Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, marne hledam, jaky skate by pasoval ke gessleinu F6 Prosim mate nekdo zkusenosti?
Diky!
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Ahojky, zajímalo by mne totéž, budu ráda za jakékoli info
Dííík
Tak já jsem se na to ptala přímo prodejce v Pardubické prodejně DUHA. Nevím co to je za skate, ale poslali mi fotku jak vypadá. Je ho potřeba objednat cca 3 měsíce předem a chtějí za něj 1.590,–Kč. Hodí se k typu M4, M6 a F6. Další info co mi k tomu poslali: „Stupátko má nosnost 30kg a je vybaveno kovovými kuličkovými ložisky. Kolečko samozřejmě není nafukovací. Stupátko lze z konstrukce kočárku lehce vycvaknout.“
Díky moc za info!!! Já jsem před 14ti dny psala do Superbaby do Plzně, to zrovna neměli žádný k F6, ale prý existuje několik vhodných modelů, mám se zeptat později. Psala jsem jim mail dnes, jestli něco doporučí, dám sem odkaz ![]()
Taky dík za informaci, budu ráda když napíšeš jaký jiný vozítka jdou ke Gessleinu připojit, my máme sice M4, ale na ty podvozky se to bude asi přidělávat stejně…
Taky diky za tip. Ja pak jeste objevila tenhle, v popisu je, ze na f6 jde, ale nazivo jsem ho jeste nevidela.. Maji ho mit ted nove v eshop baby na Hajich, tak se na nej pojedeme podivat…
Téééda tohle sedátko je fakt zjímavý
, škoda že taky dost drahý
Ale zajímavý tip!!! Ze Superbaby dnes napsali, že zatím nemají žádný vhodný k F6, tak je zkusím zase za nějaký ten týden. Zatím na něj nespěchám, druhátko dorazí až v dubnu.
Souhlas, sedátko je fakt zajímavý a taky drahý. My čekáme druhý začátkem ledna tak mám taky ještě chvilku čas. A ani nevím jestli bych chtěla aby starší dcerka (narozena 6/2010) seděla v zimě za kočárkem. Jen ať si pěkně chodí a v případě nouze se kousek popoveze
Jestli ještě na nějaký příjdeš určitě pošli tip. Já budu taky pátrat dál. Zatím díky
Podle fotek mi prijde, ze by to sedatko z toho melo jit sundat a pouzivat jako stojaci skate.. Nicmene, u nas by to bylo potreba pres leto, tak tam by mohla mala i sedet, nebala bych se mrazu od zeme
Ale ta palka je slusna no.. V sobotu se na nej pujdeme podivat, tak pak dam vedet, jake mam dojmy
a pak na zimu uz ji budou 3 roky, tak bude vic chodit, doufam, a sedatko uz nebude potreba.. ![]()
Tak jsme si to sedatko na skatu dneska byli prohlednout v Eshopbaby a je to fakt zajimave.. Docela nad nim uvazujeme. Je to teda docela velky - jak se na tom sedi, tak je to podlouhle, ale jezdila jsem s tim na kocarku po krame a dcera na nem sedela a nezakopavala jsem o to. To sedatko jde vycvaknout a pak to muze byt jako normalni skate na stani..
Vubec ted nevim jak se rozhodnout. Jestli objednat ten klasicky skate z Pardubic, nebo vzit tohle se sezenim. Zase si myslim, ze kdyz bude starsi unavena, tak bude rada, ze muze sedet… ![]()
My jsme taky byli v Pardubicich a pán nám k F6 prodal stupátko od Mutsy (např. zde http://www. babypark. cz/mutsy-stupatko-pro-druhe-dite). Akorát my jsme ho v obchodě Duha koupili za 1300,–Kč a na netu ho jinde mají za 990,–Kč, tak mě teď mrzí, že jsme ho hned vzali. Hodí se k F6, jelikož je na stejný průměr trubek konstrukce.
Díky za info. To je presne to, co posilal na fotce na muj dotaz.. Ale cenu mi psal 1590 a na dotaz co je to za znacku uz mi neodpovedeli vubec… Zlodeji ![]()
Ahoj všem, tak 3.1. se mi narodila druhá holčička a tak jsme hned na první vycházce využili stupátko od Musty, které jsem koupila na Aukru za 830 a jsem s ním spokojená. Máme ho na Gesslein M4 a trochu překáží přichůzi…
Ahoj všem ![]()
obnovuji diskuzi - také sháním skejtík ke Gessleinu F6 (z r. 2010). Jaký používáte, máte tip? ![]()
Já měla možnost vyzkoušet tenhle univerzální http://cdn.malvik.cz/…g/145318.jpg ale ráda bych si přečetla i zkušenosti s jinými typy stupátek.
Díky ![]()
… Jak jsem psala výše měla jsem ke kočárku Gesslein M4 stupátko od Musty. Při chůzi trošku překáželo, buď jsem chodila tak jako ze široka, ale pohodlnější bylo vozit kočár jednou rukou a jít jakoby trochu vedle kočáru. Používala jsem ho tak 3/4 roku a v pohodě. Hlavně se pěkně nasazovalo a sundávalo. Takže jsem ho hodně vozila i pod kočárem v košíku a když si starší vzpomněla, že už se jí nechce jít, jednoduše jsem ho nacvakla a šlo se. Byla jsem s ním v podstatě spokojená. Co jsem koukala na ostatní maminky s kočárkem a stupátkem tak jsem nepotkala žádnou, které by stupátko trochu nepřekáželo a bylo celkem jedno jaký má stupátko nebo kočárek.