Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
http://www.gessleincz.cz/…c2-lift.html
tam ti dají informace
přesně tam jsem to hledala a nenašla. Ale už jsem na jiných stránkách našla Sporťák
I Vložné tašky a jejich délku a šířku.
Ještě nevím jak je těžký bez vložné tašky ![]()
Tak snad to vypátrám.
Jinak budu vděčná, když mi napíšete vaše zkušenosti s kočárkem.
@Kleofasek
ahojky, mám Gesslein F6 a jsem maximálně spokojená. Kupovala jsem ho až později, takže C-lift tašku mám na další mimi a nemám vyzkoušenou, ale sporťák mi vyhovuje. Celkovou váhu kočárku ti neřeknu, ale obracím sedačku (protože mám ve předu otočné kolečka a blbě se jezdí, když přehodím rukojeť, to bude lepší až budu mít na zimu kolečka velká) i se skoro ročním dítětem (cca 12kg) a není to vůbec problém, zdá se mi lehká.
Vyhovuje mi polohování zad, velká bouda, která se dá hezky stáhnout, v boudě je okénko, které se dá zazipsovat, je tak síťka na větrání při horku, jde úplně do lehu i sedu, lehce se ovládá, je odpružený (dá se i lehce houpat), vše se dá vyp. Jediné, co mi nevyhovuje je malý košík, ale už mám v plánu si ho zvětšit ušitím nástavby.
Předtím jsem měla X lander X3 a moc jsem byla nešťastná, že malý nechce sedět po směru jízdy a po měsíci šíleného řevu jsem koupila Gesslein. Jinak jsem ho kupovala n Německu přez internet a jsem max. spokojená: http://www.babykarre-kinderwagen.de/…wagen-f6.htm (dá se s nima domluvit i anglicky)
my máme F6 i s vložnou taškou a jsme spokojeni. Vložnou tašku jsme používali myslím do 5-6m, pak už jezdila bez ní a s U - dílem.. teď jsme začali používat sporťák..
skládá se celkem v pohodě, ale chce to cvik, má na rukojeti táhla, které jakoby vytáhneš, tím uvolníš rukojeť a dole musíš nohou,,drknout,, do takové červené pojistky a pak to teprv složíš.. je to pojistka navíc, protože ty táhle jsou tam dvoje, ty druhé jsou na přehození rukojeti, tak kdybys ses náhodou spletla, tak abys kočárek i s malou nesložila ![]()
Ahoj holky, tak jsme se byli dneska podívat na kočárky a máme vybráno ![]()
Gesslein to teda není, je to HARTAN a prej je ještě lepší, tak uvidíme ![]()
Je to taky něm. kočárek, takže kvalitní ![]()
http://www.detskydum.cz/…rzdy-799231/
@Kleofasek je moc hezkej, to se prckovi bude jezdit jedna báseň
![]()
vypadá hezky
jen jsem nevyčetla, zda má vyměnitelná přední kola
resp. pokud je u vás nevyužiješ, je to jedno, ale my je měníme často - u nás po vesnici s velkými, do města, MHD, na nákup s malými otočnými. tohle a vložnou tašku si cením snad nejvíc.. bez tašky bych u nás byla nahraná. tahám kočár po celkem příkrých schodech na podestu rod. domu, a pak ještě jedny schody k bytu.. takže jsem si malou ustrojila, připravila, svezla kočár a pak v pohodě malou v tašce. no a na návštěvách taky paráda.. čapla jsem ji, vynesla, byla ve svém, kolikrát tam i během návštěvy usla
![]()
@Marbora
má je vyměnitelné, už nám to i ukazoval ![]()
Ale budeme je přikupovat až na další zimu, já mám termín v únoru a toho ve sněhu moc nenajezdím a cesty tady máme rovné. Teď to bude pálka i bez náhr. kol
Ale na další zimu je určitě pořídíme ![]()
@Janikula no, to bude
Bude totiž dražší, než naše momentální auto ![]()
takže na jaro si budoucí tatínek chce koupit kočár (auto) zas pro sebe ![]()
jojo, němci v tomhle dokážou přemýšlet a navrhnout propracovaný kočárek
![]()
PS: taky máme kočárek dražší než než naše auto.. taky budeme pořizovat jiné, ale hl. důvodem je to, že auto je malé a my se zase rozrosteme
![]()
@Marbora a my hlavně proto, protože nám před týdnem upadl už výfuk
A museli jsme si ho včera přilepit pryskyřicovou náplastí
Akorát to musí vydržet do jara ![]()
Ahoj holky, pokukuju už po kočárcích a zatím mě nic moc extra neuchvátilo.
Našla jsem kočárek Gesslein a dost se mi líbí. Ale na stránkách jsem nenašla cenu, ani žádné parametry ke kočárku. Zajímalo by mě třeba, jak hluboká a dlouhá je hl. korbička a jak vypadá verze GESSLEIN F6 + C2-Lift - sporťák.
Fotka je tam jen hl. kočárku, sporťáku ne. A taky jak je těžký a skladný.
Líbí se mi X-lander nebo Enzo Evo, ale vždy je na kždém kočáru něco, co mi nevyhovuje.