěti by tam moc nelítala hlavička kdybysme nekoupili tu výpln? My ji budem mít za řidičem, tak snad oblečení zustalo celý :-)

my jsme ji ze zacatku nemeli, ale nakonec jsme ji koupili, kdyz jsme zacli jezdit casteji, ale prcek do te sedacky sel, az ve 13 mesicich (sedel sam od pul roku), takze jak by. V ni drzelo 9mesicni ditko nedokazu posoudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.13 19:33
@kate02 píše:
my jsme ji ze zacatku nemeli, ale nakonec jsme ji koupili, kdyz jsme zacli jezdit casteji, ale prcek do te sedacky sel, az ve 13 mesicich (sedel sam od pul roku), takze jak by. V ni drzelo 9mesicni ditko nedokazu posoudit :oops:

Aha, my ho tam chcem dát už v těch 9-víti, máme dlouhána :-). Tak díky za postřehy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí