Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
14.6.23 15:05
@markytka3 píše:
samozrejme, ja ti to neberu, pro me je ridicak soucast vzdelani, takze mam na to jiny pohled. ntb co si tvuj martin tak moc k tem 18tinam preje?

Výlet s maminkou :P :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13197
14.6.23 16:27
@Pitaya1 píše:

a na to musi cekat do 18ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.6.23 16:29
@markytka3 píše:
a na to musi cekat do 18ti?

Na tenhle cekat musí.

• Citovat
  • Upravit
14033
14.6.23 16:56
@Pitaya1 píše:
Dítěti v 18 zařídím radši něco jiného, co si přeje delší dobu. Řidičák su nuže udělat kdykoliv později a nic se nestane, když jo bude mít třeba v 25. Naopak mě děsí ta cerstve dospělá telata za volantem, či myslí, že jsou nesmrtelní

Chapu, aby nahodou synecek rychle pryc neodjel nekam autem od maminku vid :mrgreen:. Ale at v 18 se venuje jen a jen mamince.

Ma dcera si delala ridicak v 18 a ridit umi krasne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14033
14.6.23 16:57
@markytka3 píše:
nezapomen, ze jsi na epipi, tu vetsina uzivatelek sedi cely den doma,… kolikrat to vidis ve vymene manzelek, koliz zenskych nevystrci nos za humna, podivuje se, kam to vlastne prijeli, priznaji, ze nikam nejezdi, nevyletuji… zajimave je, ze tady ty nazor tech, pro ktere je ridicak pro zivot dulezity shazuji, a naopak, my co si nedovedeme zivot bez ridicaku predstavit, jejich postoj bereme a chapeme, ze to ma nekdo jinak… cim ta tolerance vs. netolerance k druhemu nazoru asi bude :-)

Presne tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14033
14.6.23 17:02
@Pitaya1 píše:

Je ti jasne, ze co rika ted, tak v 18 to tak byt nemusi j0? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.6.23 17:09
@_.Emilyyy píše:
Je ti jasne, ze co rika ted, tak v 18 to tak byt nemusi j0? :)

Je mi to jasné… má ještě tak dva roky na to, aby si to rozmyslel. Ale dost o tom pochybuju.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
14.6.23 17:10
@_.Emilyyy píše:
Chapu, aby nahodou synecek rychle pryc neodjel nekam autem od maminku vid :mrgreen:. Ale at v 18 se venuje jen a jen mamince.Ma dcera si delala ridicak v 18 a ridit umi krasne :nevim:

A oni se dá odjet z domova jen autem? 8o

• Citovat
  • Upravit
14033
14.6.23 17:11
@Pitaya1 píše:
A oni se dá odjet z domova jen autem? 8o

Da Lucenko, to bylo rypnuti male

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.6.23 17:11

Já to vidím jinak. Synovi řidičák zaplatím, aby mohl od 18 let jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14033
14.6.23 17:12
@Pitaya1 píše:
Je mi to jasné… má ještě tak dva roky na to, aby si to rozmyslel. Ale dost o tom pochybuju.

Tak bude mit treba slecnu ( ktera to bude mit teda s tebou tezke), partu kamosu.
Nevim, jestli bude bojovat o vylet s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.6.23 17:14
@_.Emilyyy píše:
Tak bude mit treba slecnu ( ktera to bude mit teda s tebou tezke), partu kamosu.
Nevim, jestli bude bojovat o vylet s maminkou

Jak říkám, má ještě tak dva roky čas a pak je to o prioritách, zájmech, vztazích atd.

• Citovat
  • Upravit
74217
14.6.23 17:15
@topazio píše:
Já to vidím jinak. Synovi řidičák zaplatím, aby mohl od 18 let jezdit.

My dětem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.6.23 17:17
@g.sandova píše:
@Anais Brno ke tedafakt, že jsem ale podle řidičáku partnera nevybirala. Jsem ale rada, ze je aktivní řidič.
Ale prostě chlap neridic je pro mě zvláštní, přiznávám. Ja vím, pokrytectví

Znám jednoho muže, který nemá ŘP z důvodu těžké oční vady. Bohužel si ŘP nemohl udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.6.23 17:23

Jsem neřidič. Všichni muži v naší rodině auto řídí. Ale ne se všemi muži řidiči se cítím v autě bezpečně. Vím jistě, s kým bych za volant nesedla. Nejlíp se mi vždy jezdilo s mámou, jezdila klidně a nebývalo mi s ní v autě špatně.
Synovi v jízdě autem bránit nebudu, ale odmalinka mu ukazujeme i jiny způsob přepravy. Někdy je auto ten nejlepší způsob, jak s rychle přemístit. Někdy jsem ráda, že jedeme vlakem a neřeším synovo zvracení a čůrací pauzy. Někdy ráda sednu do autobusu, abych nemusela přesedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová