Chipolino Gemma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1242
15.9.12 19:55

chipolino gemma

Ahojte holky, tak jsem hledala ale bohužel sem nenašla, tak doufám že se nebudete zlobit, když položím otázku:
Máte někdo skušenosti s kočárkem chipolino gemma? Vim že je malý a tak… ale máte ho některá nebo měla a jak se s nim jezdilo? obzvlášt v zimě?
předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
341
23.3.13 23:42

@kalomi Koupila jste ho? Já na něj teď natrefila a přemýšlím nad ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.3.13 23:44

A nebo nemáte někdo zkušenost s chipolino perfecta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.3.13 07:24

Ano mám ho, ptejte se na co potřebujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.3.13 20:58

No všechno mě zajímá:-) Jak se s ním jezdí, jak je skladný, zda jde dát úplně do sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.3.13 22:47

Tak tedy s ježděním jsem spokojená, potřebovala jsem kočár, s kterým mužu jezdit s jednou rukou, a to splnil na jedničku, skladný je super, vejde se i do opravdu malehom kufru, jinak je hodně nizko, takže hooodně poznamky typu že je jak pro panenky, ale ja jsem hodně mala (153cm),takže vždycky řeknu že je akurát dělaný pro mě :lol: jinak rukojet se dá vytahnout dost nahoru. jinak mam pocit že je odlehčený, každopádně hluboká korba je menších rozměrů, neni to takové takko :mrgreen:,ale v dnešní době jsou všechny ty moderní kočárky takových velikosti viz. http://www.letajicisen.cz/…m-viper.html#…
malej ma ted tři měsíce a je fakt že je mu s fusákem taktak, takže se to spíš hodí na léto a pak raději sporták, k němu jsme ještě nedošli, ale je to ten typ:http://www.zbozi.cz/…-cobra-2012/
takže nejde uplně do lehu, je vždy prcek jakoby v sedě, ale musím přiznat že jak bylo venku hezky a malej mi nechtěl spát tak jsem ho šupla do sportáku aby mohl koukat a líbilo se mu, byl jako v autosedačce. a sportak ma opravdu velkou boudu, jinak košík…no, dáva se tam huř nákup, protože je tam hned nad tím korba, ale já si vždycky vytahnu korbu, naložím a zase nasadím, a můžu říct že včera prošel zatěžovým testem unesl 12kg 8o 8o :lol: no a co se týče terénu, tak já teda projela i velkým sněhem, bohužel u nás se nějak neodklizel sníh z chodníku :cert: ale opravdu drncá po nerovném, nám to nevadí, malemu se to líbí :pankac: jinak pro více in fo napiš přímo otázky :twisted: :palec: zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.3.13 23:31

To máš tříkolku nebo čtyřkolku?
Já už spíš sháním sporťák - malé bude rok :-) Máme x-landera a ten nejde úplně do sedu a malá je z toho protivná…protože se furt nakládí a jak přejedu přes nějaký šutr, tak zase spadne zpátky…no co ti budu vykládat…tak okoukávám všechny možné a nemožné kočárky…nechci za ně utratit majland, ale taky nechci koupit nějaký šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.3.13 12:57

Já mam čtyřkolku, jinak s tim moc neporadím, zatím jsem ho ještě nevyužila ale je to přesně stejné jako na to odkazu http://www.zbozi.cz/…-cobra-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí